Otroligt – Özz Nujen håller föredrag om mångfaldsarbete


INVANDRING. Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald så är denna föreläsning lämpad för dig, skriver Tidaholms kommun på sin hemsida. 

Tidaholms kommun har bjudit in Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”, att ”byta ut dina fördomar mot kunskap” och att ”verklig mångfald handlar om att inkludera HBT-människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor”.

Özz har dock glömt bort att inkludera ”illegala invandrare som jobbar svart på mitt sommarhus på Gotland – som med mina och min asyladvokatsysters svarta pengar kan uppehålla sig i landet tills de genomför det värsta terrordådet i Sveriges historia…”

Kanske någon tidaholmare kan fråga Özz var den försvunna svågern är?

Det står även att föreläsningen är gratis. Det tvivlar jag på, herr Nujen brukar ta bra betalt och det får Tidaholms skattebetalare stå för. Nujen Media AB omsätter sex miljoner och har en vinst på tre miljoner…dock är inte bokslutet för 2017 klart ännu.

Om Özz Nujen på bloggen…


47 responses to “Otroligt – Özz Nujen håller föredrag om mångfaldsarbete

 • SVENNE SVENSK

  Özz

  Finns det inga biljetter till ditt hemland monne?

  Gilla

 • Joy

  Föreläsningen är visst inställd. Den blir inte den positiva upplevelse det var tänkt, eller något i den stilen, var skälet. Vad tror de ska hända, kommungubbsen och kommuntanterna?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det är som det är, med Özz…. man får inte begära för mycket.
  Men man begära att Tidaholms kommun har förstånd och ansvar att förhindra att belägringen av Sverige påskyndas, genom att stoppa denna sjuka framtoning, av detta sjuka beteende.

  ”Bara en idiot lyssnar på en annan idiot, då båda inte har förstånd nog, att inse att den andra är en idiot”

  Gilla

 • Boris

  Föreläsningen är inställd

  Gilla

 • Fjodor

  Enfaldig som pratar mångfald.
  Det blir inte mer komiskt än så.

  Gilla

 • Tony

  Ja se till att rösta ut Sossarna, för får dom sitta en mandatperiod
  till kommer vi kanske att få se Özz Nyjen på en ministerplats,?
  Tänk på Alice Bah Kuhnke, kraven i det partiet är inte högre
  än så, utom möjligen att man ska ha partibok.

  Gilla

 • Tony

  Ifall nu Tidaholms kommun ger figuren betalt, så kan dom hålla
  in arvodet och skicka det till skattemyndigheterna som en
  avbetalning På dom svartjobb som Özz fick utfört av
  Terroristen Akilov.
  Sen vem fan vill höra honom predika Mångfald, enfald
  hade suttit bättre.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tidaholms försåtliga initiativtagare generar sig icke inför att förevisa detta läckande avloppsrör och låta dess septiska innehåll strila över det mentalt avtrubbade auditoriet, och sällan har väl en akut desinficering varit mer påkallad.

  Man betackar sig för den falska marknadsföring som tillämpas och beklagar den omdömesmässigt efterblivna arrangören till det tragikomiska PK-spektaklet, vilken uppenbarligen sätter en ära i att frottera sig med kontroversiella estradörer som fraterniserar med terrorns aktörer.
  Med kondoleanser,
  Andreas.

  Gilla

 • gamgubben

  Med en sådan projektledare är det väl naturligt att Özz blir inbjuden att föreläsa. Vilken underbar sits de har femtekolonnarna, infiltrera och sprida gift samt att bli betalda.
  Stackars Moder Svea!

  Gilla

 • Snorre

  Tidaholms kommun (S) samarbetar med terroristfinansiärer och skattesmitare med att anordna en ”gratis” föreläsning om ”mångfald” (enfald?). Om hur man inkluderar importerade skurkar och bedragare i vårt samhälle eller? Undrar hur pass gratis denna föreläsning egentligen är för kommuninnevånarna? Denne opålitlige girigbuk kräver förmodligen ett mångsiffrigt gage för att sprida sin dynga.

  OT/ ”Tino Sanandaji + Joakim Lamotte: Tino är trött på SR/SVTs lögner”; https://www.youtube.com/watch?v=9McyU9X1ErQ

  Gilla

 • Ståfräs

  Bäste Mia, tänk tanken att en SD hade betalat en blivande terrorist 85 tusen svart, hade han varit fri och kunnat uppträda för skattepengar? Skulle liksom inte tro det.
  Usch Nöjen är en vidrig hycklare som hatar Svenskar, va fan gör han här?

  Gilla

 • Joy

  Ot, men som ändå hör till ämnet i denna bloggpost! Ett måste att läsa är dagens artikel av Dick Erixon på Samtiden, om demokrati! Läs, den! Jag fattar inte vad Svenska kyrkan håller på med. Eller det vet jag ju, värdegrunden!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Åååå, han ska berätta om hur man betalar ut svarta löner!

  Gilla

  • eva

   Mångfaldsarbete: hur man anställer svart, hur man anställer folk som inte får visats i landet, hur man anställer folk som har dom på utvisning, hur man kryper bakom ryggen på släktingar och inte tar sitt arbetsgivaransvar, hur man låter barnen agera telefonväktare, hur man om man blir påkommen hela tiden hänvisar och lägger skulden på andra osv. En perfekt illustration av hur det blir med mångfald och främmande kulturer.
   Det var detta de anställda och kommuninvånarna på Tidaholms kommun skulle lära sig. Jag skulle vilja påstå att med ett sådant grepp har Tidaholms kommun indirekt uppmuntrat till brottslig verksamhet – hur man tillämpar kurdisk kultur och kommer undan rättvisan, i alla fall arbetsgivaravgifter, sociala avgifter, skatt och arbetsgivaransvar.

   Liked by 1 person

 • eva

  Har Tidaholms kommun inte alla b r a n d b i l a r hemma?

  Gilla

 • Gruvmor

  I alla fall tvingas dem inte, såsom Starbucks personal i USA.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det verkar trots lite snålblåst gå bra för hela svenska folkets ”jätteroliga” komiker och nysvensk som inte verkar vara helt nöjd med sitt nya hemland Svedala !!!!!

  Gilla

 • ruben

  Hoppas Tidaholmsborna är nöjda med vad kommunen lägger deras skattepengar på. På SR och SVT har man samma typ av påtvingande propagandaaktivism dagligen. Public service har alldeles för ofta den felaktiga uppfattningen att de skall styra upp tittare, som har fel värderingar. Vad är Tidaholm för typ av kommun? S i majoritet, hade utjämningsbidrag, på 138 miljoner 2017, ca: 10 600 kr/invånare medan Malmö, som jämförelse hade bidrag 2017 på ca: 15 000 per invånare.
  http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/offentlig-ekonomi/finanser-for-den-kommunala-sektorn/kommunalekonomisk-utjamning-och-utjamning-av-lss-kostnader/
  Ja, det är hårt för många kommuner, som har få skattebetalande invånare men höga krav på att tillhandahålla viss service.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad spelar det för roll vad Tidaholmsborna tycker ?
   Det här är en sak för det extrema mångkulturälskande vänsteretablissemanget de bryr sig ju inte om vad normala hederliga arbetande och skattebetalande äkta svenskar tycker och känner.

   Gilla

 • eugenecork


  som alltid Pettersson, förbannat träffsäkert spånat/
  analyserat av digas…
  Tänk om 87% av vår befolkning vore vetgiriga och
  inte satt inlåsta i sin lilla bubbla av okunnighet
  …beklämmande att 87% har och är medvetet
  fördummat ända sedan sista krigsslutet…å de
  fortgår fortfarande…häromdan ogillades ”bättre
  lärarutbildning”
  Kontentan å svaret på detta blir;…ju dummare
  ett folk är, desto lättare kan de ledas dit makt-
  havarna önskar leda dem

  Gilla

 • Billy Boy

  När Özz Nujen ändå besöker Tidaholm vore det läge att erbjuda honom visning av insidan av Anstalten Tidaholm och sedan bara råka ”glömma bort” att släppa ut ”humoristen”.

  Svågern och systern kommer kanske rycka ut med ett generöst erbjudande om svarta pengar för att få deras älskade släktingen och ”companion in crime” Özz utsläppt därifrån.

  Gilla

 • KENT

  Skattesmitning och svarta pengar ingår det i mångfalldsarbetet?
  Samt lite tips om hur man kan använda sig av asylindustrin för att bygga upp en familjeförmögenhet?

  Gilla

 • Carl ekstrom

  Hur tänker man.Den mannen hade ju förbindelser med manen som körde bil på drottninggatan.Flera blev dödade oxå och skadade för livet .

  Gilla

  • Mia

   Man kan väl inte anklaga någon för att ha haft kontakt med någon som senare visat göra sig ett allvarligt brott.Då blir det till att börja med många arbetsgivare att skuldbelägga.

   Dessutom var det väl svågern som anställde Akilov.

   Gilla

   • nilla

    Men den svarta ersättningen och skattesmitningen gällde renovering av Nujens hus.

    Gilla

   • Ourgon

    ”Wir haben es nicht gewußt”

    Om inte du förstår tyska så kanske du kan leta upp uttalandet…

    Gilla

   • Joy

    Läser du verkligen innantill i bloggen och tänker till innan du yttrar dig? Jag blir mörkrädd när jag läser de flesta av dina kommentarer.

    Gilla

   • Mia

    Förklara då varför du blev mörkrädd av just denna kommentar så jag i min tur får tala om vad jag läst.
    Antingen blir det en svärm nedåttummar eller också blir det en nedlåtande kommentar som inte säger ett dyft om vad man vill ha sagt.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Det är precis därför det går att säga att du/ni är hjärntvättade som fortsätter rösta och försvara detta ! Det har vi ju facit på . Bidrags fusk, balkong flygningar, hedersvåld, broblem i skolor, bibliotek, sjukhus, rån, skjutningar, mord och våldtäkter. Detta är bara lite exempel på vad du/ni är ansvariga för !!!

    Gilla

   • Mia

    Vad är det jag försvarar?
    Jag skrev ett svar till någon som anklagade hatobjektet Özz för att denne haft att göra med någon som inte var terrorist men som skulle komma att bli det en dag.

    Dessutom var det Özz bror som hade den kontakten.
    Och för övrigt har jag inte uttalat mig om hans bygge för det vet jag inte tillräckligt om.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Du menar att man som ägare till fastigheten har man inget ansvar alls när det visar sig att svarta i pengar har betalats ut till svart arbetskraft ??? Låter konstigt i min värld !

    Gilla

   • Mia

    Jag har inte yttrat mig om hans affärer, så jag har ingen åsikt. Det är skatteverkets sak att utreda.
    Özz familj lär väl få betala in skatt och kanske betala böter, det får bli deras problem.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Personligen tycker jag att det är rätt allvarligt att ha haft kontakt med en person som utför teorist dåd där oskyldiga dör !!! Det hör ju direkt inte till vardagen precis . Men om det hade varit du så hade du inte brytt dig då heller ? Precis som du tycker om våldtäkterna . Där kvinnorna har lite sig själva att skylla en del gånger . Du måste vara allvarligt sjuk !!!

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Personligen tycker jag att det är rätt allvarligt att ha haft kontakt med en person som utför teorist dåd där oskyldiga dör !!! Det hör ju direkt inte till vardagen precis . Men om det hade varit du så hade du inte brytt dig då heller ? Precis som du tycker om våldtäkterna . Där kvinnorna har lite sig själva att skylla en del gånger . Du måste vara allvarligt sjuk !!!

    Gilla

   • Sleven

    Ojdå, din favorit i blåsväder?
    Ha, lika gott åt honom och nu verkar han ju blivit bannad också.
    Bra va? 🙂

    Gilla

  • Joy

   Precis! Vem, utom några individer som är totalt tomma i skallen, lyssnar på honom? Jag är förstummad över vad han kommer undan med, och ändå får fortsätta att håna oss svenskar. Är det att byta ut tankar, att lyssna på en muslimsk kurd, som inte vill bli svensk?

   Han passar ju in i politikernas synsätt, folk ska fortsätta vara och representera den kultur de kom ifrån, behålla religionen osv. Det är bara svenskar som måste maka på sig för framtidens folk. Herre himmel så rubbat vårt land är!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Hur tänker ?
   Detta händer i dårhuset Sverige så denna fråga är totalt meningslös att ställa

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Hur tänker man ?
   Detta händer i Gökboet Sverige där intelligensen numera är ljusår under s.k normalnivå så denna fråga om tänkande är totalt överflödig !!!
   Så länge den morallösa Pride och månkulturälskande extremvänstern styr detta land så är och blir det som det blir, det måste till en fullständig utrensning av alla flummiga vänstervridna ideal och normer i samhället innan ett annat fungerande samhälle kan skapas där hederlighet går före och är mer värt än ohederlighet.

   Gilla

 • Unconvenient Observations

  Tja, det är inte för inte som Tidaholmare ses som korkade bönder av folk runtomkring…

  Gilla

 • Punto

  Det var länge sedan som Tidaholm var berömt för tillverkning av brandbilar, ”Tidaholmare”.

  Gilla

 • Jag

  Är inte Ösch Nujens förtroende förlorat?
  Vem vill anlita en bedragare, en terrorist-finansiär, en Svensk”H@tare” osv?
  Är det inte bättre att kursen återvänder hem?
  Bojkotta honom, Tidaholm

  Gilla

  • Cinna

   Det borde man maila Tidaholms kommun och fråga! Nu bor jag inte där, men hade jag gjort det hade jag INTE velat att mina skattepengar finansierar pajasen Özz, han har förbrukat förtroendet och han är inte det minsta rolig!

   Gilla

 • Erik Bergman

  Ingår det i föreläsningen råd om hur man hur man anställer ”papperslösa” och betalar dem svart?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: