Stäng

8 reaktioner på “Fotboll i Sydafrika

 1. Snart på en fotbollsplan nära dig.

  En vän som är fotbollsdomare sa att detta djuriska beteende är vanligt i Sverige – kanske inte lika våldsamt – i division 4 och lägre.

 2. Neandertalmänniskan var mer civiliserad än denna art av homo sapiens, det är farligt idag i Sydafrika, den vita minoriteten är omringad av vildar och vita farmare med familjer mördas dagligen. Det är ett brott att vara vit enligt Socialdemokraterna och Miljödårarna trots att vi utgör en liten minoritet på jorden, c:a 7%.
  Det finns bra och dåliga människor, alla svarta är naturligtvis inte usla människor men de saknar generellt något i generna. KINESER är mer civiliserade och slår vår avkomma i ex matematik. Japaner är den mest civiliserade folkgruppen/människoarten på jorden MEN DE TAR INTE EMOT FLYKTINGAR och Japan är ett HOMOGENT land och därför lugnt och fint!
  INTE ATT FÖRGLÖMMA I JAPAN FINNS INTE ISLAM!!!
  De vita i Sydafrika borde betraktas som ”flyktingar” och få flyktingstatus inom EU, jag tror även Ungern skulle vilja ta emot dem!!!

 3. Är de dopade? Eller är det sedvaliga djungelgener vi ser?

  Icke gott folk, de är bara en stackars grupp med utsatt “socio ekonomisk bakgrund”. Precis samna fenomen som i Sverige så är det synd om dom så snart snart flocken löper amok och går bärsärkargång.

  En annan förklaring är att de kort och gott är Sossar, Liberaler eller Centerpartister.

 4. Eftersom dessa oskyldiga svarta negrer är utsatta för strukturell rasism och att SD troligtvis är dom skyldiga så får dom naturligtvis bidrag, bostad o jobb på förskola i Örebro, välkomna! Konstigt bara att dom sparkar ihjäl en svart kvinna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: