Stäng

Opartiska Sveriges Radio

MEDIA. En helt ”opartisk forskare” i Sveriges Radio P1 slår fast att Margot Wallström är den svenska politiker som får utstå mest hat på sociala medier…

-Pettersson kan tänka sig flera kandidater, Mona Sahlin, Åsa Romson, Reinfeldt men Sveriges Radios ”forskare” har sagt sitt…

Twitter

Steget efter

27 reaktioner på “Opartiska Sveriges Radio

 1. Lyssnar inte på Sveriges Radio, vet sedan gammalt att där
  kommer bara ut ovederhäftiga direkt lögnaktiga program,
  men tyvärr sitter många och lyssnar till detta och en del tar
  saker o ting som verklighet, den riktiga verkligheten den
  förtigs av detta lögn alster, inga besvärande frågor ställs!
  med medarbetare som till exempel Cecilia Udden o Carina Bergfeldt
  kan det inte bli mer än enkelspårigt dravel, dom har svårt att dölja
  sina privata åsikter, som Svenska folket inte har med att göra!

 2. Hon har gjort sig förtjänt av kritiken. Om sedan MSM vill kalla det hat visar bara deras sätt att vinkla.

 3. Ja, det är klart, lyckas man bli osams med båda parter i alla konflikter, Israel, Palestinierna, Saudiarabien och övriga arabstater, Ryssland, Kina och USA, så blir man väl ohotad etta med ”näthat” emot sig!

  1. Vad är det med t.ex. :
   Spanarna som Ingvar Storm fortf håller i på fredagarna
   Är en kvarleva på fredagarna från den gamla goda Metropol.
   Metropol som sändes 1982 – 91.
   Varje fredagskväll mellan kl.17 – 20 med Niklas Levy och Ingvar Storm. Samt inte minst Jöte Johansson som ringde in till dem i prog rett som det var.

   Naturmorgon som direktsänds på lördagsmorgnarna.
   Som sänder med en fältreporter som finns ute i naturen.

   Språket

   Plånboken som är ett konsumentprog. som Plus

   Vetandets värd som handlar om vetenskap och forskning.

 4. SD-are som Paula och Jimmie räknas inte in i statistiken, eftersom det är tillåtet och berömvärt av PK-media – eller rent av rekommenderat – att hata SD.

  1. Läs på om ”lyckosagan ” Venezuela…………………socialisternas drömland, Sverige nästa ???

 5. Jag är helt övertygad om att de allra flesta som läser och skriver här önskar sanningen och inget annat , vi kan kallas realister ………vilket är ett fint ord som vi skall vårda.
  Vi lever numera i ett surrealistiskt Sverige , där de flesta av oss är vilse, det är ett naturligt tillstånd i en surrealistisk värld !

 6. Hat är i många sammanhang bara så enkelt som att man inte håller med extremvänstern utan är kritisk.

 7. Snabbköpskassörskan ifrån Karlstad som jag tror borde stannat kvar i sitt coop, då hade världen varit lugnare och mera fredlig

 8. Undrar om Margot och övriga politiker har någon uns av självinsikt och funderar på varför de är utsatta för påhopp av olika slag om det möjligtvis finns någon orsak till att svenska folket är förbannade och frustrerade ?
  Förmodligen så bryr de sig lika lite om detta som om fosterlandet, vad som är märkligt med Sverige är att det talas aldrig om eller att man går till botten med vad grundorsaken är till att problem uppstår och finns utan det bara skumnas lite på ytan och sedan göms problemen undan, typexempel är ju dagens svenska psykvård som går på knäna där både unga och gamla står på kö och vill in, vad orsaken är det talar politikerna inte om utan säger bara att Sverige är ett rikt och tryggt välfärdsland samtidigt som nya platser inom psykvården byggs ut, det är ju helt absurt istället för att erkänna att Sverige är på dekis och inte är ett sunt land idag men då kommer ju sanningen fram och politikernas ansvar kan ifrågasättas vilket ju är tabu i Folkhemmet.
  Att dagens svenska s.k trygga mångkulturella kriminella anarkisamhälle ser ut som det gör är ju inte ett dugg konstigt !!!!

 9. Varför JÅ inte nämns i sammanhanget ? Tja, honom räknar SR inte med överhuvudtaget. Eftersom de andra partierna inte vill ha med honom att göra finns han inte, uppenbarligen.

  1. Kanske för att det är Jimmies sympatisörer som är flitigast med att utsätta Margot Wallström och en del andra politiker för hat.

   De som inte gillar Jimmie sprider inte sitt hat på sociala media i samma omfattning. Ganska långt därifrån.

   1. Problemet är att alla politiker från V till SD är maktgalna verklighetsfrämmande välgödda och lever i en egen skyddad icke mångkulturell värld !
    Dagens politiker de tillhör den nya adeln med samma privilegier som den gamla adeln hade på 1600 och 1700-talet medan vi det där s.k vanliga folket som makthavarna journalister och det övriga mångkulturälskande etablissemanget föraktfullt kallar oss men som arbetar försörjer alla arbetsföra parasiter i detta land som inte vill, orkar eller behöver jobba utan istället väljer att leva på världsberömda svenska välfärdsbidrag vi är idag lika livegna precis som folket var när kungar och adeln styrde i Sverige.

   2. Någon som missat att Jimmy Åkesson blev sjukskriven efter allt mediahat han blev utsatt för?
    Hans arbetskamrater vägrade ta honom i hand, hur de nu kan gå fria från det?
    Det är en gåta hur man kan behandla en människa så illa som Åkesson blivit behandlad.

  2. SD är idag det tredje största politiska partiet i en folkvald riksdag och kappvändarpartiet MP som knappt klarar spärren sitter i regeringsställning !!!!
   Svensk s.k demokrati när den är som allra bäst.
   Det förljugna och hycklande dårhuset Sverige i ett nötskal !

 10. Konflikt (och ”kultur-”programmen” är nog de mest vänsterextrema och osakliga radioprogrammen hos SR.
  Dessutom, allt som vänsterfascisterna som nu styr inte gillar är nu ”hat”. Detta tillsammans med ”fobi” har nu stoppat allt kritik.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: