Stäng

Åkessons trovärdighetsproblem

INVANDRING. Var femte moderatväljare, enligt Novus, anser att SD har den bästa politiken inom invandrings- och integrationsfrågor. Det stärker bilden av att Sverigedemokraterna står närmre Moderaterna än Socialdemokraterna i dessa frågor, skriver Mats Knutson på SVT i en analys av SVT/Novus undersökning av förtroendet för partierna i de viktigaste valfrågorna.

”Inget annat parti har en så stark position i en enskild sakfråga som SD har i invandrings- och integrationsfrågan”, skriver Mats Knutson på SVT. 

För Jimmie Åkesson återstår det att bevisa om han menar allvar med sitt hot att stoppa en alliansregering om Centern får inflytande över invandringspolitiken. Det säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg i en analys av Jimmie Åkessons tal på lördagen.

Åkessons väljare som tycker illa om Socialdemokraterna skulle inte uppskatta om SD hjälpte Stefan Löfven att regera vidare säger han. Han menar att M, L och KD helt enkelt räknar med att Åkesson inte har något annat val än att släppa fram en alliansregering.

-Pettersson säger att är det några som saknar trovärdighet om invandringspolitiken så är det Sveriges Radio och sjuklövern…

3 reaktioner på “Åkessons trovärdighetsproblem

  1. Bry er inte om vad Moderaterna lovar, bara vad de gjort.
    En röst på Lövén är en garanti för att tiggarna kan stanna fyra år till.

  2. Åkesson har ett trovärdighetsproblem, dock inte av det slaget Knutsson anför. Om man vill klämma skiten ur importerade gängkriminella – och det ska man verkligen göra – så gullar man inte med dom först. Det har Åkesson gjort, när han besökte ett av de största kräken av alla: kurdklanen Fakhro på Sularpsfarmen. Där har Åkesson mycket att förklara. Samma kräk som han kramar står för massbedrägerier och åldringsbrott, bara för att nämna ett par saker. Åkesson har mycket att förklara. Och som sagt, man ska klämma skiten ur gängkriminella, och tvinga dem att äta upp det efteråt.

  3. Kloka moderatväljare inser nog att man riskerar att få en bra del av rödluvepolitik om man röstar M.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: