Stäng

Asylsökande blev rasande när de var tvungna att tvätta sina egna toaletter

INVANDRING. De asylsökande vid en mottagning i Nederländerna är rasande för att de är ombedda att tvätta sina egna toaletter. ”Jag kommer inte att tvätta andras skit!”, säger de. De boende asylcentret i Alkmaar i Nederländerna fistlar över de nya tvättreglerna, de skriver Volkskrant . Tidningen har träffat några av de boende: ”Åtta otvättade män i joggingbyxor har samlat i kommunalköket vid asylcentret i Alkmaar. De ser rasande ut. ”

”De vill att vi ska tvätta toaletterna på våra egna knän”, säger Ahmad från Palestina. Ahmad är klädd i shorts och med flip-flops på fötterna: ”Tyvärr, jag har inte duschat än”.

”Och då måste vi betala för att få en nyckel till duschen. ”Det handlar om principen!” Hans läppar vibrerar av ilska: – De säger att jag måste slappna av. Men hur kan jag koppla av om jag inte ens kan duscha utan nyckel?

Övriga asylboende håller med: ”Jag är i chock,” säger syrien Abu Barak; ”Är detta Nederländerna?”

De asylsökande är missnöjda. En av dem säger: ”Även syriska fängelser är bättre!

Toaletterna har inte toalettpapper eftersom de asylsökande använder vatten för att tvätta sig efter toabesöket. De boende sätter vattenburkar och sprayflaskor i toaletterna. Som ett resultat sprider det avföring och infekterar.

Alet Bouwmeester, talesman för asylboende, säger att de nya reglerna infördes på grund av dålig hygien på toaletterna. Tanken är att göra användarna ansvariga, så man hoppas att villkoren blir bättre på sikt.

Ahmad pratar med en företrädare för Alkmaar kommun på telefon. Han är upphetsad: ”Detta är ett diktatoriskt beslut!” Han fortsatte med att säga, ”För närvarande protesterar vi på civiliserad väg, men vad händer om ingenting händer? Jag vet inte, jag vet verkligen inte.”

-Pettersson säger att för dem som inte vill städa själva är det bara att åka hem, tyvärr tror jag att de asylsökande har daddor i Sverige, men ni fattar. Människor som inte kan städa efter sig själva kommer aldrig att integrera sig…

En skylt på väggen instruerar boende i hur man använder en toalett och uppmuntrar till att ”hålla golvet torrt”.

28 reaktioner på “Asylsökande blev rasande när de var tvungna att tvätta sina egna toaletter

 1. ”De boende sätter vattenburkar och sprayflaskor i toaletterna. ”

  Va? Jag begriper inte. Varför gör de det? Och vad är ’vattenburkar’?

 2. Inlägget har sannerligen givit upphov till många engagerade kommentarer och vi kan väl enas om att de som behäftats med en sådan häpnadsväckande okunskap om de mest triviala angelägenheter att de i vuxen ålder varken förmår ombesörja toalettbesök eller rutinmässig rengöring av de faciliteter de begagnar, näppeligen kan betraktas som kompatibla med det moderna västerländska samhällets beskaffenhet och därför utan vidare dröjsmål borde söka sig till en kontinent vars sedvänjor och rutiner är avpassade för den primitiva naturens behov.

  Vi lämnar de kvidande kverulanterna åt sina öden och önskar dem trevlig resa tillbaka till det naturliga habitat de lämnat.
  Andreas 🙂

 3. Inte lätt för de ”nyanlända”, de är ju vana vid att lyfta på särken och akita där det passar dem.

 4. Det är självklart att man lämnar toaletten som man vill att den skall vara när man kommer nästa gång man har behov!

   1. På sent 70-tal så undervisade jag på en skola med många invandrare och för första gången i mitt liv så blev jag vittne till ”bajs” kletat över speglar och väggar i elevernas toalettrum.
    Ingen av det övriga kollegiet brydde sig, de kallade bara in städerskan för att städa upp.
    Svenska lärare ni har stor skuld till det usla svenska samhället.

 5. Ryktet har väl kanske nått de asylsökande i Nederländerna hur SSU-are från Sverige betedde sig i Belgien år 2007. SSU-arna ville inte heller ta hand om sin egen skit utan lät en stackars städerska torka upp bajset på ett av rummen där SSU:arna bodde.

  ”SSU bajsade ner hotellrum i Belgien”. (Publicerat 2 oktober 2007)

  Läs gärna vidare på länken nedan:

  http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=1632562

 6. Om Syriska fängelser är bättre ,vad gör dom då i Holland? Då
  är det väl bara att sticka tillbaks till Syrien.

  1. I Syriska riktiga fängelser där mänskliga rättigheter inte är absolut det viktigaste hinner dessa pensionsräddare förmodligen inte gå på toa eller så gnäller de bara en enda gång om de nu mot förmodan skulle komma på tanken att göra det vilket inte är troligt !!!!!

 7. Sådana uppror slipper vi säkert här i Sverige för här städer man säkert både toaletterna och torkar de små barnen i röven. För de flesta av de sk ”nyanlända” har aldrig sett en riktig toalett inifrån tidigare
  Egentligen borde vi tvinga ut våra politiker att deltaga i uppstädningen av Mena-invandrarnas toaletter. Jag tror det hade varit nyttigt för de flesta av dem.
  Men som Löfven jämt säger:”De blir ju lönsamma lite längre fram!”

  1. Tror inte vi det s.k vanliga och i etablissemangets ögon förmodligen mindre vetande folket ute i verkligheten som arbetar och försörjer alla som inte vill eller behöver jobba kan tvinga nyadeln till någonting !

  2. Tro det eller ej men Löfven hade eventuellt varit lönsam om han tog ett jobb i hans kompetensklass, dvs toalettskurare, fast å andra sidan är det tveksamt.

 8. Nu gällde ju detta Holland, men samma fenomen brukar ju också uppstå i Sverige när den ociviliserade världen träder in i den civiliserade!
  Då krävs ändlös samtalsterapi, kurser och utbildningar i konsten att slå på lyset i rummet, värma en spisplatta och försöka förstå meningen med att också slå av den efter användandet!
  Hur man använder en vattentoalett och tvättställ för två olika ändamål, att inte skita i duschen eller badkaret och att stänga ytterdörren efter sig när det är minus 20 grader utomhus!
  Jag undrar om ABF också har kurser i den svåra konsten att inte våldta kvinnor och barn, råna pensionärer eller bränna bilar och skolor..

  Lika barn leka bäst!

  1. Det kanske blir fler bra foldrar, i sann folkfostraranda. Hur du ska göra si, hur du ska göra så. Hela Sverige går att stilisera och konkretisera i bild och text på allsköns språk. Det är ju framtiden som anländer till Sverige, bevars, det är ju inte fel att visa dem lite om hur det brukar gå till i landet Gratis.

 9. 1) De anser det är kvinnogöra ?
  2) De anser det är något för afrikanska, asiatiska el. blonda tjänare ?

 10. Tror felet är att dom som har råd att betala för dyra flyktingsmugglare är bortskämda överklassmänniskor.

  Så dom har blivit uppassade hela livet, och har aldrig behövt städa efter sig.

  Nu är det vi Svenskar som skall passa upp dom, resten av deras liv.

 11. De får klaga hos flyktingsmugglarnas reklamationsnämnd. De kan passa på att ta upp villan, Volvon och vivet som de blev lovade. Vovven tror jag att de avstod ifrån.

 12. Ja de inbillade högheterna måste vara i chock eftersom de väntade sig att bli uppassade. Skicka hem dem dit de är bekanta med sina toalettvanor vare sig de torkar sig med bara händerna eller använder andra kroppsdelar. Ingen skall behöva bry sig eller hålla rent efter dem. Vad håller EU på med egentligen?

 13. Dom vill väl bli torkade i ändan också , nemas problemas doppa en stålborste i batterisyra och gnugga ett par gånger så blir det garanterat rent ,

 14. Vilken förnedring !
  Sådant skitjobb ska naturligtvis inte stackars utsatta asylsökande behöva syssla med det är ett jobb för infödda holländare precis som det självklart är och skulle vara för oss infödda äkta svenskar vi ska göra allt för våra inbjudna gäster och framtida räddare, asylsökande ensamkommande och andra nysvenskar är ju fint folk som vi måste respektera och vara ödmjuka mot, är bara att fråga Reinfeldt och det övriga vurmande och mångkulturälskande etablissemanget om man tvivlar på den saken.

 15. Hur orkar någon att överhuvudtaget vistas långt mindre arbeta på en plats med detta klientel ?
  Inga bortförklaringar finns som tex ”enda jobben som erbjuds”, det är bara struntprat för det finns alltid andra jobb för en duktig människa.

  1. Nej där går gränsen för PK, det räcker med att i TV och radio varje dag gråta över och vurma för stackars asylsökande ensamkommande och kriminella utsatta ghetton och sedan fortsätta mysa hemma på Östermalm eller i något annat av de finare kvarteren i Sverige fria från mångkultur !!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: