Stäng

150 utryckningar till asylboende, normalt säger polisen

INVANDRING. Polisen har kallats till Migrationsverkets boende på Spenshult omkring 150 gånger sedan de första asylsökande flyttade in i december 2016. Bland annat för misshandel och narkotikabrott. Normalt, tycker polisen, även om trenden de senaste månaderna oroar polisen.

– De senaste två månaderna (februari och mars red.anm.) kan vi se en ganska kraftig ökning. Vi har lika många händelserapporter och anmälningar på två månader som vi normalt sett haft på tre månader tidigare, säger Peter Öhrn, kommunpolis Halmstad enligt SVT. 

-Pettersson säger att  på Spenshult bor c:a 550 personer, hälften av dem har fått avslag men bor kvar eftersom de överklagat. Myndigheterna tror att det är därför det förekommer bråk.

Problemet vore lätt att lösa, de som knarkar, bråkar, hotar eller ställer till något annat jävelskap mister rätten till asyl och placeras i ett låst utrymme i väntan på hemresa…

Två utryckningar i veckan! När kommer vinsten…

25 reaktioner på “150 utryckningar till asylboende, normalt säger polisen

 1. Gott folk, det här är bara början. När de här typerna organiserar sig.
  Kommer de ta över drog/beskydd/utpressning/trafficking etc.
  Vad gör den tandlösa svenska polisen då? Arma land

 2. Det finns en del figurer som jämställer Böneutrop med
  kyrkklockornas vackra toner, vad dom inte begriper är
  att kyrkklockorna inte bara sammankallar till gudstjänst,
  vilket man i och för sig idag kan utelämna för den lilla skara
  som söker sig dit, MEN det rings ju till dop , konfirmationer
  vigslar, dödsfall o begravningar, att jämställa det med dom
  klagooljud som förekommer vid böneutrop är direkt oförskämt.
  Finns det ingen bortre gräns i fotskrapandet för Islam????

 3. BRÅ kommer mena att man inte kan dra slutsatser att invandrare orsakar mer utryckningar än svenskar. Vi har ju inga svenskar som bor under liknande förhållanden.

 4. Det som var helt otänkbart och normalt förr i ett icke mångkulturellt Sverige är i dagens mångkulturella Sverige helt naturligt till och med numera böneutrop från en helig moské i Växsjö !
  Blir tveklöst en röst på AFS i September.

  1. Ja jag håller med dig.AfS är nog enda parti som kan få stopp på detta helvete i framtiden.Jag kommer också att rösta på dom.

 5. Var säljs knarket och vilka är köparna ?
  Det här boendet ligger inte i ett centrum av en stad, det är på landet !!

   1. Polisen hinner också gå igenom FBs alla inlägg och se efter vilka åsikter folk har.Idag blev en åtalad för att han hade synpunter på terroristen på Drottninggatan.Det skulle han inte ha utan han blev dömd för hets mot folkgrupp.Detta land är så fruktansvärt sjukt och skadat.

 6. ”Vi behöver invandring för att klara välfärden” – (L)
  ”Sverige behöver invandring för framtidens välfärd ” – LO
  ”Invandring gör Sverige rikare” – Fredrik Reinfeldt.

  Det är sånt jag funderar över när jag ser begåvningsreserven stå och röka utanför McDonalds, ivrigt studerande de ”svennehoror” som passerar.

  ”Är detta Sveriges framtid som står där?” tänker jag. illa, illa.

  Är det inte val snart?

 7. Onormalt många utryckningar i ett normalt område med normalt klientel. Normalt många utryckningar i ett normalt område med onormalt klientel. Har jag fattat rätt då?

 8. Våra oumbärliga ”pensionsräddare” behöver ha ”skoj” och ladda inför ett hårt och långt arbetsliv för att ta hand om oss 🙄

 9. Jag vill veta vilka som köper drogerna och hur de kan betala ??
  Borde vara lätt för polisen att ta reda på, personalen på plats …..är de blinda och döva ?

  1. Hur de betalar för droger? Med sociala bidrag, etableringsbidrag, sjukbidrag m.m., alltså med Dina och mina pengar !!

 10. Den svenska poliskåren saknar inte bara manskap och resurser utan också kompetens och effektiv organisation. Lägg därtill dålig kommunikationsförmåga och sunt förnuft.
  Det verkar vara viktigare att meddela sin förtegenhet och vägra utge brottsmisstänktas signalement än att förebygga och lösa brott.
  Minsann en feministisk, genusvetenskaplig och normkritisk skitorganisation som tvingar lågavlönade polismän att leka dialogfjollor och låta klappa snäll polishund. Allmedan Den mångkriminella islamismen sväller som en omättlig kräfta som börjar tugga i sig det svenska samhällskontraktet!
  Ska det förtsätta på detta sättet röstar man 7kl, annars finns ett alternativ!

 11. Trevliga inavlade mångkulturella kusinbarn vi skall ha som vårdare till våra gamla som slitit hela sitt liv för att vi nu skall försörja dessa gangsters

 12. Ser gärna att utvisningar i större skala verkställs. Svenska skattebetalares pengar har missbrukats på tok för länge på dessa otacksamma.

 13. Vi får ringa Stefan Löfven och fråga honom när vi kan räkna med att cacha hem vinsten.
  Borde inte vara långt kvar.

  1. Ja, han ju det att det var en liten ansträngning från början sen kommer vinsten. Det har bara gått 20 år än och 1,5 miljoner asylsökanden,8000 våldtäkter /år,3000 uppbrända bilar /år,300 uppbrända skolor/år,500 skjutningar /år,400 mördade /år,3000 rån /år,5000 inbrott /år,stängda bibliotek,stängda simhallar,1 milj bidragstagare.Misströsta inte.Snart kommer vinsten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: