Stäng

Den feministiska regeringen satsar på ljugande män från Afghanistan…

INVANDRING. På onsdag är det omröstning i riksdagen om de 9000 illegala afghanerna som ljugit om bakgrund, ålder, ofta med oklar identitet och som saknar asylskäl ska få stanna.

Det säger en hel del om regeringen och de politiska partier som trots att förslaget sågats vid fotsulorna av Polismyndigheten, Migrationsverket, Advokatsamfundet och Lagrådet ändå tänker rösta för förslaget.

– Pettersson tycker det är märklig prioritering av världens första feministiska regering när kvinnor och flickor är kvar i Afghanistan, där det är så farligt…

Twitter

24 reaktioner på “Den feministiska regeringen satsar på ljugande män från Afghanistan…

 1. Jag blir orolig när jag läser somligas kommentarer på Twitter, när det gäller Afghanistan.

  Det verkar finnas många flanellkärringar som fortfarande värnar om ”baaarnen”, utan att inse vad som pågår i Sverige, varje dag.

  ”Nej det är verkligen inte säkert och dit utvisar Sverige barn. Borde genast bli stopp för alla deportationer till Afghanistan”

  ”Nej det är verkligen inte säkert.”

  ”Afghanistan är ett land i krig dit ingen ska behöva skickas!”

  ”Nej, Afghanistan är inte säkert, o därför ska vi inte utvisa unga dit.”

  ”Det är väldigt synd om dessa ungdomar och jag tycker som du att det smärtar att skicka tillbaka dem.”

  Men, som väl är så finns det nyktra människor också:

  ”Mexico är mycket mycket värre. Många fler våldsrelaterade dödsfall än Afghanistan. Ska alla mexikanska män få gå i svensk gymnasieskola nu?”

  ”Storre delen av Afganistan ar sakrare an Tensta”

  ”Men att låta kvinnor, barn o gamla bo kvar där går fint? Bara de yngsta och starkaste männen får bo här på vår bekostnad? Mmmm, fundera du ett tag till. Eller följ med dom hem till Kabul eller Teheran…”

  ”Sverige är snart ett land i krig. Tack vare såna som du och Lindberg. Vart ska vi ta vägen? Ungern?”

 2. CENTERPARTIET avgör om förslaget ska röstas igenom riksdagen! Förslaget att ge Afghanerna ”amnesti” har drivits av Miljödårarna och sossarna har fått suga och svälja eller så hade det blivit en regeringskris och nyval.
  Sannolikt kommer Centerpartiet att rösta för förslaget på onsdag och Afghanerna kan lugnt stanna kvar i vårt land med följande konsekvenser av kriminalitet och kostnader för samhället. Sossarna höjer bara skatterna! SKRÄMMANDE att Sveriges befolkning accepterar att förtryckas av detta politikerfrälse, det lir svårt att vända denna utveckling och mycket dyrt för 87:an!
  Kommande generationer får betala bland annat med höjd pensionsålder till 75 år!

   1. Hoppas hon har råd med tandläkaren, eller ska hon spela skäggbarn och få käften fixad för 50 kr?

 3. Nu avgörs valet. C avgör nu vilken regering vi ska ha. Alliansen är därmed död. Ska bli kul att se Annie Lööf käka upp sina skor. Morgondagen lär få följder hur C än agerar. Sen kommer rysaren inte valdagen utan efterspelet. Vem tar Vem?

 4. Ankarskäggbarnen kommer att få stanna (tro inget annat) med hjälp av det vidriga Centerpartiet. Det rätta hade varit att skicka hem dessa bluffmakare,och skänka pengarna som sparats till fattigpensionärerna.

 5. Asylhantering är en sak. Det finns miljoner människor som vill hit och ta del av vårt välstånd. Vi måste säga Stopp ! Stänga våra gränser och försöka reda upp kaoset vi redan har. Rösta SD !

 6. Men då menar M Ferm att anhöriginvandring en kommer att balansera upp det. Det är ”barnens” mammor hon menar? Eller systrar? Och alla pappor som henar sig?

  Hur M Ferm, som har en historisk svag meritlista vad avser planeringsförmåga och hantering av konsekvensanalyser, ser på andra länders ”könsbalans/jämlikhet” avslöjas inte. Genom att flytta kvinnor från ett land till ett annat land resulterar detta givetvis i en rubbad balans i de länder där dessa flyttas från. Hon vill plocka människor som frukter för att balansera upp den miljöpartistiska tankevurpan. I ett oändligt 15-spel. Ekonomi och samhällsbygge enligt mp. Helt befriat från initiativ som gynnar miljön.

 7. Jag läser:

  ”Ordningsvakter anlitas för stadskärnor

  54 kommuner i Sverige har ordnings-
  vakter som patrullerar offentliga
  platser. I 24 av kommunerna bevakar
  vakterna hela stadskärnor. Det visar
  en genomgång av Sveriges Radios Ekot.

  Ordningsvakter kan få tillstånd att
  jobba i vissa områden i kommuner,
  till exempel på grund av bråk och
  gängkriminalitet.

  Lars Sjöberg, verksamhetsansvarig på
  polisens rättsavdelning, uppger för
  Ekot att ökningen beror på att
  polisen inte hinner jobba lika mycket
  ute i fält som tidigare. ”

  Nej, det beror inte så mycket på att polisen inte är synlig, det beror mer på vilka som härjar på gatorna.

  Förr, när det fanns fungerande polis, bestod brotten som som begicks av typen inbrott, snatteri, mopedåkning.

  Nu, tack vare ”migranterna” är brotten av en annan karaktär. Det är skjutningar, hedersmord, stenkastning mot blåljus, sprängningar av polisbilar, handgranater mot lägenheter, och annat osvenskt.

  Men, törs en PK-politiker erkänna det?
  Knappast…

  Kom ihåg ovanstående när du står vid valurnan!

 8. Bara lugn, lilla Annie och hennes mångkulturella C kommer att rösta med regeringen och splittra den vidrigt hycklande Alliansen vilket i sin tur öppnar upp för andra partier som till skillnad mot 7 klövern värnar om fosterlandet !

 9. DE kommer att ta hand om Sverige

  https://www.expressen.se/debatt/vi-kommer-att-ta-hand-om-sverige/

  Läs sedan nedanstående med kommentarer. Tror du/vi att vi blir omhändertagna?
  Den bästa ”humana” kommentaren;
  Ryttarenför 36 minuter sedan
  ” -Hade det inte varit billigare att anställa dem som hjälparbetare med ett års kontrakt och sända dem tillbaks till Afgahnistan. Hjälpen behövs där. Pengarna tas från SIDA, som inte får större budget.”

  https://samnytt.se/afghanledaren-i-expressen-vi-kommer-att-ta-hand-om-sverige/

 10. Jag hoppas att C röstar med regeringen så får vi äntligen ett slut på den konstlade Alliansen. Det var Maud Olofsson som startade Alliansen. Hon som kostat oss så många miljarder med sin korkade inriktning för Vattenfall och som hon vägrade att ta ansvar för i efterhand. Nu vill Annie Lööf också kosta onödiga miljarder på utländska ”barn”. Då kan hon gå till historien som den som krossade Alliansen. Kan man i varje fall hoppas. För man vet ju inte hur Ulf Kristersson svänger i morgon.

 11. Bara skicka hem där dom hör hemma.
  Det räcker nu. Jag billionte bidra med en enda krona på dessa herrar!

 12. Hoppas innerligt att det drabbar PK´s egna barn nära o kära stenhårt och skoningslöst, så får dom njuta dygnet runt resten av livet.

  1. De skyldiga och ansvariga för dagens svenska kriminela anarkisamhälle drabbas inte, nyadeln och det övriga välgödda hycklande och föraktfulla etablissemanget är väl garderade och lever skyddade i sin bubbla långt från den riktiga verkligheten !

   1. Icke, förr eller senare sitter de ensamma på en parkbänk och blir nedslagna och rånade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: