Stäng

Färre ska skydda fler

POLISEN. Alla politiker pratar om att anställa fler poliser, de som har haft möjlighet att göra något åt problemet, Alliansen och de rödgröna, nöjer sig dock med att prata, men tycker ni det fungerar bra så vet ni vad ni ska rösta på den 9 september 2018.  

Antalet poliser har minskat stadigt sedan 2011, från nästan 20.400 till drygt 19.700 år 2017. Samtidigt har invånarantalet ökat från 9,4 till 10,1 miljoner vilket innebär att antalet poliser per 100.000 invånare minskat kraftigt.

Polisen, färre ska skydda fler

-Pettersson menar dock att det är fel att ensidigt satsa på fler poliser. Sveriges poliskår är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellamösterns:

 • Stäng gränsen.
 • Obligatorisk utvisning vid grova brott.
 • Inga permanenta uppehållstillstånd eller medborgarskap innan människor är assimilerade och självförsörjande.
 • Arbeta aktiv för frivillig återvandring.
 • Utvisning för dem som vägrar integrera sig.
 • Outsourca fängelser, ingen straffrabatt.
 • Indraget bistånd för de länder som vägrar ta emot sina medborgare eller icke-medborgare. Exempelvis statslösa palestinier som bott i arabiska länder i generationer.

8 reaktioner på “Färre ska skydda fler

 1. Angående S utspel om fler poliser så sa den s.k. statsministern häromdagen att man skall utbilda fler poliser som skall sitta vid skrivbordet.
  Straffen skall ökas, men det spelar ingen roll hur höga straff man har när det inte finns några poliser som tar fast dräggen.
  M.a.o. så finns det inga att döma så man kan sätta hur höga straff som helst. Poliserna som finns jagar inte bovar utan dom sitter dagarna i ända och skriver på datorn, alltså dom gör det dom är är utbildade till att göra.

 2. De sju punkterna i artikeln är nödvändiga och akut brådskande. Det kan ta några år, men går inte att vänta med.

 3. Vi har för få poliser, för få lärare, för få läkare, för få sjuksköterskor, för få jobb, för få bostäder. Allt i förhållande till vår folkmängd och till antalet asylsökande.

  Frågan till politikerna är självklar: Hur kunde ni och vad trodde ni?

  1. Hur ska det då bli i det mångkulturella Sverige om eller när lilla Annie Lööfs våta dröm om en svensk befolkning på 30-40 miljoner invånare går i lås ?

  1. Citat från Nyheter Idag beträffande Sentio-mätningen för maj månad 2018.

   ”Valrörelsen kan bli en fajt mellan Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna om platsen som största parti. Det visar Sentio-mätningen för maj månad där avståndet mellan de bägge partierna krymper. – Kampen om förstaplatsen i svensk politik är fortfarande öppen, säger SD-gruppledaren i riksdagen Mattias Karlsson till Nyheter Idag.”

   https://nyheteridag.se/plus/sd-okar-mest-av-alla-i-sentio-for-maj-manad/

   Socialdemokraterna försöker nu under valrörelsen locka tillbaka de väljare man förlorat till SD och andra partier. Men det verkar inte gå så bra. Det kan man förstå när det visar sig att S-företrädarna Stefan Löfven och Magdalena Andersson vägrar svara på relevanta frågor från både SD:s företrädare och SD:s sympatisörer.

   Kolla på SVT-videon nedan (från Rapport 19:30 2018-05-09). Inslaget från sossarnas valkampanj-möte i Helsingborg kommer vid tids-kod c:a 9 min. 55 sek på den liggande skalan. Snabbspola dit! … Tidskoden ”Rapport 19,40” syns då i bild i nedre högra hörnet av bildskärmen.

   https://www.svtplay.se/video/17754211/rapport/rapport-9-maj-19-30-2?start=auto&tab=2018

Kommentera

%d bloggare gillar detta: