Stäng

Ha, ha, ha, Anders Lindberg….

MEDIA. -Pettersson förstår inte om den socialdemokratiske politruken Anders Lindberg skämtar eller om hans intellekt är så begränsat som det verkar. 

Ha ha ha, S har stöd av… Aftonbladet och LO. Chocken!

TwitterFör några dagar sedan presenterade vi LO:s valfilm. Nu har Henrik Jönsson analyserat filmen som är full av lögner. Faktum är att det inte finns ett enda påstående som är korrekt, inte ett enda! Det är anmärkningsvärt och Pettersson misstänker att LO kommer att förlora ännu fler medlemmar på detta. Vem vill vara medlem i en propaganda-organisation som lever på lögner.

17 reaktioner på “Ha, ha, ha, Anders Lindberg….

 1. Stort GRATTIS till Alice……hon har mod, det Anders inte har.

  Alice Teodorescu tilldelas Lennart Högman-priset.

  ”Hon berättar att hon drivs av att öppna politikers ögon.

  – Att se människors lika värde är ingen konflikt. Man kan vara för öppenhet, människors lika värde och rörlighet men samtidigt se att den politik som förts är ohållbar i längden.

  Tittar man på migrationspolitiken som var 2015 så krävdes det till slut drastiska åtgärder. Något man sluppit om man bara haft lite framförhållning.

  – Det var även flera andra som skrev om detta. Vad som är intressant är att många av oss har det gemensamt att vi har utländskt påbrå, säger hon.

  Anser du dig själv vara kontroversiell som skribent?

  – Jag tycker inte själv att jag är kontroversiell men vissa gör det. Jag upplever att det är kritiker, inte sällan andra journalister, som påfallande ofta saknat egna argument som har varit tongivande i att framställa mig så. Jag får sällan kritik från läsarna eller mannen på gatan, säger Alice Teodorescu.

  Är det viktigt med civilkurage?

  – Utan mod är man bara en liten lort”.

  http://www.gp.se/nyheter/göteborg/alice-teodorescu-tilldelas-lennart-högman-priset-1.5710093

 2. Det tragiska är att Anders Lindberg bara är sig själv, han
  har inte bättre förstånd än så.

 3. Snälla kan ingen portera Anders Lindberg till Månen eller någon annan avlägsen himlakropp.

   1. Hade fel, nu meddelade Neptunus att de tar emot han.

    Visserligen 4,3 miljarder km dit och inga måltider serveras på flyget.

 4. På STATS-TV text gör man vad de kan i propagandasyfte. Senast nu en obekant utredare,vid namn Ekengren-Oscarsson från SOM-institutet. 🙂
  Denne man har kommit fram till att Socialisterna skall sitta kvar med hjälp av Lööf,Björklund…Olika versioner har de utvalda fått välja mellan.Ett gemensamt har samtliga alternativen…. inget med SD finns nämnt !

  1. Självklart finns inte SD med på ”oeberoende” SVT/SR’s karta.

   Att 20-25% av väljarna stödjer SD bortser man helt från, och fokuserar istället på hur man ska rädda skinnet på sjuklövern.

 5. Socialisterna är i upplösningstillstånd,inte en dag utan att nya löften delas ut till oss bland valboskapen.
  Idag går de ut med att alla ”skyddsbehövande” skall tvingas lära sig svenska,för att få del av bidragen !!
  Kanske tänkt som en fortbildningskurs till deras redan lärda ”hej,hej”,och de dagliga klyschorna av könsord,och andra oförskämdheter.

  1. Tur att våra PK är lika inkompetenta som de i DDR. PKs fanatiska hat mot alla oliktänkande är skrämmande. Hade de inte avskaffat all sin polis och militär så hade de redan slaktat miljoner svenskar som Stalin gjorde. Nu kommer istället islamisterna att slakta miljoner av både PK och alla andra. En liten felberäkning av PK dära. När ,man är totalt jävla dum i huvet och gissar blint så går det inte bra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: