Stäng

8 reaktioner på “TV-tips

 1. Ulf är sympatisk, hörde honom på P1 idag, trevlig men jag skulle av princip aldrig rösta på Moderaterna, har aldrig gillat dessa personer, ex Gösta Bohman, nej, fy fan….Vissa moderater som inte är verksamma idag var dock väldigt välutbildade och duktiga, födda med silver och guld-sked i munnen ex Dr Lars Tobisson, den kvaliteten på människor finns inte idag, det har skett en degenerering av människorasen….
  Ska bli intressant att se detta, Ulf Christersson erkände i P1 att han bl.a snattat en chokladrulle på NK som barn….-tycker det var en kul grej….Han gjorde det bara en gång, själv har jag gjort det många gånger men det är länge sedan nu….Blattarna gör det hela tiden, de har det i blodet och inte bara snatterier….
  OM Christersson släpper in SD i en ev regering kan det bli riktigt bra!

 2. Det ska bli intressant att lyssna på Jimmie. en lugn, civiliserad och trevlig person.
  Synd att hans sympatisörer inte försöker efterlikna honom.

 3. Kör hårt nu Jimmie visa lite mer pondus .Du behövs för oss Sverige vänner..
  Slå ut nickedockan med buller och bong.
  Carl.

 4. Skall bli intressant att se om Anna Hedenmo kan hålla sig neutral. Det har väl aldrig inträffat hittills såvitt jag vet.


 5. gissar mötet blir som mellan Kim och Moon Jae el.
  som mellan Trump å Shark du Se (el.va han heter?)

  …ligger i tiden nu, våra kandidater kommer oxå
  givetvis krama å hångla me varann!

 6. J.Å och U.K i en TV-duell, blir en ny trevlig DOKUSÅPA att titta på !
  Undrar vad denna debatt kommer att ge och innebära för att rädda dagens Sverige i fritt fall från en framtida undergång ?
  Snart September och ödesval, blir definitivt en röst på AFS.

 7. ”Nu kommer självkritiken från IT-branschen – mobiler och appar försvagar demokratin och stjäl våra liv! Intervju med James Williams, fd strateg på Google.”

  Nej! Mobiler och appar försvagar inte demokratin. Inte alla appar i alla fall. Däremot så försöker SJW:s på Google, Twitter och Facebook styra våra liv. Emellertid har den amerikanska kongressen uppmärksammat det och går det inte käpprätt åt sydligare nejder i mellanårsvalet kan vi nog hoppas på åtgärder mot dessa giganter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: