Stäng

Özz, det går bra för dig, din syrra och svåger, vet du det?

BROTTSLIGHET. Minns du Özz, minns du din krönika i Expressen den 6 december 2017, nio månader efter attentatet på Drottninggatan. Nedan några rader du skrev för fem månader sedan, vet du det Özz? Minns du inte så fråga din svåger. 

”…ingen annan partiledare i Sverige kommer undan med att veta så lite och säga; jag vet inte, så som Jimmie ”jag vet inte” Åkesson.

Jag vet inte, men det verkar vara en grym taktik att säga att man inte vet eller visste, eller jag vet inte, vem vet… Vet du?

Ja, jag vet att SD är ett rasistiskt parti, de flesta vet det, fastän SD själva inte vet det, eller de säger att de vet att de inte är det, rasister alltså…”

Nåväl, storasyster Nujen drar in pengar som asyladvokat, hennes man driver flyktingboenden och lillebror Özz gör karriär på invandrarvänliga skämt och att driva med skattebetalande hårt arbetande svennar. Billig arbetskraft har The Nujens Family funnit i papperslösa.

Det går bra för dig Özz, tre miljoner i vinst på dina bolag. Din syrra Debbie tjänar också hyfsat och din svåger Richard ännu mer, de bor i ett hus värderat till drygt 17 miljoner. Tror ni inte att ni tillsammans skulle ha råd att betala vita löner till byggnadsarbetare som inte är papperslösa…fast ”du vet väl inte”…

Özz Nûjens förklaring till att familjen betalat terroristen Akilov 85.000 kronor och mer pengar till andra för vartjobben på hans fastigheter på Gotland är alltså att ”svågern” betalat hantverkarna INNAN han fått fakturorna: ”Du betalar in och så får du fakturor sen”, är Özz Nûjens förklaring. Och att de nu i april 2018, alltså 2,5 år efter det utförda jobbet fortfarande väntar på att få fakturorna från det påstådda företaget – som ingen av de inblandade vi uppge namnet på.

28 reaktioner på “Özz, det går bra för dig, din syrra och svåger, vet du det?

 1. Vilken skit! Det är verkligen INTE så det fungerar med hantverkare. Man kan inte förvänta sig att få in ett öre utan en utförlig faktura. Hans dumhet är en förolämpning mot en hel yrkeskår.

 2. Özz Nujen var en vacker sommardag på Borås djurpark.
  Han gick förbi apornas bur men såg i periferin, hur en av aporna försökte fånga Özz:s uppmärksamhet.
  Apan gestikulera åt honom att komma närmre. Och Özz tänkte att det var bäst att höra vad apan ville honom.
  Apan frågade: ”Ey brushan, hur lyckades du rymma?”

 3. Fantastiskt att dessa mänskor inte har ekonomi eller viljan att anlita svenska bolag som betalar skatterna de lever på . vill på stå det de gör är att stötta terror o terrorismen genom att betala dessa svartarbetare (med en otrolig timmpenf 85000/2månsvart?) vad gör rättsväsendet ?

 4. Var det inte några tackor i grottan i Kurdistan som gjort anmälningar….Vore intressant att ta del av ev. förundersökningar….

 5. Denna vidrigt fula pajas kommer undan med att ha betalt terroristen Akilov svart, det kan bara hända i ett korrumperat land som Sverige där ”vänster”-politiker ger order vilka brott som ska utredas….!!!!! Özz Nujen dra åt helvete hem där du kommer ifrån och kom aldrig tillbaka! RÖSTA PÅ AfS!

  1. LAGSTIFTNINGEN är vansinnig när ”blattar” kan äga företag och fastigheter….SVERIGE borde lära av Thailand, där är det inte tillåtet för utlänningar att äga mark eller företag, thai måste alltid stå som ägare till minst 51%!!!!

 6. ”Jag vet inte – fråga min svåger”

  Eller så kan vi läsa tidigare artiklar:

  ”Komikern och skådespelaren Özz Nûjen köpte för några år sedan Gazeliegården och den gamla skolan i Tingstäde tillsammans med sin storasyster. Han har under en längre tid renoverat gården för att få till en verksamhet i fastigheten.”

  http://archive.is/y22Q0

  Visste inte…? 🤔

 7. Det går bra att i Sverige försöka göra sig lustig över ett hårt
  arbetande folk, i dit forna hemland hade du förmodligen blivit huvudet kortare. Sen kan jag inte begripa hur människor kan va så jävla korkade att betala inträde för att höra en fjant stå och håna vårt land, dom så kallade skämten håller så låg nivå att du inte borde kalla dig komiker,
  möjligen gycklare.
  Så i fortsättningen kommer du att kallas Özz ”jag vet inte” Nyjen,
  det som du likt en drucken papegoja upprepade hundratals gånger

  Och dom gånger som J. Å sagt ”jag vet inte” har det säkert handlat
  om triviala frågor han har nämligen svar på det mesta, vilket du
  knappast har, det bevisade du i uppdrag Granskning!

  1. Hans inkomster kommer nog rätt så mycket från oss skattebetalare också.
   Flitigt anlitad av kommuner, landsting och stat för att indoktrinera anställda och inskärpa den ”rätta värdegrunden” i medarbetarna. Också populär i SVT kretsar.

 8. Undrar om Özz sätts i karantän av SVT nu? Han har ju annars varit ett stående inslag i ”opartiska” public service.
  Fast Fredrik Önnevall dömdes ju i domstol men SVT låter glatt honom fortsätta göra program. Undrar om de hade gjort det om det hade handlat om en person med sympatier till höger?

 9. Svarta pengar.svart arbetskraft.antagligen svart i själen oxå.ska vi i ha sådana individer här.Jag tycker inte det!

 10. Bland kurder är kusingifte vanligt. Det anses hedervärt att gifta sig med sin kusin. Vet inte hur det förhåller sig i Özz Nujens fall. Inavel leder inte alltid till begåvningshandikapp , men kan också leda till andra psykiska störningar som notoriska mytomani och lögnare, sociopatiska och psykopatiska drag som brist på empati och dylikt. Lägg till kusiningifte generation efter generation så blir det ingen behaglig avkomma.

  1. Nej just det ,varför skulle vi annars ha stamtavlor på
   kreatur och till ex.hundar ifall det inte var för att hindra att
   det föds genetiskt störd avkomma.

   1. Jag vet inte om jag vet, om jag är ett Manschauvinistiskt svin till man, det jag vet är att jag inte vet, du får fråga min svåger!
    Özzen

 11. Blev det någon påföljd skattemässigt för Özz N eller hans familjeföretag som bevisligen betalat ut 85 000 kr i svarta löner till en man som erkänt? Bortsett från att mannen visar sig vara terrorist, agerade ekopolisen eller skatteverket med åtminstone skattetillägg? Blev det bara tystnad från myndigheterna för att…. ja ni vet.

  1. Är nog inget att bråka om, handlar förmodligen bara om ett litet mångkulturellt missförstånd som denna komiker kan skoja bort tillsammans med sina förmodade vänner och syltryggar inom svenska politiskt korrekta och myndigheter !

  1. Har man lyckats med att få in en fot i flyktingindustrin, så
   tjänar man Multum, Se på Jan Emanuel Johansson, hur
   många andra företagare pöser runt i en sprillans ny
   Rolls Royce? Men det gör Jan Emanuel, han som tycker sig
   ha gjort en klassresa? I skattebetalarnas surt förvärvade pengar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: