Stäng

Hjälparbetare: ”Flyktingarna” krävde märkesvaror

INVANDRING. Den pensionerade läraren Franz Schmalwieser ville göra något bra under flyktingkrisen 2015. Hans arbetade hårt, gratis och frivilligt och drabbades enligt honom själv av något sorts ”hjältesyndrom” tills han en dag upptäckte att han bara utnyttjades av de asylsökande som missbrukade bidragssystem och var ovilliga till att själva bidra till samhället.

Flyktingaktivisten Franz Schmalwieser talar nu ut. Han som så många andra i Österrike hjälpte ”flyktingarna” så gott de kunde med allt. Skola, tak över huvudet, läkarbesök osv.

Schmalwieser blev dock så småningom irriterad på att de asylsökande ständigt krävde märkesvaror och till och med hus.

Franz och hans grupp samlade in 30 damcyklar men de var värdelösa för de asylsökande, de ville ha mountainbikes.

När de fick fina gåvor eller bidrag sa ”flyktingarna”, Franz det där är inget, låt oss shoppa.

De visste precis vilka bidrag de hade rätt till osv.

Nu säger Franz att det största problemet med integrationen är islamismen och att vi måste vara konsekventa. Uteblir någon från tyska-lektionerna, dra in bidragen, låt ingen utnyttja systemet, var inte blåögda,…det finns bra människor bland flyktingarna också…

Läs vidare…

-Pettersson säger att det är tur att vi slapp detta gäng och fick de hårt arbetande till oss…

9 reaktioner på “Hjälparbetare: ”Flyktingarna” krävde märkesvaror

 1. Det finns alltså en ”röd tråd”, i många länders migrations politik…….

 2. I lyxfängelset Asptuna anstalten fick avskyvärda utomeuropeiska tjuvar och narkotika importörer massa lyxmat, obegränsat med ”läkemedel” hygienartiklar, nya kläder varje vecka, som egentligen skulle räckt till 200 gånger fler vanliga svenska barn eller pensionär, inte konstigt varje ”flykting”gangster kostar oss 90 000kr per månad blufffakturerat av Kriminalvanvården som omsätter mer narkotikaklassat än vad Pablo Escobar gjorde.

 3. Självklart att de kräver märkeskläder. Till att börja med har de en särställning bland människor. Det har de i alla fall fått höre sedan barnsben enligt en man som levde förrförra årtusendet och som påstod sig kommunicera med ett allsmäktigt allvetande mytiskt väsen. Sedan att detta allsmäktiga allvetande mytiska väsen inte kunde förutse att individer av hans stam skulle resa till ställen där solen aldrig går ner och därmed riskerade liven för de troende under den påtvingade självsvälten måste bero på kommunikationsfel med profeten. Profeten måste ha missat sista delen i ”Gå ut och erövra världen, men håll er borta från Lappland”.

  Sedan ingick all-inclusive i biljetten de köpte av flyktingsmugglaren. Märkeskläder, eget hus, arbetsfri ersättning, en blond fru eller fyra kom de överens om. Jag menar har man betalt mellan femtio och hundrafemtio tusen får de faktiskt leverera. Minst tre par nya Calvin Klein-kalsonger per dag, allt annat är rasistiskt.

 4. Den dagen är snart här!

  SD kommer att vara Sveriges största parti!

  De andra partierna gör ju reklam för SD!

   1. Jag skulle föredrar 3 Odinsdagar och 4 Thorsdagar som motvikt mot allah,

Kommentera

%d bloggare gillar detta: