Stäng

Bebis bland de döda i Gaza

MELLANÖSTERN. Om det nu stämmer att en bebis dött vid gränsen mellan Israel och Gaza så frågar Pettersson sig, vilket inte Aftonbladet gör, vad är det för idioter som tar med sig en bebis till ett område där det eldas bildäck, kastas sten, skjuts och används tårgas? 

Är det inte propaganda så kan man sätta likhetstecken mellan idiot och arabisk palestinier.

 

31 reaktioner på “Bebis bland de döda i Gaza

 1. Det spelar ingen roll om man tar med sig sin bebis elr om åldringar går på samma demonstration som dom unga starka..man vill ha sin rätt och visa vilken terror stat israel usa europa är tillsammans ingen bryr sig man manar till lugn till bägge sidor vilken skämt:) skjuter inte ihjäl 62 människor och skadar tusentals..hade det här hänt i europa så skulle få sörja hålla krismöten tyst minut och prata om det här i åratal som11/9

 2. Det säger en hel del om tidningen Aftonbladets rubriker,
  man tror att läsarna är idioter, och det är väl dom som
  lägger pengar på en sådan skitblaska som A.B.

 3. Finns naturlligtvis ingen normal och ansvarsfull förälder som frivilligt tar med sitt barn till en krigszon det behöver man ju inte vara Einstein för att begripa !

 4. Ingen brydde sig om de barn som bombades ihjäl under WWII, Är man som föräldrar så korkad att ta med sig ett barn till sådana tillställningar är man väl mer en puckad, men det visar bara vilka idioter Muslimer är

  1. Kurt:
   Under den tiden skulle inte ens ”SE” i sin bildtidning,försöka att sprida sådan propaganda.Själv tror (eller vet) jag att människan har fördummats till den nivå vi idag ser,p.g.a. dålig skolning.
   Märkligt att allt annat genom t.ex. digitalisering,samtidigt som folk blir allt dummare !
   Enda trösten är att det finns idag inom EU fler länder,som kan benämnas ”die dumme Schweden” !
   :http://www.pi-news.net/2018/05/alice-weidel-im-bundestag-dieses-land-wird-von-idioten-regiert/

 5. Bebisen dog av tårgas som Israel släppte ut över de demonstrerande palestinierna med drönare. Tårgas försvårar andningen som bebisen sannolikt dog av..

  1. Israelisk militär har gjort sig skyldig till krigsbrott, därför de har medvetet siktat och skjutit obeväpnade demonstranter.
   Det är 62 palestinier som blivit dödade vid demonstrationer på mark som tillhör Gaza.
   Israel har haft prickskyttar utplacerade efter gränsen som siktat och skjutit obeväpnade palestinier även barn och åldringar.

   1. När du nu så utförligt redogör över den arabiska propagandan undrar jag,om inte Israel har full rätt,att försvara sitt egen gräns och sitt land ?
    Eller vill du att terrorister liksom i Absurdistan skall ges fritt tillträde,över öppen gräns ?

   2. Israel har rätt att försvara sin gräns, men de har inte rätt att skjuta obeväpnade civila personer, som demonstrerar för sin sak.
    Det som framkommit har de hållit sig på Gazas territorium, de har inte gått över gränsen som det finns stängsel mot.
    Det är enligt uppgift 62 personer som blivit ihjälskjutna av prickskyttar.

   3. Inser nu att du kopierar Aftonslaskens rader…Vet du om att denna blaska var naziorgan under 40-talet ?
    Sen får du förklara hur man ser skillnad på en ”demonstrant”, och de självmordsbombare som Hamas utbildar ? Finns väl ingen normalt funtad levande,som rusar som dessa gjorde rakt in i ett taggtrådsstängsel,eller ?

  2. Har du denna nyhet från trovärdiga Hamas ? ”Lagro”,tror inte du är så dum,som du med dina rader utger dig för !
   Eller tillhör du dem som i detta upplopp vid gränsen,skulle medtaga en liten baby till slagfältet ?

   1. Problemet är inte en babys död, problemet är att 1948 utvisade judarna med våld 800.000 palestinier, som sedan inte fick komma tillbaka, de insåg inte konsekvenserna med utvisningen.
    Nu finns det palestinier som demonstrerar i Gaza vid gränsen till Israel och kräver rätten att återvända.
    Politikerna har sagt att lösningen är två stater, men Israel och Västbanken kan inte delas utan det måste bli en judisk eller palestinsk stat.
    Den som såg det här problemet var M. Ahmadinejad som uttalade att Israel kommer att försvinna från kartan, men hans uttalande misstolkades till något helt annat.
    Var kommer den palestinska staten att finnas ?
    Palestinierna anser att det som är Israel skall bli Palestina och det gör väl alla som erkänt Palestina.

   2. Var har du inhämtat dina historiekunskaper ? Israel utvisade inga araber.Det du åsyftar skedde först när de liksom nu, angrepp Israel från flera håll,med hjälp av arabländer.
    I det avtal som finns,hade dessa tidigare invånare i dagens Israel, haft möjlighet att stanna kvar eller att flytta till det område som idag heter Jordanien.Flera 100.000-tals blev kvar och är idag integrerade med judarna.
    I detta landområde ingick bl.a. Golanbergen,som judarna tvingades ockupera efter kriget för sitt eget skydd.Något som gäller än idag.Detta område är säkrat via FN.

   3. Total befolkning i Palestina var 1881 487.000 varav judar 25.000 ( 1922 816.000 varav judar 93.000) (1936 1, 373 varav judar 370.000 immigration 282.555) (1945 1,859 varav judar 564.000 immigration 367.555) (1948 1,969 varav judar totalt 650.000 immigration 482.755)

    Det var palestinier som med våld blev tvungen lämna Palestina siffrorna rör sig om 700.000 – 800.000 , om det är 700.000 eller 800.000 är det för mycket och de kan ses som flyktingar.

   4. Year
    Jews (core population)
    Non-Jews 1931
    1931 174,610 861,211
    1936 384,078 982,614
    1946 543,000 1,267,037
    1948 716,700 156,000

    Jewish & Non-Jewish Population of Israel/Palestine (1517-Present)
    http://www.jewishvirtuallibrary.org/jewish-and-non-jewish-population-of-israel-palestine-151...

    Som du kan se går befolkningen för palestinier 1948 ned till 156.00 .
    Orsaken till den stora nedgången av palestinier är fördrivningen av palestinier, som sedan blev flyktingar i olika länder.

 6. Sådana bilder hör till insceneringen,bland dessa efterblivna islamister,
  Om sedan baby`n avlidit genom,att dumma föräldrar tagit det med sig till stridslinjen, eller om det dog redan för någon dag sedan,av en vanlig barnsjukdom vet ingen.
  Detta reagerar ingen röd arabvänlig murvel hellre över, innan de skriver ner sin smörja. Propaganda som propaganda !

  1. När du ser till fakta finns det ingen lösning på Israel-Palestina problemet.
   Judar som fanns i Palestina var en mycket liten grupp, 1881 endast 25.000, utan de kom från Europa vid kriget och ockuperade Palestina och körde ut den inhemska befolkningen.
   De stal helt enkelt landet från palestinierna, och gjorde etnisk rensning på dem. Sedan efter 1948 startade en stor import av människor som hade samma religion, men hade inga rötter i Mellan Östern, immigranterna kom från Ryssland, Polen, Baltikum och övriga Europa, samt från USA och Kanada.
   Jag skulle tro en eskimå på Grönland har likvärdig .DNA till Mellan Östern som de här utbördingarna som koloniserade landet.
   Sedan är de också arroganta att allt skall lösas med väpnat våld.
   Självklart är palestinierna .mycket besvikna på omvärlden som tillät att de som bott i Palestina i många generationer blev fråntagna allt vad de ägde och även sin försörjning, som oftast var odling av olika jordbruksprodukter.

 7. Liksom det är ett folknöje bland muslimer i Mid East att se när folk bestraffas med medeltida metoder på fredag e.m. så är det naturligtvis familjenöje att samlas och njuta när stenar och andra tillhyggen används mot deras släktingar, Judarna.

 8. Barnen måste narurligtvis vara med vid fronten från födseln och lära sig hur man kastar sten och hatar !

 9. Dom har överflöd av flickor så det fanns nog en baktanke.
  Det är pojkar som räknas.

 10. Att bli anställd på Aftonbladet så är egenskaper som ifrågasättande och att tänka självständigt klart negativa egenskaper.
  Enfaldig vänsterretorik och partibok är vad som krävs. Har eller är man också aktiv i afa, expo, palestinagrupper och andra halv och helkriminella vänstergrupperingar så är meritlistan i topp.

 11. Hatet mot den fria världen (som inte är så fri längre) synes komma via modersmjölken.
  Altternativt ’det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli’.
  Därför ta man med sig bebis på stenkastarparty med grillning.

 12. Inga grepp är för skamliga, när man vill väcka opinion f6r sin sak. Vilken tur för Hamas, att man har en lojal systerkanal i AB som hjälper till. Vad hände förresten med kemgasattacken i Syrien och de fantastiskt suveräna och hjältemodiga Vita hjälmarna? Det har varit tyst på sistone, mycket tyst.

 13. Att nån läser Aftonbladet är för mig en gåta!

  Hyckleri / naivitet, samt vänstervriden tidning är svår att hitta, främst när de utger sig för att vara för verkligheten, sanningen och förståndet.

  ”Bara en idiot lyssnar på en annan idiot, då båda inte ha förstånd nog att inse, att den andra är en idiot”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: