Stäng

Inte ett öre till migranter

INVANDRING. Ungerns premiärminister Viktor Orbán är inte populär bland invandringsförespråkare och globalister i Sverige eller Europa. – Inte en euro ska gå till migranter, säger han enligt Politico, om EU-kommissionens förslag på ny budget. 

U-kommissionens långsiktiga budgetförslag från i onsdags innehåller bland annat förslag om mer pengar till migration och att  Sverige ska betala 15 miljarder mer i EU-avgift per år, för att täcka britternas uttåg ur EU.

Premiärminister Viktor Orbán hotar med att blockera hela blockera budgeten, med att inga pengar ska läggas på migration enligt en intervju.

Budgetförslaget måste accepteras av samtliga medlemsstater.

Enligt Orbán är det inte rimligt att pengar tas från sådant som regional utveckling och forskning och ges till länder som släpper in migranter. Det får länderna i så fall ta från sina egna budgetar, menar Orbán.

-Pettersson minns en annan tid, på 1980-talet, då var den unge herr Orbán populärare, då kämpade han mot kommunisterna och vill inte bli ockuperad av muslimer eller någon annan en gång till…

Twitter

I början av 1970-talet kämpade Pettersson också, men då gällde det att försvara landet och att få ihop till…ja, ni fattar…

 

12 reaktioner på “Inte ett öre till migranter

 1. Allt stöd åt Orban!

  Frågan är ju lätt avklarad – i en demokrati. EU-tyrannerna behöver bara underställa frågan Europas folk i normalt demokratisk ordning i BINDANDE folkomröstning – ett uppdrag åt politikerna att genomföra.
  1. JA, Europa skall ta emot fler invandrare.
  2. NEJ, Europa skall INTE ta emot fler invandrare.

  Det skulle gå att utveckla resp JA- resp NEJ något, men då kommer politiska aktivister (i synnerhet EU-kansliet) att kapa frågan (igen).

  Vi vet alla folkets svar på denna omröstning, politikerna också, därför beslutar politikerna helt ODEMOKRATISKT över folkets huvuden.

  1. hllviken :
   Bra länkar tack att det skall vara så undangömt, så besvärligt att finna skulle vara redovisat på skattemyndighetens hemsida…….det är skattebetalarnas pengar !

   1. ******* vågar inte öppet redovisa vad det kostar! Det är meningen att vi ska irra omkring i dimman!

   2. hllviken:
    Vi behöver Svinabådans bröl dygnet för att hitta rätt.

 2. Soros köpta agenter vill ha ”öppna hjärtan” och ”öppna gränser”….Mycket pengar ges till köpta landsförrädare som vill ha mer ”mångkultur”….!

  Aschberg är en av dessa köpta lakejer och många fler även de politiska partierna, 7klövern, allt för att krossa ”nationalismen” och verka för globalismen.

  Även mord ingår i Soros agenda!!!

 3. Det är inget fel att vara liberal; Jordan B. Peterson sees himself as ”A Classic British Liberal”.

  Tyvärr har ”liberal” blivit täckmantel för socialist. Folkpartiets namnkapning är inget annat än renommésnyltning.

  Själv är jag liberal då jag tror på mänskliga fri- och rättigheter. Men jag tror lika mycket på mänskliga skyldigheter. Konservativ då jag tror att allt och alla mår bättre av säker utveckling, inte slänga sig ut i det okända hur som helst. Nationalist då jag är säker på att Sverige är det bästa landet för svenskar och att behålla det på det viset är liten och kontrollerad invandring.

  Sedan mitten av 1970-talet har jag fått fel på samtliga punkter men just nu svänger pendeln och för att uppnå mina politiska visioner måste vi helt stoppa invandring förutom några få undantag, påbörja repatriering av de som inte har skäl att vara här och stoppa penningrullningen för projekt som inte gagnar skattebetalarna. Därför ska vi stoppa allt bistånd till dess att det inrikes biståndet till utlänningar har betalats av biståndspengarna. Min bedömning är just nu, med biljoner i skuld, någongång i slutet av århundradet, om vi lyckas med de två första punkterna.

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Viktor Orban har erfarenhet och vet vad han talar om. Han för en pragmatisk politik och sätter sitt eget land i första rummet oavsett vad EU:S ledande politiker anser.

  1. Ett komplement till ovanstående.

   Vad det gäller Ungern så har de erfarenhet av det Sovjetiska imperialistiska förtrycket, vilket som de inom östblocket var ett av de få länder som i möjligaste mån försökte undvika så gott det gick..
   Har full förståelse för att de nu ser samma tendenser med ett extremt överstatligt EU. Att kalla regimen i Ungern för fascistiskt med det folkliga stöd de har är väl magstarkt av det svenska etablissemanget som ingick Decemberöverenskommelsen för att utesluta inflytande för en stor del av den svenska befolkningen.Att kalla kritiska rörelser för fascistiska som är kritiska till den egna förda politiken är på sikt inte framgångsrikt utan kan få avsevärt allvarliga följder. Trånga åsiktskorridorer är något som leder till den berömda tryckkokaren som till slut exploderar med ej önskat resultat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: