Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet en gång

YTTRANDEFRIHET. Det var inte så många år sedan, jag hade startat bloggen 2010 för att det inte gick att kritisera invandring och islam i de etablerade medierna. 

När jag bläddrade i min bok med insändare såg jag att så sent som 2007 var debattklimatet helt annorlunda.

Vad hände på några få år? När blev det förbjudet att säga sanningen och kritisera? Nu är det fullständigt omöjligt, i varje fall för mig att få in denna typ av insändare och man kan undra varför?

Men jag är optimist, det kommer att svänga igen, när de så kallade journalisterna nyktrar till och börjar tänka alternativt byts ut…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet en gång

  1. I Tommys insändare ”Ismer och glömska ” andra spalten (uppe högra sidan ) så verkar det som det gällde detta land?

  2. Var så säker Pettersson, ”roddarna” är på gång efter att ha gjort en helomvändning i ”kallingarna” respektive ”trosorna.
    Men Vi kommer aldrig att glömma……aldrig att glömma!!!!

    • Hoppas du har rätt !
      Själv ser jag det tyvärr annorlunda,anarkin är införd,och kommer att bestå.En halv miljon mer eller mindre ociviliserade vildar har bjudits in.Kommunerna står inför konkurs,med de enorma kostnader dessa har orsakat oss alla som nu skattevägen,tvingas betala kalaset. Läste just att dryga 20 skånska kommuner nu tvingas anställa egna säkerhets-styrkor, p.g.a. av den kriminalitet som numera präglar hela landet.

Kommentera