Stäng

Hoda, 21, vill inte jobba – på grund av sin slöja

ISLAM. 21-åriga Hoda har arbetat extra som väktare på Securitas i två år. Men nu blir det sannolikt inget mer jobb – på grund av att hon bär slöja. Det är resultatet av en ny policy som bolaget infört. – Det är tragiskt att man väljer att se vad en individ har på huvudet och inte vad den har i huvudet, säger Hoda enligt Aftonbladet. 

-Pettersson säger att Hoda ska läsa koranen och sedan kan hon ta av sig slöjan utan att Allah och Muhammed blir förbannade, alternativt flytta till ett muslimskt land. Sanningen är att Aftonbladets ”får inte jobba” borde bytas ut mot ”vill inte jobba”.

Det är märkligt att muslimer och muslimska företrädare aldrig påminner om begreppet darura eller att svenska PK-medier inte tar upp det.

Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här, då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

39 reaktioner på “Hoda, 21, vill inte jobba – på grund av sin slöja

 1. Och Aftonblaskan törs inte ställa någon fråga, utan kör sin PK-linje.
  Det gäller tydligen att ha ett dagligt snyftreportage om hur synd det är för nysvenskarna….

  Det handlar inte om rasism att ha klädregler, det är regler som är lika för alla. Oavsett bakgrund.

  Men, det går inte att fatta tydligen.

 2. Den kverulerande unga damens resonemang brister då faktum kvarstår att detta yttre och konstant kontroversiella attribut tvärtom ger en rättvisande bild av vad som finns på insidan av det huckleförsedda huvudet.
  Tack för ordet!
  Andreas.

 3. Har ni alla blivit tappade som barn?
  Ni skyller ifrån er och tar på er offerkappan när i själva verket ni är så privilegade att ni inte förstår muslimers problem, dem försöker integrera sig i samhället som stänger ut dem även om dem är födda här eller ej. Ni repeterar samma propaganda som var mot judar en gång i tiden! Allt ni säger är total skräpsnack!

  1. Deras så kallade problem är inte vårt problem och de har många muslimska länder att välja på där de inte behöver känna sig utanför och är det några som drar på sig offerkoftan så är det dom, med hjälp av sådana som dig.

  2. ”Christina”!

   Muslimerna skapar sitt problem själva.
   Religion är en tro.
   Att tro är att förlita sig på en fantasi.
   Att hänge sig åt en fantasi är att fjärrma sig från
   verkligheten.
   Låt muslimerna leva lyckliga i sin fantasivärld!
   Fantasivärlden finns dock inte i Sverige.
   Vi kan hjälpa dem att bygga upp en längtan att flytta till din fantasivärld genom att inte bjuda dem på all välfärd vi skapat åt oss själva.
   Dra in alla bidrag så flyttar de ”hem”!

 4. I Skåne kallas bräckliga och illabyggda skjul för ”hodda”, de rivs och ersätts med något mer stabilt.

 5. Redan i artikeln prata man om DO, detta är bara förberedelse till ett fet skadestånd.

  1. Just precis !! De vet mycket väl att få arbetsgivare anställer dem.
   Kan efter ”SFI” fortsätta kvittera ut goda socialbidrag,från oss som beskattas.

 6. Tillåt mig påpeka att det var länge sen muslimerna befann sig i det stadiet här i Sverige.
  De är infiltrerade, finns i olika myndigheter, politisk partier,media, skolor osv.
  Här kan man kräva böneutrop.
  Här är de så starka att de har rätt att ha intolerans och fobier mot oss och vår sätt att leva och ändå spela offer och kalla oss för rasister och islamofob..
  Här kan de kräva att det Nya Karolinska Sjukhuset inte har ett kors ( måste hämtas) hängande i andaktsrum för kristna däremot har muslimer ett ställe att tvätta sina fötter…. Mosaiken är beställd av en imam…
  Mer kunskap om vad islam betyder är lösningen..

 7. Kära lilla Hoda. På sjuttiotalet bodde det även muslimska kvinnor i Sverige. De kom huvudsakligen från gamla Jugoslavien, Turkiet några enstaka från Pakistan, Syrien och från nordafrikanska länder. Inte en enda ung eller medelålders av det kvinnliga könet bar slöja. (Endast gamla kvinnor). Förstår inte varför ni har ändrat stil de senaste 25-30 åren. Jag tycker att en hijab väcker anstöt och är symbol för andligt muslimskt högmod. Ens religion är ens privatsak och sitter i hjärtat.

  Inga andra religiösa grupper som judar, buddister m. m kräver av det omgivande samhället att de får anpassa sig till dem.

  1. Nej självklart inte, för gör dem det så blir dem förlöjligade, dödade, hotade systematisk – händer även nu, därför dem hellre gömmer sin davidstjärna, eller buddhister går inte och visar sig

   1. Så hur många buddhister har blivit mördade i Sverige på sistone då?

 8. Inte så tragiskt egentligen. Rubriken kunde vara ”Får inte bära slöja i sitt jobb”. Ja var och en väljer fritt. Är jobbet viktigast eller den personliga slöjan? Slöjan, som symbol kan associeras med självmordssprängningar, hedersvåld, könsstympning, pedofili, judehat och våldsterror i Islams namn eftersom det går att läsa nyheter om det i princip varje dag. Så jag kan förstå de företag, som inte vill att kunder påminns om det via personalens personliga klädesplagg.

 9. Jag tycker hon själv verkar vara mer intresserad av vad hon har på huvudet än i huvudet så vad klagar på andra för?

  1. Tänker du ens innan du skriver? Hon får ej jobba, så vad är grejen? OM DU SKULLE LÄSA RIKTIGA ARTIKELN SKULLE DU FÖRSTÅ

   1. Så kan hon söka sig ett leverbröd bland sina egna och inte sitta här i Sverige och gnälla.

 10. Jag får inte jobba som väktare i ett arabland i bikini. Ska gråta ut i nån tidning i Bagdad.

  1. Det får du inte göra i Sverige heller.
   Påen del arbetsplatser får personalen inte ens använda shorts under varma sommardagar.

   1. På en hel del arbetsplatser får man ha shorts under sommaren, på dom du menar är det av skyddsskäl. Där jag jobbar måste jag ta på mig en jacka på vissa områden, även om det är ca 35-40 grader där på sommaren.

   2. Jag kan säga dig att om Sara skulle ha en fin bikinikropp så hade hon gärna fått jobba i bikini som väktare eller annat överenskommet på mitt företag. Jag skulle kunna ge henne lite lönepåslag för att sprida kvinnlig fägring i en annars rätt trist arbetsmiljö. 🙂

   3. I läkemedelstillverkning måste alla vara klädda enligt reglerna, d.v.s. en typ av ”pyamas” och en mössa som täcker hela håret.
    Egna kläder lämnas o omklädningsrummet.
    Inte tillåtet att gå ut ur tillverkningslokalen med den föreskrivna klädseln.

    Alltså långt ifrån mislimernas ideer om sopsäck över huvudet.

    Det är kanske en bättre lösning att alla muslimer åker hem till där de känner sig hemma och kan gå klädda i sopsäck, som dessutom hindrar dem att få det viktiga D-vitaminet av solen.

  2. Vad logisk du är, kvinnor som du är kvinnohatare och är verkligen så låga! Stör det ditt privata liv att tjejer/kvinnor med sjal väljer själva hur dem vill klä sig I ETT SÅKALLAD FRITT LAND MED RELIGIONSFRIHET! 🙂

   1. Den friheten utnyttjar man allt och stärker sina positioner.
    Går du själv med en sopsäck på skallen eller?

   2. Dom får klä sig hur dom vill, men är dom inte anställningsbara tack vare klädseln. Då får man ändra på klädseln och göra sig anställningsbar, istället för att gråta ut i Aftonslaskan

 11. ”– Det är tragiskt att man väljer att se vad en individ har på huvudet och inte vad den har i huvudet” , säger Hoda enligt Aftonbladet.

  Om nu Hoda har något i huvudet, så hade hon naturligtvis tagit bort den religiösa slöjan. Den kan hon använda på sin fritid.

  Hoda får visst jobba, kan vi tillägga till Aftonbladets artikel.

  1. Som en muslimsk kvinna i Sverige sa en gång i tiden: Det handlar om intelligens! Dvs att anpassa sig till rådande omständigheter.

 12. Svensk integration på hög nivå att neka människor som är kreativa och vill arbeta göra rätt för sig och försörja sig själva !
  I dårhuset Sverige utvisas rejäla och skötsamma människor och istället får terrorister pensionsräddare och övriga brottslingar vara kvar och kosta skattepengar.
  Hur sjukt kan Sverige bli och VARFÖR ?

  1. I sak har du alleles rätt. Men….att få folks religion kastad i ansiktet är varken jag eller de flesta andra intresserade av. Jag vill INTE veta vilken religion folk jag möter har, basta!

  2. I detta fall tror jag det handlar om krassa pengar. Vem vid sina sinnes fulla bruk vill att det springer runt en människa i uniform som gör reklam för låg-iq medeltida vanföreställningar, pedofili, förtryck, självmordsbombning, terrordåd, halal-slakt mm. Jag väljer i alla fall ett annat vakt eller larmbolag om jag vet att det springer sådana människor lösa hos någon jag anlitar och som har behörighet att avsöka mina lokaler, se mina kameror mm.

 13. Läste en liknande om England.
  Dom äter inte bacon
  Dom dricker inte öl
  Dom tycker inte om hundar
  Dom tycker inte om kristna
  Vad fan gör dom i England?

  Man kan dessutom undra vad som finns i hennes lilla huvud när hon byter bort arbete mot huvudbonad?

  Det kan vara som med många andra muslimska kvinnor, dom vill inte arbeta.

 14. BRA!

  Förbjud alla typer av sopsäckar över huvudet!

  Vill dom gömma sig kan de sitta i en garderob.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: