Stäng

LO:s skamlösa lögner brutaliserar valrörelsen

VALET 2018. I Moderaternas Sverige får ingen bli äldre. Ingen får skaffa barn eller bli sjuk. Fasta anställningar avskaffas. Det är nästan fascinerande att se hur många lögner och glidande halvsanningar som LO hinner trycka in på mindre än två minuter i sin nya valfilm, står det på Hallandsposten som fortsätter med att LO:s lögner brutaliserar valrörelsen och att LO är totalt skamlösa. 

Det finns de som offrat blod, svett och tårar, till och med sina liv, för att bygga upp den trygghet vi har idag. Valet handlar om trygghet för vanligt folk, säger LO oblygt.

-Pettersson garantera att det inte är LO:s eller socialdemokraternas pampar som offrat blod, svett och tårar, de har tvärtom monterat ned tryggheten för vanligt folk.

Nåväl, det finns ett gammalt känt ordspråk bland LO:s ombudsmän ”Du vet att du företräder arbetarklassen när valkarna inte sitter på händerna utan runt magen”…

18 reaktioner på “LO:s skamlösa lögner brutaliserar valrörelsen

 1. Jag var fackligt aktiv (ordförande för 380 medlemmar)på 90-talet, och hade många intressanta fajter med ombudsmän och Metallförbundet.

  De kunde inte för allt i världen förstå varför jag inte vad medlem i (S), men de fick en lång lista av mig som svar…
  De försökte få mig att övertyga medlemmarna att gå med i Swedbank, då bytte jag till en annan bank…
  De försökte få mig att acceptera tvångsanslutning av hemförsäkring i Folksam, jag rekommenderade medlemmarna att söka andra bolag…
  Förbundet försökte få mig att införa speciell kvinnolön, trots att vi inte hade någon skevhet i lön mellan könen.

  Jag var nog inte omtyckt av förbundet.
  Men mina medlemmar var nöjda! 🙂

 2. Den gamle snörlivsgalten och lebemannen Thorwaldson, den svenske fackmafioson och alla tiders inhemske capo da capi, klarar alla offentliga framträdanden galant tack vare den genialiskt konstruerade korsett han städse bär som stöd för den av obesitas angripna kroppshyddan.

  En påpasslig liten fågel har kvittrat att Don K-P fått den uppsydd enligt egna önskemål av höfthållardrottningen Miss Mary of Sweden och att anordningen är utrustad med en specialstropp för maskoten, en Glock 17!
  Vi bör således icke drista oss till att snäppa i hans strumpeband, då dylikt gäck kan straffa sig.
  Man höjer ett metaforiskt glas med Veuve Cliqout och önskar trevlig helg!
  Andreas 😉

 3. Jag gick ur LO på 90-talet, då dom sätter käppar i hjulen för oss arbetare. Jag kan tänka mig att LO var bra när det begav sig. I dag är LO en fackförening som inte stödjer eller hjälper arbetare, svenska arbetare.

 4. Snart September och ödesval !
  Får bli AFS i höst om det ska röstas på något parti, en blankröst är också ett alternativ om inget parti når upp till ens förväntningar, blir spännande att se vilken framtida väg det trygga shoppinggalna svenska folket älskare av Hollywoodfruar, Melodifestivalen, hela Sverige bakar med kramgoa Tilde, Ullared och annat liknande livsviktigt i tillvaron stakar ut för Sverige i September 2018.
  Misstänker starkt att 7 klövern styr skutan även fortsättningsvis efter valet men under kan och har ju skett förr !!!!!!!!!

 5. Moderaternas Sverige är inget drömsamhälle men Sossarnas är värre. Dessa vämjeliga hycklare och förrädare mot svenska folket speciellt mot gamla sossar som i sin enfald tror att de som kallar sig sossar idag bryr sig om dem.

 6. ”Folk har dött för att vi ska kunna bygga upp den här välfärden och de system som vi har idag.”

  Vi som jobbar eller har jobbat och betalar skatt och pensionsavgifter är andelsägare i välfärdssystemen. Dessa har sjuenigheten, genom att dela ut fria andelar till folk som aldrig betalat eller kommer att betala en endaste krona. 2,2 miljoner uppehållstillstånd sedan 1980, radikalt minskat värdet av. Hur många ”flyktingar” är kvar? Hur många har betalat skatt och pensionsavgift (annat namn för skatt så att det inte ska se så illa ut)? Hur många får fortfarande pension eller bidrag trots att de återvänt till det absolut livsfarliga de sa sig komma ifrån?

  Sedan kan jag meddela att Malmfälten har det högsta löneläget i Norrbottens län trots drösvis med överbetalda byråkrater och chefer i framförallt Luleå. Men så har också den statliga gruvjätten levererat in tiotals om inte hundratals miljarder till statskassan sedan början på 1900-talet då högerregeringen genomför Sveriges genom tiderna största socialisering.

 7. Av erfarenhet vet jag att LO redan inlett valrörelsen. På arbetsplatserna ligger det redan foldrar, broschyrer och utskrifter som propagerar för S och mot de borgerliga och SD.

 8. Den humanistiska stormakten Absurdistan stöttas intensivt av självgoda pelarhelgon. Pelarhelgon och Absurdistan verkar också ha starkt behov av höga skatter och svag framtidstro hos allmänheten. Det verkar höra ihop?

 9. Verklighet och sanning är de största fienderna för politiker, media och facket. Lögner och bedrägeri använder de så ofta att de,själva tror det är,sanning.
  Inte ens vår statsminister Löfven kan avhålla sig från att ljuga. Han är säskilt duktig på detta, när talar om invadrare ock det ”kunskapsregn” som dessa bestått vårt land med.
  Låt oss rösta bort dessa lögnare vid valet 2018.

 10. Så vitt jag förstått har Petterson ”fel” i slutsatsen.
  Det är bara ”etniska svenskar, som skall hindras föda barn och bli gamla. Pengarna som därvid frigörs avser man göda invällande parasiter med, så att de kan föda barnen och leva längre.

 11. Enligt Nyheter Idag så är ”vanlig undersköterska i valfilmen en förtroendevald socialdemokrat”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: