Mer Muhamedanska Mord

ISLAM. I Indonesiska staden Surabaya på östra Java har nu på morronen bombattentat riktats mot 3 eller eventuellt 4 kristna kyrkor. Bombningarna sägs vara självmordsattentat.

Minst åtta personer har dödats och över 40 skadats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, uppger polisen för flera nyhetsbyråer. Självmordsbombare uppges ligga bakom dåden och dödssiffran befaras stiga.

Indonesien är befolkningsmässigt världens största muslimska land. e kristna är i minoritet, och det finns en oro kring en ökad intolerans mot gruppen. Under senare år har extremister utfört flera attacker mot kristna och andra minoriteter.

Surabaya  är Indonesiens näst största stad med nånstans mellan 8 till 9 miljoner innevånare. Eder FjärranÖsternRapportör har bott där i 8 månader.

7 thoughts on “Mer Muhamedanska Mord

 1. Nå, mina vänner!
  Kan vi månne förvänta oss ett skarpt fördömande från den svenska ärkebiskopstronen, eller är vederbörande ockupant fullt upptagen med att fraternisera med antikrist och bedriva sin överlappande konsensus?

  Den implicit ratificerade kristofobin är en ren förbannad skandal som inte står den grasserande antisemitismen efter i ondska och omfattning.
  Andreas.

 2. Detta har ingenting med islam att göra menar Sveriges politiskt korrekta elit! Den som kallar islam för en fascistisk ideologi blir åtalade i SVERIGE under ”hets mot folkgrupp” – lagen!
  Terrordåden i Paris och Sverige igår där mördarna skrek ”allah akbar” har heller ingenting med islam att göra skriver Aftonbladets Anders Lindberg!!!
  LIKA FÖR ALLA, ”öppna gränser”, ”öppna hjärtan” säger M, S och Miljödårarna…..
  Kommer det att hjälpa? Eller ska befolkningen VAKNA…? Vi får se – SD!

  • Kontrollera insläppet! MEN STÄNG GRÄNSEN NU!!!! FLYKTINGSTOPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Dessa avarter av Homo Sapiens tycker sig ha rätt att utföra
  massdöd av människor som dom inte känner eller haft kontakt
  med, bara genom att ha blivit förledda av en vrickad religion?

 4. Har hört att islam är en fredlig religion, var någon i Sverige som sa det !

Kommentera