Stäng

Tre Kronor till VM-final efter 6–0 mot USA

ISHOCKEY-VM 2018. Tre Kronor är klart för final i ishockey-VM efter att ha utklassat USA med 6–0 i semifinalen. I finalen ställs Sverige mot Kanada eller Schweiz, som möts i kväll.

-Pettersson ser att målvakten Anders Nilsson storspelade, liksom Mikael Backlund, Adam Larsson, Forsberg, Larsson, Nykvist, Ekholm och alla andra, nåja det finns något undantag. Jag är lite orolig över mångfalden, inte kan ett svenskt landslag bestå av bara svenskar.

Vad säger Sveriges Radio? 

14 reaktioner på “Tre Kronor till VM-final efter 6–0 mot USA

 1. Jag glömde se matchen mellan Sverige och USA. Finns den på Internet?
  Såg matchen mellan Sverige och Lettland. Det var en mycket jämn match.

  Men det är dåligt med ”mångfalld” inom ishockey. Homsexuella, kvinnor, handikappade trängs bort. Hur har det kunnat bli så här?

 2. Jag tror att di svenske kommer att få en härd match ikväll. Schweiz kommer att ge ett rejält motstånd. Och spelar Schweiz so dom gjorde mot Canada så finns en risk att Sverige får vara nöjd med silver.

 3. Se där!
  Nota bene att denna förnämliga seger vunnits utan medverkan av en enda protesförsedd lesbisk kannibal med nekrofila preferenser eller någon ambitiös afghansk statskonstnär med avsikt att bygga Sverige!

  Remarkabelt resultat, vilket uppnåtts helt utan det forcerade och icke sällan funktionsnedsättande mångfaldskonceptet.
  Man gratulerar!
  Andreas 🙂

 4. Heja Sverige !
  Men hur är det igentligen ställt med den mångkulturella mångfalden i Tre Kronor, tycker bara det står trevliga äkta svenska namn på spelarnas tröjor, vad säger Schyman, Schyffert, Sjöstedt, Dinamarca, Pascalidou, Täppas, Sverker.O, Göran Greider, DO och det övriga vänsterextrema mångkulturälskande etablissemanget om detta, måste väl vara kränkande, rasistiskt och strida mot de mänskliga rättigheterna ?
  Har vi stor tur så får se ett Tre Kronor nästa år med 50% svenska namn och 50% namn som inte går att uttala !!!!!!!!!!

  1. Nästa år så regerar Sverigedemokraterna, vi är öppna för det mångkulturella Samhället. Men vi sätter gränserna ! !

 5. Sveriges nationalsång—-har väl aldrig klingat så vackert!!!! Tack svenska spelare och publiken.Man blev riktigt rörd!! SÅ VACKERT!!!!!!!!

  1. Svenska nationalsången och den svenska korslagda fanan ?
   Kan vara eller är förmodligen kränkande och rasistiskt, något för extremvänstern att se över en prideflagga eller helst en fana med röda halvmånen är nog mer passande idag.

 6. Kommer SVT / SR även ifrågasätta ledningen för det svenska ishockeylandslaget för herrar angående mångfald bland spelarna eftersom de verkar vara av nordisk typ med svenska namn?
  Någon som vet någonting, kanske?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: