Stäng

Vi är i Sverige endast för att sprida islam

ISLAM. Klippans unga muslimer, KUM, får bidrag från Klippans kommun och det är likadant över hela landet. Skattepengar används för att planera övertagandet och införandet av islam i Sverige. 

Politiker väljer invandrande muslimer framför svenskar. Svenskar som vill stå upp för Sverige brännmärks som rasister, men muslimer kan fritt, i lokaler som betalas av skattemedel, planera och organisera övertagandet av Sverige.

Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.

De unga muslimerna som lyssnade på Dominic Driman blev skolade i den grundläggande idén inom islam: att sprida religionen överallt. Det är, enligt Driman själv, den enda orsaken till att människor finns. Och till ungdomarna i Klippan var uppmaningen tydlig. De måste organisera sig för att göra först Klippan, sedan Sverige, muslimskt.

En film från föredraget lades upp på Unga muslimer i Klippans Facebooksida, men snart togs den ner. Det är ett oroande budskap som framförs.

Driman förklarar i filmen att den centrala frågan är varför de (muslimerna) finns i Sverige i dag? Varför är det inte fred i Syrien och Somalia? Han menar att Allah har skapat dessa ”prövningar” för att muslimerna ska ta sig till bland annat Sverige för att ”rädda” oss. Han konstaterar:

”Vi är i Sverige endast för att sprida islam.”

Läs mer på Svegot...och lyssna på filmen från Klippans unga muslimer…

18 reaktioner på “Vi är i Sverige endast för att sprida islam

 1. Religion är en tro.
  Att tro är att inte veta.
  Att tro är att inbilla sig.
  Att inbilla sig är att leva i en drömvärld.
  I en drömvärld kan det sämsta vara bäst.

 2. Man har höga tankar om sig själv och ett tydligt mål för ögonen.

  En svensk nationalist vill ha ett svenskt Sverige på den lilla ytan land vi har.
  En svensk nationalist är inte en imperialist med andra ord.

  Jämför svenska nationalisters strävan med vad profetens folk vill.

 3. https://hds.imgix.net/BpuKougKo9fhbjgJmO-IqYV6m3c.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=40
  Bilden från HD ovan det är senaste sabotaget mot landet.Denna gång brinner ett företagshotell(m.a.förståliga ord en massa småfirmor) i Klippan ,samma ort som Imamen undervisade sina adepter,hur de skall uppträda för att orsaka största möjliga skada för värdlandet som föder parasiterna !.
  Som framgår av bilden omgärdat av staket och försett med taggtråd längst upp.Då klipper islampacket helt enkelt upp ett hå, och ger sig in och antänder.

 4. Om vi alla säger att vi konverterat till islam, då kan vi ju ljuga hur mycket vi vill. Åker de hem då så vi slipper dem?

 5. Jag tvivlar, alltså tänker jag, är den latinska översättningen av en sats som den franske filosofen René Descartes. Exkluderar såklart indoktrinerade PK maffian och religösa fanatiker.

 6. Observera!
  Vi kan inte bli av med sekten förrän Socialdemokraterna bryter kontraktet de skapade med Muslimska Brödraskapet 1999!
  Där lovar S att bidraga till att islam införs i Sverige!

  Ett av de största svek mot Sverige som förekommit i modern tid!

  Läs själv om det på nätet!
  Vi är förda bakom ljuset – lurade!

 7. De har ju garanterat stöd från vänstern och feministerna i sin strävan, men alla överlöpare är ju garanterat inte röda.

 8. Koranen: 9:5
  ”When opportunity arises kill the infidels wherever you catch them!”

  Koranen 123
  ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

  Känner du dig trygg?
  Bor du nära en muslim?
  Grattis!

 9. Att det finns ( kristna) människor som försvarar islam i Sverige idag är en stor gåta. Antar att det måste vara stor okunskap om islam. I alla moskèr i landet låter det säkert lika dant , vi kan aldrig utesluta det.

  Det är hög tid att detta svek mot oss Svenskar måste stoppas till varje pris. Islam måste ut från hela västerlandet om vi skall överleva.

 10. Illamående är inte bara ordet,för att detta pack skolas med våra skattekronor. Dessa arabiska svin har en mycket väl utbyggd information till sina sabotörer,inom hela Europa.
  Anlagda bränder på kommunala skolor och privata företag,är allt ägnat att destabilisera vårt civiliserade samhälle.
  Tillåts de dessutom att som i Videon,bedriva inre propaganda i landet har det enligt min mening sedan länge gått allt för långt.

 11. Undrar varför dagens vänster i väst-världen fjäskar för islam och här i Sverige flyttar muslimer fram sina positioner. De ser hur hela PK-Sverige är mesar. Vänsterns ideologiska fader Karl Marx skulle fylla 200 år exakt idag om han hade levt. Han skulle rotera med stora skalv i sin egen grav om han hade sett hur hans anhängare idag fjäskar för islam. Islamiska samhällen är allt annat än socialistiska drömsamhällen. Könsapartheid, rigida sociala klasser utan knappt någon ståndscirkulation, inte helt olika medeltida feodalsamhällen består av dessa samhällen.

  1. Kan någon tala om för mig som snart tillhör fossilerna och som upplevt ett icke mångkulturellt Sverige men inget begriper hur nästan 40 år av total okontrollerad massinvandring till Sverige ska kunna repareras och vem eller politiker från vänster till höger kan, kommer, vill eller framför allt vågar göra någonting åt dagens inrotade mångkulturella kriminella anarkisamhälle som indirekt redan styr Sverige ?
   Att stå i riksdagen och lova, prata smörja och bjuda över varandra under varje valår är inte svårt men har ju hittills inte varit speciellt framgångsrikt för landet, det fria fallet fortsätter och kommer att fortsätta tills botten är nådd.
   Dagens tredje största parti SD är enligt många väljare räddningen för Sverige det bra och helt ok och visar sig om partiet framöver får något politiskt inflytande värt namnet, blir en en lång och mycket tuff uppgift för J.Å och hans partikamrater att rensa bort dagens mångkulturella ghetton från Folkhemmet och återställa lag och ordning på gator och torg och mycket annat men vill man och verkligen menar allvar så går det naturligtvis att genomföra.

 12. Ingen törs stoppa kulturministerns drive. Media törs inte ens berätta i klartext.

 13. Det oroande är att de kommer att lyckas, om inte en radikal ändring av synen på Islam ske. Detta ha inget med religionsfrihet att göra, Islam är en samhällsomstörtande verksamhet som i alla punkter bryter mot grundlagen i de allra flesta Europeiska länder.
  Förbjud alla muslimska attiraljer, moskéer slöjor mm. I Europa gäller Europeiska värderingar, antingen man acceptera detta eller göda Östersjön med ett par Cementskor på fötterna alternativ lämna Europa.
  Beter jag mig i Saudi Arabien på samma sätt som muslimer bete sig hos oss tappa jag huvud med ett svärdshugg.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: