Fejknyhet, FN larmar: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”

FEJKMEDIA. Svenska Dagbladet ingår i det gäng som ska vara åsiktspoliser och lära oss tycka rätt om rätt saker inför valet. De övriga är DN, SR och SVT samt staten som bidrar med pengar. Dessa fyra företag, två statliga och två privata har – lika lite som någon annan – något obefläckat rykte när det gäller förhållandet till fakta, relevans och sans.

Inget av medieföretagen har heller utmärkt sig genom att i efterhand medge – eller ens diskutera – möjligheten att de begått fel och vinklat saker och ting långt bort från balanserad fakta.

De borde ha lite självinsikt och lägga krut på sina egna ”nyheter” i stället för att peka finger åt andra med sin Faktagranskning.

Nu är det dags igen, vi skrev om det tidigare idagSvD:s Gunilla von Hall har skrivit samma artikel fem gånger – baserad på en rapport som ges ut av den föreningen Svenska FN-förbundet, som inte är en del av FN-systemet, där socialdemokraten Aleksander Gabelic är ordförande. Rapporten har skrivits bl.a. av den islamistiska aktivisten Fatima Doubakil som är känd från bloggen.

Svenska FN-förbundet kallar sig en ideell förening men har 25 anställda! och finansieras med skattepengar från SIDA, UD, och Forum Syd.

Forum Syd är en riktig soppa med socialdemokraten Kent Härstedt som ordförande och medlemsföreningar som Afrikagrupperna, Afrosvenskarnas Riksförbund, Islamic Relief Sverige, Palestinagrupperna i Sverige, RFSU och många fler. En del av dessa föreningar och organisationer kanske gör ett bra jobb vad vet jag, men känslan är att de flesta lever gott på skattepengar för sin egen skull.

Vad det handlar om är alltså att SvD:s Gunilla von Hall gång på gång skriver samma artikel, som okritiskt sprids av SVT, DN och SR baserad på en årlig rapport som Svenska FN-förbundet, det är en gemensam påverkansoperation av de så kallade Faktagranskarna med avsikt att vilseleda Sveriges väljare.

Twitter, läs gärna kommentarerna också

24 thoughts on “Fejknyhet, FN larmar: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”

 1. Nu kommer åtgärdsprogrammet:
  Släng ut afrikanerna, muslimerna och zigernarna, så har vi inga problem längre.

 2. Det finns mycket mer information som bör förmedlas i den här härvan.

  ” I tidningen kan vi idag läsa att FNs kommité mot rasdiskriminering riktar skarp kritik mot Sverige. Man går så långt att man till och med påstår att ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”.

  Läser man rapporten får man intrycket att Sverige är någon form av Jim Crow- eller apartheidstat där rasfrämlingar lever i terror. I rapporten från man intrycket av att svenska muslimer lever i ett massivt Abu Gharib-lajv och den svenska staten aktivt stödjer och finansierar vit makt rörelser.

  FN:s kommitté mot rasdiskriminering har ju självklart inte gjort en egen utredning om vad som försiggår i Sverige utan förlitar sig på inkomna rapporter från ”Civilsamhället”, vilka har då skrivit dessa rapporter?

  Rapporten om muslimers situation har inkommit från organisationen ”Swedish Muslims in Cooperation Network”. Bland författarna hittar vi många kända namn:

  Fatima Doubakil, Helena Hummasten, Rashid Musa, Zaynab Ouahabi och Mohamed Temsamani.

  Samtliga kända extremister och terrorapologeter eller med känt samröre med sådana, Doubakil bjöd exempelvis in Munir Awad på ett seminarium i Riksdagen med hjälp av Mehmet Kaplan – några månader innan SÄPO grep honom för ett planerat terrordåd mot Jyllands-Posten. Helena Hummasten är svärmor till Awad. Rashid Musa, Zaynab Ouahabi och Temsamani tillhör samtliga i kretsen kring SUM, Ibn Rushd och Stockholmsmoskén – de fakto muslimska brödraskapets utpost i Sverige
  .Några andra rapportörer är svenska FN-förbundet som inte har något med FN att göra men som lever på förvirringen och okunskapen av detta namnplagiat. Den styrs främsta av aktivister från Svenska kyrkan och avdankade sossar. Deras rapport till FN är fylld med direkta falsarier och felaktigheter.

  Men de svenska journalisterna på Erik Grönlund på SVT och Gunilla von Hall på SVD vars mediehus aldrig missar ett tillfälle att läxa upp svenska folket om källkritik missar samtliga dessa faktum – istället köper de FN-rapporten rakt av och till och med låter svenska FN-förbundet – som är alltså part i målet, leka någon form av objektiv bedömare.

  Detta är knappast första gången det sker. Islamisterna och FN-förbundet har satt detta i system. De skriver en partsinlaga – FN köper partsinlagan och sen använder samma islamister FN som bevis för sin opinionsbildning.

  Sverige är en av få länder med renodlade journalistikutbildningar – trots det lyckas de knappt använda sig av en sökmotor. Pinsamt.”

  Hanif Bali

 3. Skrämmande lätt att tro att Svenska FN-förbundet skulle vara en del av FN. Oftast är man inte uppmärksam utan ser bara FN.
  Ett mycket utstuderat sätt att bedra människor. Tala om fake news…

 4. Får väl hoppas att allt fler människor upptäcker att svenska FN-förbundet är en vänsterorganisation som inte har något annat än namnet med FN att göra. Tyvärr utgår det skattesponsrade bidrag så att de anställda propagandisterna kanleva lyxliv på vår bekostnad. FN-förbundet kommer av någon anledning undan varumärkesintrånget genom just tillägget förbundet.

 5. Bedrövligt att FN ger sig på en demokrati där det än så länge är fred.

  De som står för judehat är till 99% muslimer.
  De som hatar negrer och muslimer har läst brottsstatistik.
  Zigenare, ja vad tillför de Sverige?

  Artikel om FN helt missriktad. Om nu gammelmedia tycker invandringen som sker är så bra, kan de ta kostnaden tillsammans med Socialdemokraterna.

  Nu har det gått ännu ett år utan bokslut för flykinginvandringen.
  Redan 1990 kostade flyktingarna 100 miljarder om året. Kostnaden har sedan ökat med 11% om året.
  Hade vi som Norge, avsatt dessa pengar på börsen, hade vår fond varit större än Norrmännens.
  Vad behöver Sverige mest, 5000 miljarder, eller 1 miljon bidragsberoende flyktingar?
  Välj själv, det är snart val.

 6. FN ?
  Ett stor tandlöst skäm en klubb för inre beundran, bara att lägga ner.

 7. Naturligtvis så borde rapporten innehållit några ord om skjutningar samt våldtäkter på svenska kvinnor. Men objektiviteten lyser allt för ofta med sin frånvaro.
  Rasism? Om jag kallar Svensson för en skitstövel så är det grovt språk om jag säger samma sak om Ali Baba då är det rasism. Detta i Absurdistan 2018!

 8. SvD: ”När Svenska FN-förbundet skickade in sin rapport tidigare i våras framhöll man bland annat att antalet anmälda hatbrott i Sverige varit totalt 6 415 stycken under 2016. 4 609 av dessa hade främlingsfientliga eller rasistiska motiv.”
  – Och det vet vi ju alla att det är svennar som ligger bakom detta! Otäcka svennar, som ger sig på muslimer; som våldtar fina tjejer nerifrån Somalia, o.s.v.
  – Ja, käre nå’n.
  – Det var många år sedan jag sist köpte SvD… DN bläddrar jag i på biblioteket, för att se var ”kultureliten” står idag…

 9. Har själv sett verkligheten hur en ingift representant från en välansedd romsk familj har drivit fulspel mot personer i beroende ställning. Hur en hel del muslimska,arabiska tjejer har narcissistiska drag och ser ner på resurssvaga inhemska svenskar Hur många män och pojkar från MENA-kulturen tycks ha psykopatiska drag. Hur flertalet muslimer är homofobiska och står för könsapartheid. Här ligger en hund begraven.. Denna organisation som använder sig av FN:s varumärke är farlig och vilseledande. De skall inte prata om svensk rasism. Det är ett hån mot dessa som har fallit offer för ovannämnda etniska och religiösa grupper

 10. Den ökande andelen av Sveriges beskattade resurser, som går tilll s.k. flyktingar kan kanske stärka rasistiska uttryck? Ingen blir rasistisk hux flux utan orsak antar jag. Jag hör aldrig intresse av att göra undersökningar om ”varför” när det gäller påstådd rasism. Det är intressantare sprida diffusa rykten om rasism och växande högerpopulism. Varför inte göra en undersökning ( om det är möjligt ) hur frekvent rasismen är bland invandrare jämfört med de Svenska. Jag vill säga, ”ta ingen skit”.

 11. Som att Petterson skulle starta ”svenska regeringsförbundet” och börja hävda påhittade saker i regimens namn. Eller varför inte svenska ”SvD förbundet”? ”Aftonbladet förbundet”? ”Gunilla von Hall förbundet”? ”Goldmann Sachs förbundet”? ”EU förbundet”? Kanske ”Svenska Stefan Löfvén förbundet”? ”Det är inte okej förbundet”?

  Svd;s ägare (extremglobalisterna på Wall Street, via Schibstedts), ligger troligtvis bakom denna fejknyhet. Om jag inte missminner mig så får ”Svenska FN-förbundet också direkt stöd från Soros som ju går hand i hand med tidningens ägare. Rekommenderar alla att se Svensk Webbtelevisions intervjuserie om ”globalisterna” med Lars Bern. Det senaste avsnittet kom idag. https://www.youtube.com/channel/UCD2d9CSkWXxnj3fBhEj3Pyw
  I något av avsnitten talas det om dagens media och att det inte finns någon fristående sådan alls längre. Allt är uppköpt av Wall Street (eller Bonniers). Det enda objektiva undantagen idag är väl Petterssons blogg och möjligen Proletären.(+Samhällsnytt, Fria Tider, Ledarsidorna, Nyheter Idag, Det Goda Samhället, Nya Tider, Thoralfs Blogg, Nya Dagbladet, Julia Caesar, Fjällsjö Nyheter, Elake Karsten, Every kinda people m.fl. Vad gäller utlandet är RT och Fox News ganska objektiva om man sållar lite)

 12. Vad gäller Kent Härstedt så är väl detta avlönade jobb det enda han kan få. Vi skattebetalare skall stå för kostnader till denna förening och tusen andra föreningar som inte gör någon nytta annat än sprider desinformation. Ta bort alla bidrag till politiska föreningar, kyrkor, idrott. De som vill träffas och sprida skit kan göra det med egna pengar.

 13. Arabiska ordspråket ungefär: tro på vad du ser på stan, inte vad du hör på P3/i DN SvD då ser alla att Regeringen har skänkt Sverige till 420 miljoner utomeuropeiska aliens, landet är nästan exproprierat och besittning av det offentliga rummet har folk från utanför Schengen dvs. Det är inte EU:s fel men Sveriges Regering och Riksdags och 3e statsmaktens brott under 35 års tid.

 14. Vi svenskar har tagit emot, gett beskydd och försörjning till otaliga människor från sk-tländer som senare vänt sig emot oss. Vi har ester, judar, zigenare, chilenare, slaver och gud vet vad som genom politik eller byråkrati i ord eller handling försöker skada svenska folket. Gabrlic är bara en i raden efter Reepalu, Sarnecki, Post, Dinamarca, Selimovic, med flera, med flera som vill omvandla Sverige till något oigenkännligt.

 15. Ytterligare en självutnämnd förening med övermänniskor som får skattepengar. Påhejade av PK-media. Det behövs fria alternativa bloggar för att lyfta fram sanningen. Bloggar som överheten vill förbjuda.

 16. Vad skönt det ska bli när sådana som Gunilla von Håll bara försvinner bakom en burka!

 17. Bara hoppas att Svenska folket genomskådar den pågående vilseledande hjärntvätten och röstar SD !

Kommentera