Ivar Arpi: FN-rapporten återges helt utan källkritik

JOURNALISTIK. Islamister och rasideologer har lyckats kapa FN:s rasdiskrimineringskommitté och genom den fått den svenska journalistkåren att helt okritiskt rapportera om kommitténs nya rapport, anser Ivar Arpi, ledarskribent på SvD och en av få självständigt tänkande journalister.

Arpi menar att den nya rapporten – som kritiserar Sverige för att tillåta organisationer som stöttar rasistiskt hat – inte har tagits fram genom kommitténs egna efterforskningar. Istället har man, enligt Arpi, valt att konsultera organisationer som har kopplingar till terrorister och fundamentalister.

”Vad hände med den där källkritiken som annars är så viktig?” undrar Arpi.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

-Pettersson tycker det är lite lustigt att SvD och Gunilla von Hall var bland de första att återge den fejkade rapporten, vi på alternativmedia var dock tidigt ute och rapporterade om felaktigheterna och bluffen som återkommer regelbundet.

”FN-kritiken” är uppdiktad av Fatima Doubakil, Helena Hummasten, Rashid Musa, Zaynab Ouahabi och Mohamed Temsamani. Samtliga kända extremister, aktivister och terrorförsvarare – och/eller med känt samröre med sådana…

 

7 thoughts on “Ivar Arpi: FN-rapporten återges helt utan källkritik

  1. Så vad FN:s utskott vill är att vi förbjuder Islam? Islam är inte bara diskriminerade gentemot icke-muslimer utan även mot kvinnor samt leder utan konkurrens ideologiers mordliga.

  2. Detta är mycket pinsamt. Nog för att allmänbildningen hos de flesta journalister är usel, och det går ju givetvis ut över källkritiken, men man undrar om de överhuvudtaget har kapacitet att sköta sitt jobb. Hur många som är köpta, styrda eller endast illvilliga vet man inte. Det är ett under att någon verkligen vill betala för skiten de levererar, och vad hände egentligen med granskning av makten?

  3. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Helena Hummasten tidigare känd som Benaouda
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Helena_Hummasten

    Just rätt person att anklaga Sverige för någonting.

  4. Det finns väldigt få riktiga journalister idag. De flesta bara citerar (särskilt om det kan anses vara politiskt korrekt), antingen törs de inte ställa de besvärliga frågorna, eller så får de inte det.

    Skulle de trots allt ifrågasätta, källgranska eller på annat sätt vara besvärliga, så kommer de genast att jagas och hängas ut av vänstern (som sedan påstår att högern sprider hat)

KommenteraAvbryt svar