Stäng

Muslimska Marodörer

En man som drack någon alkoholhaltig dryck utanför en halal restaurang i Antwerpen, kulturberikas!

 

Dessa utövare av den så kallade ”fredliga och humana” verkar mycket dåligt integrerade.

FjärranÖsternredaktören undrar: Är det inte dax att öppna ögonen o se vad massinvandringen från muhammedanska länder ställt till med ??

6 reaktioner på “Muslimska Marodörer

 1. https://www.berliner-zeitung.de/image/30176002/8×3/940/353/d838af4e54698d52e933a43a7d93e59e/aR/kadterschmiede-2018.jpg
  Hittade ingen bättre plats att visa upp denna bild för er. (rubriken med ordet marodörer passar ju in).
  Denna fasad finns i östra Berlins centrum.Huset som stått obebott ockuperades av AFA och andra kommunistgrupper för många år sedan.Härifrån planeras deras dåd och vandalism över stora delar av Tyskland.När ordningskrafter närmar sig deras ”ruin” kastas gatstenar ner mot dem från taket !
  Ägaren har i många år försökt att via lagen få till en lösning,och begärt polisiär hjälp,att rymma upp och vräka ut skiten.Genom alla de otaliga instanser som finns i byråkratiska landet,misslyckas han gång på gång.
  Senast i förra veckan avslog en dumstol hans begäran,och eländet får vara kvar.
  Stenbock funderade över om inte en stadsrundtur för turister,
  till denna sevärdhet,skulle få de styrande att tänka efter ?

 2. Och när våra döttrar och söner misshandlas, våldtas och mördas förväntas vi visa tolerans och söka orsaken till det skedda hos oss själva (vi som så ofta kallas rasister, facister, nazister, islamophober, …).

  1. Det är bedrövligt och ofattbart att vi måste kuvas på alla sätt. Vad har vi gjort våra politiker och ledare för ont? EU med sin workfare, inte välfärd, har skadat oss också. Vi ska krossas, så är det bara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: