Kör ut dem – kloka ord eller galenskap?


VALET 2018. Gustav Kasselstrand är partiledare för det nya partiet ”Alternativ för Sverige”, AfS, i deras partiprogram finns en hel del vettigt och sådant som är mindre bra. Tror man att AfS kommer in i riksdagen med fyra procent av rösterna och kan påverka så kan det vara en idé med en röst på AfS, men ska de kunna genomföra sin politik så måste de få 51 procent. 

Dra in medborgarskap och kör ut dem låter bra om man vet vilka som ska köras ut. Ska de som varit är i generationer och sköter sig så är jag emot, gäller det aktiva islamister så är Pettersson för…

Annars låter Kasselstrand som Expressen gjorde 1993!

Expressens löpsedel den 6 september 1993.


9 responses to “Kör ut dem – kloka ord eller galenskap?

 • ladulaas

  Jag kommer att rösta på Alternativ-för-Sverige till hösten. Inte för att jag tror att det partiet kommer att kunna rädda Sverige åt svenskarna, det har gått för långt. Jag hade tänkt avstå från att rösta i år – alla övriga partier är ren dynga – men eftersom AfS’s program är precis vad jag tycker, så kommer jag att gå till valurnorna till hösten.

  Sverigedemokraterna stod från början där AfS står idag. Om inte Åkesson och hand gäng hade kapat partiet för 12 år sedan, skulle det ha kunnat rädda Sverige. Om inte det gänget urvattnat partiprogrammet rejält inför valet 2014, skulle det ha gått mot en jordskredsseger. Nu är det för sent och landet kommer att störtas i kaos, anarki och inbördeskrig inom kommande mandatperiod.

  Frågan är dock om det kommer att spela någon roll. USA/NATO tassar på i ullstrumporna och förbereder nu krig mot Iran – helt enligt den plan, som general Wesley Clark avslöjade 2007. Om Ryssland och Kina då viker ned sig, vilket verkar vara det mest troliga, så kommer bankmaffians fascistiska New World Order då att vara klart.

  Med USA/NATO’s världsherravälde då kommer allt politiskt spel inom olika länder att vara helt betydelselöst, allt motstånd kommer att vara löjligt. Vad vi då har att rätta oss efter, är att se EU:s rasbiologiska experiment förverkligas fullt ut i vår världsdel. (EU’s chefsideologs, greve Coudenhove-Kalergi, plan är ju att européerna skall korsbefruktas med afrikaner – vilket redan är på gång, genom den import av avelstjurar, som redan sker.)

  I NWO kommer allt att gå med raketfart och allt trams om att vi i Sverige skulle få slippa import av muslimer och afrikaner blir då meningslöst. Dessutom är ju globalisternas plan att jordens befolkning skall minskas till 500 miljoner, så vi kommer inte att lida under förtrycket särskilt länge. För mig kvittar det, jag har inte så många år kvar, värre kommer det att vara för mina barn och barnbarn.

  Gilla

 • Stenbock

  För de som har intresse av kvällens PEGIDA-möte i Dresden,finns här
  en länk.Bl.a, lär den mest aggressive AFD-ledamoten Björn Höcke att tala;
  http://www.pi-news.net/2018/05/heute-hoecke-tag-bei-pegida-dresden-livestream-ab-1845-uhr/

  Gilla

 • eva

  Afs kan finnas med som blåslampa för att visa att det finns invånare i landet som tycker som Afs partiprogram.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Att dra in medborgarskapet och köra ut dem, kanske inte är så lätt. Vilket land ska tvingas att ta emot dem? Har dom haft svenskt medborgarskap osm dragits in så kanske dom inte är medborgare i något annat land. Då blir det säkerligen omöjligt att köra ut dom såvida man inte mutar något u-land att ta emot dom mot betalning.
  .

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Det medborgarskap man är född med kan aldrig tas ifrån en. Man har till och med rätt att återta det även om man avsagt sig det. Nu pratar vi inte om länder på höjden av skapelsens krona utan snarare tvärtom. Om vi låter biståndet vara avhängas av om de tar emot sina medborgare eller ej så lär det gå som en dans.

   Gilla

 • Jack

  Men så bra om Afs kommer in i riksdagen, då kanske det går att samarbeta med SD för de andra partierna.

  Gilla

 • Björn

  Instämmer i det Pettersson skriver. AFS kommer att bli ännu mer isolerade inom svensk politik än SD. De sistnämnda tror jag kommer att få ta steget in i ”de fina salongerna” om det blir en ny statsminister efter valet och tjurskallen Löfvén tvingas bort.

  Gilla

 • ossie

  Räcker troligen med 45% för att få riksdagsmajoritet. 10% av rösterna kommer nog att gå till partier som inte klarar 4% gränsen. Men som sagt dit är det långt. Bäst att rösta SD annars kan man bara gynna PK partierna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte bara AFS utan även SD behöver 51% för att eventuellt våga förverkliga några av sina teoretiska löften och förslag som partiet under åren talat om från en trygg talarstol i riksdagen!
  Inget parti är någonting utan röster, blir för egen del definitivt en röst på AFS i September tycker deras partiprogram är mest tilltalande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: