Stäng

Islam är problemet

”Islam är problemet!”  En Fransk borgmästare säger att regeringen planerar att ta itu med fattigdomen ignorerar  grundproblemet, Islam.

Regeringens plan för att ta itu med fattigdom, arbetslöshet och brottslighet i Frankrikes fattigaste förorter med hög invandring ignorerar islams roll i den växande sociala krisen, säger borgmästaren. Ett regeringsinitiativet som syftar till att lindra Frankrikes urbana fattigdom, har misslyckats med att identifiera problemets rötter!

LÄNK

7 reaktioner på “Islam är problemet

  1. SD vill under valåret 2018 stoppa böneutrop i Växsjö bra tanke, har SD även försökt att stoppa böneutropen i Karlskrona och i Fittja som pågått ett tag nu ?
    Det är många politiska måsten och tyckanden från alla partier under just ett valår.

  2. Det kan inte vara svårt att ta fram ett underlag för att förbjuda islam i Sverige.

  3. Miljarder svenska skattekronor går till utomeuropeiska invandrares hemländer och islamistiska terrororganisationer varje år.Socialistregimen och deras förbundsförvanter i systemmedia rapar som papegojor ideligen om socioekonomiska orsaker och fattigdom till vissa invandrargruppers kraftiga överrepresentation i brottsstatistiken och att de sk utanförskapsområdena i Sverige ökar kraftigt.Vi är hundratusentals fattiga svenskar och det har funnits miljontals fattiga svenskar genom århundraden men inte f-n begår vi/ har inte begått den typen av grov brottslighet som socialistregimens import har specialiserat sig på.Det håller inte att skylla på fattigdom då utlänningarna som bjuds hit får allt gratis,de får höga bidrag som fattiga svenskar inte är i närheten av, de får gratis sjukvård,gratis tandvård och tom gratis semesterresor till hemlandet de säger sig ha flytt ifrån, medan de sämst bemedlade svenskar som jobbat i 40-50 år och betalat världens högsta skatter inte har råd med akut tandvård,medicin,läkarbesök och absolut inte någon semesterresa,fattiga svenskar kan inte spara en enda krona ,de har inte ens till livets allra mest basala grundbeov ,Sverige är ett skammens land där ondska,hat,lögner premieras och upphöjs till gott och där gott,fakta och sanning nedvärderas till ont.Människor som kommer till Sverige och får allt gratis och samtidigt skickar sammanlagt miljarder kronor årligen till sina hemländer som de säger sig flytt ifrån är inte fattiga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: