Vi behöver de ensamkommande

Annie Lööf förklarar i Metro varför hon och Centerpartiet röstar för att 9 000 ensamkommande afghaner ska få stanna i Sverige trots utvisningsbeslut.

”Vi behöver de ensamkommande”, säger hon till svenska folket.

”Sverige behöver dem”, förklarar hon. Annie Lööf tycker alltså det är bra för svensk välfärd att unga män från muslimska länder flyr. Snacka om att sakna hjärta.

Henne vurm för de unga männen från Afghanistan/Iran bottnar inte bara i att Sverige behöver dem. Har man rotat sig i Sverige, jobbar och talar svenska, så ska man få stanna. Allt enligt Annie Lööf och centerpartiet.

Varför var Annie Lööf då så tyst när Vlora och hennes två barn utvisades till Kosovo efter åtta år i Sverige? Lika tyst var hon när Bat och Bolormaa utvisades till Mongoliet efter åtta år i Sverige, när familjen Ghazzali utvisades till Libanon efter 10 år i Sverige och när familjen Ahmadi utvisades till Iran p.g.a. ett fel från arbetsgivaren.

Varför så tyst då Annie? Var de inte lika värdefulla för svensk välfärd som de unga männen från Afghanistan/Iran?

Med risk att få Expo, Näthatsgranskarna och svensk media på mig. Du är en lismande skitstövel Annie.

Metro

39 thoughts on “Vi behöver de ensamkommande

 1. Vem är hon mutad av? George Soros? I vilket hemligt avtal blev Sverige sålt?

 2. Den del av landsbygdens folk som har lagt sin röst på C måste om de inte är helt intelligensbefriade söka sig till ett parti som värnar hela Sveriges ve och väl och skicka ut Lööw och stureplancenterns väljare på en ökenvandring utan slut.

 3. Apropå ensamkommande barn…………..

  Som Annie Lööf ,helt klart saknar perspektiv på.

  Detta är den sanna historien om ett ensamkommande barn från förr.

  Från Vikby till Sverige.

  ”Det var vårtider i den finska byn Vikby. Den yngsta pojken i familjen kläddes idag extra omsorgsfullt, av sin mor. Sonen skulle ut på sin längsta resa någonsin.

  Från de svensktalande bygderna i Österbotten, utanför Vasa, skulle resan starta. Edvin, fadern som drev ett mindre åkeri med två lastbilar, hade dött av sjukdom, bara några veckor efter att pojken föddes. Vilket innebar svåra och tuffa tider för familjens liv och försörjning.

  Samtidigt pågick andra världskriget för fullt, utanför husknutarna. Vilket inte underlättade på något sätt. Karin, modern, hade då bestämt och samtidigt tagit det mycket drastiska beslutet, att sända iväg sin ena son till grannlandet Sverige.

  Ett beslut som farfar Erik blev mycket upprörd över och hade stora invändningar emot. Beslutet var taget av Karin och hon lämnade över ansvaret för sonen till Röda kors-personal, genom Centrala Finlandshjälpen. Som då skulle följa med och ta hand om pojken, under hela vägen på tågresan. Som då skulle gå ända upp till Torneå/Haparanda.

  Under resans gång anslöt fler finska barn och fyllde upp tågets vagnar.
  Alla barn, hade en lapp hängandes på bröstet med ett nummer, namn och adress.

  Nils Skoglund stod det på pojkens lapp och 18 månader gammal var han, när tågresan inleddes till ett annat och främmande land, som ensamkommande barn”.

  Kan väl bara tillägga att det ensamkommande barnet är min far och det finns naturligtvis en fortsättning på vad som hände under hans år som ensamkommande barn i Sverige. Den handlar i högsta grad om verkligheten, något som Annie Lööf verkar ha svårt för.

  • Tack för din mycket verkliga berättelse. Du är Nils barnbarn och så fint som skriver en stolthet för din familj.

 4. Det är väl inte hennes hjärta det är vaj på, utan centralen ovanför och bakom pannbenet som har blivit hackad av MIS.
  Bevare oss för varje kombination av S, C och MP, det sista hoppas jag vi slipper i Riksdagen nästa period.

 5. Det står ”Snacka om att sakna hjärta” i artikeln. Jag skulle även vilja tillägga ”Snacka om att sakna hjärna” när det gäller Annie Lööf. Hon blir ju bara mer och mer extrem i sina åsikter.
  En riktigt otäck och obehaglig människa.

 6. Annie skiter i Afganerna, hon bryr sig bara om vad hon tror gynnar hennes karriär.

 7. Vi behöver inte dom.Vi behöver lung och ro.Rösta inte på C dom lever i Fablernas värld.
  Vad ska dessa individer göra.Hur många kommer bidraga med någåt .I min värld kanske 3%.Tänk Tänk.
  Det har inget med rasism att göra.Det är för oss själva och Sverige. Tänk Tänk.

 8. Behöver vi halva Afrika också ??? Den promille som kommer att arbeta och integrera sig lär ju inte tillföra statts kassan annat än ett enormt minus underskott !!! Tycker det är väldigt konstigt när politikerna står o predikar om att ekonomiska flyktingar inte har rätten att komma till Sverige ! Men verkligheten säger nog att minst 95% av dom är det . Farför släpps dom då in ???

 9. Annie behöver de ensamkommande farbröderna som väljare, någon annan anledning existerar ej.

 10. Är Vålnaden från Maramo förutom sina sjukliga drag,lierad med de inre kretsarna av Islams styrande Imamer ? En modern Qusling som ser i sin mission,att helt förgöra landet ?
  I går skedde på nytt två storbränder i lilla Skåne vilka jag utan inre kännedom, kan påstå vara nya religionens dåd genomförda av ”barnen” !
  Nu har t.o.m. Eslövs ”säkerhetschef” Mikkelsen insett,att de stora bränderna måste ha ett samband.Detta sedan Islamister tuttat på fem(5) byggnader senaste veckan i den lilla orten !
  Tja sådana sabotage måste ligga Lööf i smaken, när hon dagligen propagerar för sina invandrade muslimska terrorister o. sabotörer.
  Nu är hon ju inte det enda dumhuvudet i skaran av landsförrädare.Det finns ju även tusental bland de Gröna extremisterna, kallade MP.

  • Stenbock :
   Genom min skoltid i Sverige så noterade jag att sådana vålnader till färg och form alltid jagade svarthåriga och svartögda män.

   • Men Lena, Annie ”med eld i håret” har ju såå snygga kläär!

 11. Det spelar ingen roll om Sverige behöver dom ensamkommande unga ljugande männen eller inte.

  Det är inget asylskäl och det vet Annie Lööf, hon är jurist.

  Följ lagarna i stället.

 12. Det mest fruktansvärda är att detta våp var sveriges populäraste partiledare vid en tidigare undersökning för något år sen
  I och för sig säger det mer om den hjärndöda massan än om henne själv.

  • Ja återigen, det är den svenska väljarkåren och ingen annan som vart 4:e år tillsätter samma mytomaniska politiker i riksdagen men det verkar inte alla förstå utan tror att politikerna bara finns där men det gör de inte om ingen röstar på dem !
   Antingen är svensken otrokigt naiv och korkad eller oerhört nöjd med tillvaron eftersom 7 klövern fram 2014 fått förtroende att rasera Folkhemmet.

 13. Sannolikt köpt av Soros agenter i Sverige – allt för ”öppna gränser” och att förstöra Sverige!

  • KNIVMORD varje dag nu, i natt i Kungsträdgården, Stockholm!! Jo nog behövs de i de kriminella kretsarna för att förstöra våra liv….

 14. Den kloke Lars Bern om Annie Lööf & Centerpartiet ”-Ett genuint opålitligt parti…”; https://youtu.be/9R2kraipehE (om centerpartiet efter 6.20 min)
  När de (mycket artigt) ringer upp partihögkvarteret för att ställa frågor om ”ensamkommandeamnestin” hänvisar Annie Lööfs pressekreterare till hennes ”Fansida” (!!??) för att sedan slänga på luren!!!!
  Så behandlar partiet medborgare som vill ha svar på frågor…
  = Svensk demokrati anno 2018?

  P.S. Aktuell även idag; https://youtu.be/_76uHtxLlM4 (Centerextremisten med Gösta Ekman). D.S.

 15. Och sen ska ju tjocka släkten komma hit och bli försörjda minst 50.000 ytterligare Yipeeee !!!

 16. Vi menas i detta fallet de uppenbart sexgalna batikhäxorna runt om i landet.

 17. Det skulle vara intressant att få veta på vilket sätt vi behöver ensamkommande??

  • Vi och vi? AL ser väl det hela ur ett feministiskt perspektiv, det blir synd om alla kvinnor i övre medelåldern som behöver ett ”nytt barn” att ta hand om. Antagligen inser hon att det är för dem afghanerna behövs. Mycket egoistiskt att utnyttja människor på det viset!

  • Det riktiga svaret på den frågan kommer aldrig därför att vi behöver varken s.k ensamkommande, tiggare eller övriga icke svenskar !
   Sverige var en gång ett homogent tryggt kristet icke mångkulturellt fungerade land där vi förstod varandra och bara hade en kultur nämligen den svenska KULTUREN som dagens vidriga extremvänster totalt förnekar.

 18. Om lilla Annie är sugen på och vill ha dessa pensionsräddare till någonting är en sak men hon ska inte tala om för oss icke mångkulturella infödda äkta svenskar att vi behöver dem för det gör vi definitivt inte !!!!!
  Har man växt upp i ett homogent tryggt kristet icke mångkulturellt Sverige och överlevt utan problem så betackar man sig för mångkultur.
  Lika barn leka bäst det är så sant som det är sagt !!!!

Kommentera