Stäng

30 reaktioner på “Alexandra Pascalidou vill dela ut Nobelpris

 1. Alexandra Pascalidou har gett ut en bok som heter ”Taxi”.
  Jag föreslår att hon tar en själv och åker så långt som
  taxametern räcker. Som reselektyr kan hon ta med sig
  Akademins ordlista att sitta på så hon ser ut på landskapet.

 2. Är Pascalidou möjligen en rumänsk zigenerska? Hon har gjort ett varmt och ömt reportage för SVT om zigenare från Rumänien i Sverige och övernattade med några av dem på en offentlig toalett!

  1. Nej, hon är inte ”rom”.

   Hon tillhör *fridlyst etnisk grupp* s.k. Utvald

   Hennes familj är intensiva kommunister sedan flera generationer tillbaka som stridit för att ta över makten i vissa länder (Grekland t.ex). A.P. tillhör det internationella revolutionära nätverket.

  2. Revolutionär strategi är att använda missnöjda minoritetsgrupper, gynna dem på majoritetsbefolkningens bekostnad för att sedan hetsa dem mot den grupp revolutionärerna vill krossa.

 3. Ja, varför inte. Kan Disneyklubben styra kulturen kan väl Mosaik dela ut Nobelpris? Ger i alla fall en låg och jämn standard.

  1. Jo och en minnesbok kring Marx vore ju lämpligt för hans troende på 200-årsdagen !
   Visste ni f.ö att Stenbock i nöden stund tvingades lätta blåsan på de tvås (Marx & Engels) minnesmärke i Östberlin ! Kan intyga det var en lättnad….

 4. Hon får alltid så mycket uppmärksamhet. Sv nyheter har gått ut med nyheten att hon vill dela ut ett pris. Varför får hon så mycket uppmärksamhet? Det är många ute i samhället som tycker hon saknar kompetens och bryr sig inte om henne. Men media lyfter alltid fram henne, varför???????

  1. Fasadjournalistik ”byggs”, med hjälp av personer som Alexandra Pascalidou.

   1. Finns det någon baktanke med fasadjournalistik? Att man inte skriver om de verkliga problemen i samhället? Nu skriver tidningarna om problemen i vissa förorter och i skolan. Men problemen fanns redan runt 2000, då skrev inte tidningarna om problemen.

    Fanns det någon baktanke? Då var landet Sverige upptagen med att smuggla in människor från andra länder utan att befolkningen skulle upptäcka hur många som kom. Man vill kanske inte lyfta fram problemen, för då skulle folk protestera???

    Nu har befolkningsbytet ägt rum, nu kan man prata om problemen och försöka lösa dem???

    Många som bor i Sverige förstår inte invandringen till Sverige den 90-talet, skolpolitiken sen 90-talet, vårdpolitiken sen 90-talet, arbetsmarknadspolitiken sen 90-talet……

    Alla spekulerar…..

 5. Alexandra Pascalidou ”tar priset” , återkommande.

  Vad ni vill benämna det priset , är valfritt.

 6. Jag har sett journalister på tv och läst journalister som vill ha Jonas Gardell som akademiledamot. Vart tog all IQ vägen i Sverige?

  1. Idag gäller i ett totalt omoraliskt flummigt och vänstervridet Sverige:
   De som är kriminella, icke vita, ej infödda äkta svenskar och ej är heterosexuella har alla fördelar och jämte 7 klöverns politiker även ett högre människovärde än oss vanliga normala svenska medborgare som inte tillhör denna grupp men som drar runt och betalar för dagens svenska mångkulturella kriminella anarkisamhälle i förfall.

 7. Väldigt konstigt att Alexandra Pascalidou får jobb hela tiden. Efter att hon har åkt fast för plagiat två gånger har hon fått skriva i DN. Vilken syn har DN på journalistiskt arbete? A P fick även göra jobb för Margot Wallström. Vilken syn har Margot Wallström på journalistiskt arbete? Sveriges Radio?

  Det känns som om någon högt upp i samhället av någon anledning vill ha A. P och alla tvingas ge henne jobb?????????? Eller? Vårt samhälle är så speciellt????????

  1. Dom som ger A.P jobb är inte ett dugg bättre än grekiskan och är på samma moraliska nivå.

 8. Pascalidou har alltid överdrivit sin betydelse, som person och sk kändis, men nu verkar hon ha drabbats av någon slags PK-pest, den som grasserar bland alla svenska kulturjournalister (främst på SR och Svt).Symptomen är kraftiga konvulsioner av hybris parat med en Norma Desmond liknande blick när hon stiger rakt in i stumfilmskameran. När ska Pascalidou, och för den delen också Täppas Fogelberg, förstå det enkla faktum att de inte är älskade och omtyckta av någon, inte ens som sjukdomsfall man borde tycka synd om?

 9. Sverige kontrolleras av de värsta idioterna i landet och så så ser det också ut som det gör.

 10. Alexandra Pascalidou skulle nog gärna med förtjusning dela ut Nobelpriset i litteratur till Stefan Löfven (S) … när han skrivit klart sin bok …

  https://pbs.twimg.com/media/CVsa0C8WIAA6SQg.jpg

  Det gäller ju att passa på nu och mygla maximalt de genomkorrumperade vänsterextremisterna emellan när Svenska Akademien blivit totalt lamslaget av ledamöternas interna stridigheter.

 11. Med kännedom om hennes bristande karaktär har hon säkert sig själv i åtanke som prismottagare.

  1. Eller som någon av akademiernas ”ständige sekreterare”. T.ex. Vetenskapsakademien eller varför inte Svenska Akademien?

 12. Alexandra Pascalidou? Vem mer än PK-media tar henne på allvar? Jag kommer inte på en enda självständigt tänkande människa som tror på henne och hennes svammel.

 13. Nästan lite rörande, är nästan säker på att 7 klöverns och övriga etablissemangets lilla gullegris Pascalidou kommer att få dela ett Nobelpris framöver !
  I ett dårhus som Sverige utan några spärrar kan precis vad som helst hända.

 14. Hahaha!
  Tja, detta säger väl allt om den förnedrande degradering detta fordom vittomsjungna men nu ”kulturprofilerade” litteraturpris tvingas lida.
  Andreas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: