Lika för alla

VALET 2018. I går lanserade Moderaterna sin valslogan ”Lika för alla” samt en ny valfilm. Vi behöver ett Sverige som håller ihop säger moderaterna som till stor del ligger bakom det som de kritiserar och naturligtvis gäller inte lika för alla för Sverigedemokraterna som M inte vill samtala med…

 

14 thoughts on “Lika för alla

  1. Vi får verkligen hoppa att svenska folket har fått nog av 7 klöverns lögner som har pågått i mer än 40 år och röstar för förändring på RIKTIGT och en trygg framtid för dagen barn och kommande generationer pursvenskar.

  2. Moderaterna tror sig kunna vinna valet med kommunistpropaganda!!??
    Hur lättlurade tror de att folk är egentligen? ”Lika för alla” = blaha blaha!.”Lik för Allah” skulle nog passa verkligheten bättre!

    Att Kristersson själv är beredd att gå över lik för att gynna sin egen välmåga bevisade han ju tydligt när han lurade till sig lägenheten från Ersta Diakoni (avsedd för fattiga kvinnor).
    ”…I Stockholmspolitiken var Kristersson med och sålde ut offentlig verksamhet till välfärdskapitalister för en bråkdel av vad den var värd. En granskning i Dagens Nyheter visade att förskolor och hemtjänst som såldes 2008 för sammanlagt 3,4 miljoner egentligen var värda minst 81,7 miljoner..”

    Ulf Kristersson – en sann egohumanist och bluffmakare av stora mått!

  3. De flesta härstädes närvarande med gott uppsåt att hålla sig välinformerade, delar förmodligen min avsky för det repetitivt nyttjade begreppet ”alla”, vilket i tid och otid hamras in i gemene mans medvetande i syfte att styra våra uppfattningar och erinra om en ständigt närvarande och påträngande inklusion, vilken sker på den nationella samhörighetens, värdighetens och identitetens bekostnad.

    Alla omfattas utom de inhemska dissidenterna och brottsoffren, vilka påtvingats en mycket förnedrande och föraktlig sekundärposition inom vår identitetspolitiskt feministstyrda och påstått humanitära stormakt, där makthavarna låtsas ovetande om det faktum att vissa folkgrupper aldrig någonsin hyst några ambitioner att låta sig integreras.
    Andreas.

  4. Om moderaterna skall ha en chans att återupprätta någon form av förtroende så måste de offentligt utesluta Fredrik Reinfeldt ur partiet.

    • Nej enda sättet är att lägga ner dagens fjolliga parti de s.k nya moderaterna och börja om igen med politiker som har de äkta gamla hederliga högeråsikterna som på Bomans tid och före det !!!!

    • Det var Reinfeldt som luggade Kristersson när han antydde att han skulle samtala med SD.
      Nu kommer inga ytterligare felsägningar.

  5. Detta kunde moderaterna har tänkt på lite tidigare, dags att ångra sig nu och vilja ha de som de var innan. Typiskt politiker, blir så trött.

    • Det är ingen inom 7 Klövern som ångrar sig för det helvete som de ställt till med i Sverige utan allt går ut på att fiska röster för att hålla sig kvar vid köttgrytorna ännu några år. Lita ALDRIG någonsin på roddare och kappvändare.

KommenteraAvbryt svar