Stäng

Det blir ett Nobelpris i litteratur i år också

GOTT OCH BLANDAT. I går meddelade Svenska Akademin att det inte blir något Nobelpris i år på grund av det som hänt bland de Aderton. 

Då trädde Alexandra ”Hybris” Pascalidou in i Akademins ställe och tänker dela ut Nobelpriset i litteratur – Politikfakta har plockat ihop ett förslag på ett gäng som Pascalidou dra ihop till sin nya akademi…

-Pettersson funderade lite över figuren längst ned till höger men kom på att det måste vara Özz:s svåger…

23 reaktioner på “Det blir ett Nobelpris i litteratur i år också

 1. Figuren längst ner till höger behöver ju inte använda pseudonym i alla fall.
  Sen får hon väl också dela ut fysikpriset när hon och dom andra forskarna har hittat ”genuspartikeln”.Nobelpriset i idioti bör hon väl redan ha fått.

 2. Vilken utmärkt ensemble på aderton som Petterson har som förslag till Pascan.. tja vem vet det kanske blir författaren till Tintin i Kongo som tar hem priset…

 3. Samtidig kan man lämpligen lägga ner De Aderton. Ett tillhåll för en självutnämnd elit. De behövs inte längre.

 4. Fy fan vilken skam, man riktigt ryser när man ser dessa demoraliserade existenser. De kan bilda sin PK Akademi i nån djup mörk källarhåla och aldrig komma ut nåt mer. Den som inte vill att det ska finnas plats för dessa mörkerkrafter efter den 9 september röstar naturligtvis sunt!

 5. Programledare för SR som skall dela ut Nobel priset?

  Är det inte i så fall kompetensmässigt bättre att en
  SR-programledare får dela ut Karl Marx priset?

  1. Och denna brokiga samling är bara en del av det svenska etablissemanget som har inflytande och indirekt bredvid 7 klövern styr Sverige och samtidigt totalt föraktar infödda hederliga arbetande och skattebetalande äkta svenskar, det där s.k vanliga folket som nyadeln alltid säger om oss ute verkligheten !

 6. Om de själva står för alla kostnader får de hitta på vad de vill, det är ett fritt land trots allt. Tyvärr har de antagligen tillsammans ett lägre förtroendekapital än nuvarande akademien? Men inga skattepengar skall driva en låtsasklubb, med kommunistagenda tack!

 7. I sanning upplivande att ta del av Petterssons skoningslösa och tusan så anslående humor, oaktat det faktum den förträfflige redaktören i egenskap av pamflettist kommer farligt nära den svenska realismens allt annat än angenäma natur.

  Ovan presenterade konstellation utgör tveklöst den inhemska kulturelitens optimala lyckofantasi, trots att en av ledamöterna oavvisligen må anses som jävig, då 2018 års Nobelpris i litteratur troligtvis kommer att tilldelas vänsterextremisternas eget gosedjur och koranvärdinna, Fatemeh Khavari.
  Andreas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: