Stäng

Dansk politiker: Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara

VALET 2018. Politiker från flera danska partier säger att valet i höst blir historiskt och de vill gärna delta i debatten om invandringen.

Det är politiker från Dansk Folkeparti och de tre borgerliga regeringspartierna som blickar norrut.

Dansk Folkeparti har tidigare stöttat Sverigedemokraterna med besök av dåvarande partiledare Pia Kjaersgaard och sedermera Søren Espersen, talesman i utrikesfrågor.

Espersen uppger att han gärna gör samma sak inför årets val. Man menar bland annat att det är ett problem att vissa svenska partier fortfarande stänger ute Sverigedemokraterna – något som slår tillbaka då de nu tvingas att diskutera invandringen då svenska folket kräver det. Det slutar med att de skjuter sig själva i foten. Nu är de tvingade att diskutera invandrare, eftersom stora delar av den svenska befolkningen kräver det.

– Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara, säger Liberal Alliances talesman i utrikesfrågor, Henrik Dahl enligt Aftonbladet.

-Pettersson säger att tyvärr blundar de fortfarande, de svenska politikerna och journalisterna vet naturligtvis att de haft fel i 40 år men nu är de för stolta för att erkänna det och tror att om de bara får hålla på med samma i några år till så ordnar sig allt…de är som alkoholister, bara en liten till sedan ska jag sluta…

Men tror ni att de som ställt till det är rätt personer att orda upp vårt lands problem så röstar ni naturligtvis på sjuklövern…

9 reaktioner på “Dansk politiker: Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara

 1. Det måste till ett folkligt uppror av aldrig skådat slag för att få till en förändring i vårt hårt sargade land. 7 klöver politikerna har visat under årtionden att de saknar ALL trovärdighet. De försöker nu greppa varje halmstrå som finns för att få vara kvar vid köttgrytorna. Finns det någon rättvisa kvar i landet skall de ställas tillsvars för sina handlingar och beslut och dömas och i straffskalan SKALL också dödstraff i stor skala kunna utdömmas. Jag ställer upp som frivillig när det blir dags att hänga upp dem i lyktstolpar landet över. Det är nog många pursvenskar som vill ta sig an Svetsloppan, Reinfeldt, Ullenhag, Kristersson, Björklund, Romson. Olofsson. plus ett stort antal tusen andra lands och folkförrädare från 7 klöverpartierna över hela vårt avlånga land. Ohyra måste avlivas och ogräs måsta dras upp med rötterna.

 2. Jaha, och Danmark är liksom också ett nordiskt land som håller på att förstöras.
  Etniska danskar blir också en minoritet i sitt eget land och blandas ut.

 3. Mycket bra dansk kommentar den säger allt om varför Sverige idag befinner vid ättestupan !

 4. Allt för många politiker och statstjänstemän, däri inräknat GD’s har ingen personlig integritet, utan säger vad de förstår ministrarna vill höra. ”Ja vi har full kontroll och allt är bara bra, inga allvarliga problem föreligger.”
  Och när v har ministrar av dagens kaliber kan det ju bara gå en väg fortare och fortare från Sverige en demokrati till Absurdistan en demokratur.

 5. Jag tillhör gräsrötterna och såg vartåt det barkade redan i början av 80-talet. Jag läste tidningar och lade ihop, undrade varför invandrare/invandringen i alla sammanhang ensidigt beskrevs som så lyckad. Så inträffade det konstiga mordet på ett kurdiskt par i Eskilstuna, polisen och allmänheten begrep ingenting men nu vet vi sammanhanget, ett hedersmord. Deras respektive familjer var emot äktenskapet och paret mördades i ett badkar och gömdes sedan ute i skogen där de hittades av en slump.
  Så kom Balkankrigen och tongångarna blev högre. Samtidigt gick det att notera hur illa anpassade de flesta flyktingarna som kom var till det moderna Sverige. Jag hade en bekant, en kvinna från Jugoslavien, och hon varnade mig för den utveckling Sverige skulle gå om dessa grupper skulle stanna. Hon trodde väl att jag som svensk hade något inflytande. Men jag är ju bara en liten skit med ”felaktiga åsikter”, inte politiskt aktiv och helt emot kulturmarxism och allt vad Frankfurterskolan står för: genustjafset, PK etc.
  Ingen hade lyssnat på mig och alla hyllade invandrarna och invandringens fördelar. Samtidigt fanns en rädsla i samhället att säga ifrån även då det uppenbart var felaktigheter som begicks.
  Ex. en matvarubutik som drevs av en invandrare, antagligen från Irak eller liknande, visade sig ha en stor fågelbur med en småfågel i inne i matvarubutiken. Sommartid placerades fågeln i sin bur på gatan utanför. Jag ringde och anmälde saken till kommunens dåvarande Hälsovårdsnämnd, fåglar skall inte vistas i matvaruaffärer. Jag fick ringa ett antal gånger innan de masade sig dit och fick bort fågeln från butiken. När jag ringde hörde jag hur skärrad man var på Hälsovårdsnämnden, att anmärka och säga till en invandrare var rena skräcken och kunde ge hemska artiklar om kommunens främlingsfientlighet. Hade en infödd eller en skandinav haft en matvarubutik med färskvaror och i butiken haft en bur med en levande fågel i – jädrans vilket liv det hade blivit och Hälsovårdsnämnden hade varit där i rödaste rappet.
  Men även i sådana självklara saker har det från myndighetshåll funnits en rädsla att ingripa. Vad/vilka var man rädd för? Andra myndigheter?

 6. Visst har Sverige blundat för problemet och inte viljat se det som har hänt, så lycka till att öppna ögonen se vad vi har lyckats med, INGEN ÄR STOLT ÖVER VAD VI HAR LYCKATS MED JAG LOVAR INGEN.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: