Stäng

S och LO ägnar sig åt korruption

VALET 2018. Benjamin Dousa (MUF): ”Det är minst sagt provocerande hur en liten LO-elit med starka kopplingar till Socialdemokraterna tillåts använda 30 miljoner av medlemsavgifterna för att stötta ett enskilt parti…

Dessutom har 13 av Socialdemokraternas 14 representanter i arbetsmarknadsutskottet i riksdagen LO-bakgrund – det utskott som beslutar om de lagar LO måste följa. I de flesta andra länder kallas möjligheten att betala politiken för att få politiska fördelar korruption…”

Cirka 50 procent av medlemmarna i LO röstar inte på Socialdemokraterna – det parti som LO enskilt stöder i valrörelsen med över 30 miljoner kronor. Det är minst sagt provocerande hur en liten elit med starka kopplingar till Socialdemokraterna tillåts använda medlemsavgifter, helt oberoende av vad medlemmarna tycker, för att stötta ett enskilt parti. Det är inte konstigt att medlemmarna vänder LO:s olika förbund ryggen.

Inte nog med att ledningen för LO lägger mångmiljonbelopp på att köpa ett parti, medlemmarna får inte ens valuta för pengarna.

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson är glad att jag lämnade LO i början på 1970-talet, inte för att jag hade något emot facket utan för att de tvångsanslöt mig till Socialdemokraterna utan att fråga…

11 reaktioner på “S och LO ägnar sig åt korruption

 1. Bara lek med tanken att Gotland hade haft någon som helst stolthet, ( de har özzet) vilken skam !
  Korsica har stolthet och ett stolt folk !´’

 2. Jag blev också ledsen över att bli tvångsansluten , mest av principskäl. Och nu förtiden är väl S inte bättre än förr i tiden?

 3. Vem eller vilka partier från vänster till höger, organisationer eller myndigheter i dagens kriminella anarkisamhälle Sverige är hederliga?
  De som är utan synd kan ju kasta första stenen.

 4. Lika intressant är hur man gör för att behålla makten i maffiafamiljen LO, de som utmanar avsätts eller utesluts på löpande band pga. någon ”värdegrund” eller annat hittepå, även de som röstats fram av de egna arbetskamraterna, det är toppstyrt, oerhört toppstyrt.. partiet går före medlemmarna de säger sig företräda….

  1. LO har alltid hållit tillbaka arbetarkollektivet. ¤0 tim arbetsvecka för de tyngsta jobben. Redan 1968 hade jag 37,5 tim arbetsvecka och behövde bara nöta ändan på en stol. Det är lång tid som LO borde ha kunnat gjort något för arbetarna mer än suga ut dem på höga medlemsavgifter. Ja, jag hade betydligt lägre medlemsavgift i SIF:

 5. Det är horribelt att LO får göra på det här sättet! Långt långt ifrån en majoritet av LO:s medlemmar röstar på S. Skamlöst av LO att 2018 hålla på med sådant här smutsigt mygel.

  1. Jag vill särskilt tacka den person som gjort det till en sport att alltid göra ”tumme ner” på mina inlägg. Moget! Verkligen moget!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: