Stäng

Slöjkvinnans dolda agenda

Nyheter Idag kan avslöja att Hoda al-Najjar, den botoxopererade muslimen som valde religionen före jobbet, har en dold agenda.

Till Najjars försvar ska sägas att hon inte är ensam bland muslimer i Sverige att välja religionen före arbete. Att hon är rasist och förtalar sina egna arbetskamrater kom aldrig fram i Aftonbladets snyftare.

Nyheter Idag avslöjar att Hoda al-Najjar i december använde nedsättande ord som ”blattar” till poliser med utländsk bakgrund. Ord som etniska svenskar kan åtalas för med motiveringar som ”rasism” och ”hets mot folkgrupp”.

”Ofta förväntar man sig att poliser som är etniska svenskar har ändå lite hänseende över hur svartskallar behandlas i Sverige”

Denna mening visar inte bara att al-Najjar använder det rasistiska ordet ”svartskallar”, utan att hon också har svårt med svenskan. Ursäktat dock av hennes bakgrund i ett utomeuropeisk land. Hon fortsätter på det rasistiska temat med dessa ord.

”Här har vi ännu en rutten blatte….”

Nu är det inte bara rasistiska vokabulär hon använder i sociala medier. Hon verkar heller inte ha mycket till övers för sina arbetskamrater på Securitas.

”Wow vad Securitas präglas av smygrassar…”

Med tanke på att Hoda al-Najjar sätter islam före ett arbete och att hon inte verkar trivas i Sverige, undrar vi nog till mans om hon inte skulle trivas bättre i ett muslimskt styrt land bland gelikar och där kvinnor de facto tvingas bära slöja utanför det egna hemmet.

Nyheter Idag

Hoda, 21, vill inte jobba – på grund av sin slöja

Redan i mars anklagade al-Najjar polisen för att inte göra ett bra jobb och även här hade hon trätt på sig offerkoftan.

”Jag har bevittnat hur många personer som jag känner blivit utsatta för orättvisa av polisen, för att de inte ser ut som en typisk svensk”

”Typisk svensk” finns ju inte om man ska tro de på vänsterkanten, så här borde reportern på vänsterblaskan Aftonbladet ställt frågan vilka hon syftar på. Al-Najjar menar också att man inte behöver känna sig otrygg om man inte är engagerad i den organiserade brottsligheten. Undrar vad de kvinnor och unga flickor som våldtas anser om den förklaringen? Eller varför inte pensionärerna som rånas på sina ägodelar eller de unga pojkarna som misshandlas och rånas?

13 reaktioner på “Slöjkvinnans dolda agenda

 1. Så fort de inte får bära slöja skall de ändock minsann visa sitt missnöje med att de blir undan skuffade.
  Med att vända sig till Aftonbladet som gör gråtandes reportage visar med hennes syn. Istället för att först kontakta lokaltidningen Östgöta Correspondenten ”Corren”.

  Hoda kommer inte att ge sig utan tänker gå vidare till DO.
  Även att Securitas indirekt inte har gjort något fel.
  Knappast troligt att hon får gehör hos DO.
  Hon har jobbat extra som väktare hos Securitas i 2 år.
  På dagarna till vardags studerar hon till beteendevetare ! på universitet.

  Hoda har svårt och kan inte förstå skillnaden mellan slöjförbudet och huvudbonaderna som ingår med att bäras till uniformen
  När det är ett krav med att väktarna har huvudbonad när de arbetar på offentliga platser.

  ”Företaget agerade när de såg en bild som Hoda lagt upp på Facebook.
  – Hon bar en svart, privat slöja med fransar. Förr ingick en grå slöja i vår uniform, men den har utgått i och med förbudet.

  Ronny Fredriksson förklarar företagets beslut:
  – Securitas uppgift är att skapa trygghet åt alla. Vid inbrott hos privatpersoner, när vi är köpcentrum och på sjukhus. Många motsättningar i historien och i samhället har med religion och politik att göra. Att vår personal inte bär slöja eller till exempel kors signalerar neutralitet och professionalitet.”
  http://www.corren.se/nyheter/linkoping/hoda-21-far-inte-jobba-med-sloja-om5284953.aspx

 2. Konstigt att hon inte hamnar i domstol för HMF, det hade en svensk åldring gjort om de skrivit något liknande.

 3. ”Hänseende” – jag begriper inte hennes svenska. Vad menar hon? Tror hon ordet är ”fint”?

 4. Det är inte bara lätt att ta sig in i Sverige och bita sig fast här,
  det är faktiskt fullt legalt att resa härifrån om man inte trivs med
  vårt samhällssystem. Det är där många som inte fattat,
  Özz Nyjen till exempel

 5. Jag är också av den uppfattningen att dessa människor inte har i civiliserade länder att göra.
  Varför betalar dom hundratusentals kronor till människosmugglare för att dom skall komma till Sverige för, när allt är fel här enligt dom.
  Jo anledningen är att dom inte skall behöva använda sig av sin egen rikedom, utan kunna leva då dumma Svenskar resten av sina liv.

 6. Min undran är bara alla missnöjda muslimer, vad gör dom i Sverige? Det verkar vara pest här. Åk till det underbara Irak eller Syrien. Sluta ge dom bidrag direkt.

 7. Själv är jag oändligt trött att se kvinnor och unga flickor i dessa patetiska och påtvingade plagg.
  Kan ingen påtala att de stackarna varken blir sjuka, dör eller nekas entré till himlen om de kastar dem där de hör hemma, långt inne i garderoben.
  Det här är Sverige och här har kvinnor slagit sig blodiga för rätten att klä sig som man vill. Kan inte ni feminister informera muslimerna om detta.

 8. JAG KAN UPPLYSA ALLA SOM SÖKER SANNINGEN OM HUR DET HAR KUNNAT BLI SOM DET ÄR NU HÄR I SVERIGE.
  OCH DEN SOM VILL BLI UPPLYST OM VAD FÖR KRAFTER DET ÄR SOM LIGGER BAKOM TILL ALLT DETTA SÅ REKOMMENDERAR JAG ATT MAN GÅ IN PÅ LEDARSIDAN.Se DÄR JOBBAR ETT ANTAL MÄNNISKOR SOM FÖRMODLIGEN ÄR BLAND DOM SKICKLIGASTE I SVERIGE PÅ researching OCH DEN SOM VILL HA FAKTA PÅ BORDET OM VARFÖR SVERIGE KOMMIT ATT HAMNA I ETT MYCKET ALVARLIGT LÄGE OCH DÅ MENAR JAG DET SVENSKA FOLKET.

  1. Kan orsaken och bakgrunden vara det kontrakt som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999?

   Kontraktet gällde att S skulle bidraga till att islam införs i Sverige.
   – och de fullföljer kontraktet!
   – och de släpper in muslimer t.o.m. i regeringen!
   – och de tillåter islam att bygga stridsledn8ngscentraler i Sverige!

   Du kan själv läsa om kontraktet på nätet!
   Känner du stöd för nuvarande regering?
   Känner du dig trygg?

 9. En typisk innevånare i Sollentuna en solig helgdag är islamarabisk, märkligt att inte TV team filmar stränder runt Edsviken detta är en semesterort för oändlig mängd hijaber.
  I Kista galleria äter horder av Akilovs Uzbekistan släktingar halalslaktat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: