Stäng

C godkänner uppehållstillstånd för de ljugande afghanska männen

INVANDRING. Klockan 15 i eftermiddag gav Centerpartiet besked om att de släpper igenom regeringens förslag om att ensamkommande ska få en ny chans att stanna i Sverige.

Regeringen lämnade sin proposition till riksdagen i förra veckan. För att förslaget ska gå igenom måste det också få stöd av Centerpartiet. Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna har meddelat att de tänker rösta nej.

Det är skrämmande:

 • Handläggningstider blir ett asylskäl
 • Skyddsbehov är inte längre nödvändigt
 • De  avvisade som ljugit får stanna
 • De som talat sanning utvisas
 • Det skrivs historia
 • Det är den nya svenska modellen
 • S, MP, V och C säger att ett nej ska vara ett nej men röstar ändå ja.

-Pettersson tyckte att de deserterade männen ska åka hem, men som en kompromiss kan de få ett tillfälligt studievisum där de betalar sina egna studier och uppehälle. Har de inga pengar borde batikhäxorna i #vistårinteut betala deras studier…

IMG_4161.JPG

45 reaktioner på “C godkänner uppehållstillstånd för de ljugande afghanska männen

 1. Frun och jag har börjat planera var vi ska bosätta oss i världen eftersom Sverige kommer kollapsa. Någon som har något bra tips?

  1. Beroende på er ekonomiska ställning,dock så är skatteparadis alltid väl fungerande.
   Har inte själv den möjligheten men har bekanta som njuter på olika håll i världen.

 2. Nu måste väl de som fortfarande sympatiserar med C inse att det är hög tid att lämna det sjunkande skeppet.
  Flickstackaren har tappat allt för mycket av det lilla som tidigare fanns.

 3. Tänk om R-E-P-R-E-S-E-N-A-N-T-E-R-N-A från S och som är utrustade med ett samvete för svensk välfärd och för svenska pensionärer sjukskrev sig i morgon och uteblev vid röstningen i ren protest mot denna laglösa plundring av den svenska välfärden.

 4. Annie Lööf säger: ”De medmänskliga konsekvenserna kommer att bli alltför stora om vi stoppar detta”.

  Det gamla Bondeförbundet var alltid medmänskligt med svenskarna. Inte minst under kriget då vi slogs för nationen och bönderna klarade maten. Det är något som dagens partiordförande i Centern helt har míssat i sina studier runt Stureplan. Hon borde som smålänning i varje fall läsa Thoralfs blogg om läget bl a Högsby, Mönsterås och Nybro och känna eget ansvar för sina teorier om invandring.

 5. Apropå att inte bli förvånad…………..

  6 december 2015, säger Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

 6. Gamla centerpartister som Gunnar Hedlund, Torbjörn Fälldin med flera kommer att rotera i sina gravar. Det är ljusår ifrån deras tänk och illusioner.

  1. Inget finns kvar av vad jag en gång kämpade för,i gamla hederliga Centern på gator och Torg. Som du skriver är det många som vänder sig i sin grav,när de ser dagens invalda C-idioter.
   För att inte tala om gamla Bondeförbundet,som jag och bekanta Sven-Olle Olsson i Sjöbo gemensamt sympatiserade med.
   Ett dåtida jordnära parti.Var också som delegat med vid Centerstämman i Jönköping,då partiet gick i graven med valet av Stureplansmaffians kandidat,Olof Johansson..
   Kort därefter lämnade jag partiet.

   1. Sven Olle var en hedersman och tillika en visionär, Dagens Centerpartister är mindre värda än en petriskål med sällsynt otrevliga bakterier.

  2. Precis alla andra gamla politiker från de övriga partierna som månade om fosterlandet !
   Glömmer aldrig när Tage Erlander 1962 i TV sa att Sverige är ochvmår bra av att fortsatt vara ett land med en homogen svensk befolkning med samma språk och kulturella inriktning, det är ÖRONGODIS, men tyvärr har det sedan dess runnit mycket vatten under broarna.

 7. Alltså, hur fan hur har Centerpartiets väljare tänkt när dom valde
  denna tillgjorda näbbgädda till sin ledare? Man såg ju visserligen
  färdriktningen även med den förra ledaren Maud Olofsson, hon
  som köpte ett holländskt energiföretag för 90 Miljarder, som
  av experter värderats till mindre än hälften.Låt Centerpartiets
  partikassa stå för dessa ljugande Afghaners uppehälle, och
  även brottslighet.

 8. Det ökade behovet av tolkning bidrar nog starkt till den ökade och onödiga bilanvändningen de talar om :/ Betalas till största delen av skattemedel som allt annat. I nuläget finns väl inte folkligt stöd i riksdagen eftersom MP, S och C tillsammans är betydligt svagare än riksdagsmandaten från sista valet. Det vet regeringen och C, men kör gärna över folkets vilja. Dessutom tror jag det är ett spel för gallerian om de flesta i sjukklövern gjort upp taktiskt i det tysta. Kan det vara ett mer avancerat taskspeleri än vanligt vi får bevittna? Lycka till för svenskars människorätt.

  1. Annie Lööf – Bödel
   Hon har dömt Anniansen och avrättar den med ett snabbt hugg. Tjoff. Där dog den slingrande ormen.

   Och sannolikt träffade hon sina egna stilettos och högg av benen på sig själv… så missriktat var slaget mot alliansen.

   Nästa opinionsundersökning => Centern = 4% Libresspartiet = 10%

 9. Fast migrationsfrågan måste beslutas i bred anda. Jag tycker Annie Lööf agerade rätt här. Men till nästa mandatperiod måste en bred uppgörelse mellan S-blocket o alliansen till. Jag tycker även SD skall vara med. Vi måste ha lösningar som håller över tid. Precis som med försvaret, energi-politiken och utrikes-politiken. Vem som vinner valet vet jag inte men SD, C o V lär öka. Övriga lär minska. Sen vem tar vem? Var så god o skölj!

 10. Bra!

  SAP och C har tappat det lilla vett som de haft. När majoriteten av svenska folket vill slippa de ljugande medelålders männen så låter de dem stanna. Det är mindre än fem månader till valet och de dansar efter de gröna khmerernas pipa. Om de är kloka så är det måttligt.

  Nu går det faktiskt att dra till baka både uppehållstillstånd, medborgarskap och amnestier. Medborgarskap tar dock lite längre tid då det regleras i grundlagen. Det som kommer att bli resultatet är det för dem oönskade resultatet att den politiska mitten blir att slänga ut alla utomeuropéer.

 11. Det finns mer islamister än bönder i Sverige så Annie satsar på en grupp som har större potential och ökar i stället för den som minskar.

 12. Det finns mer islamister än bönder i Sverige så Annie satsar på en grupp som har större potential och ökar i stället för den som minskar.

 13. En J-U-L-K-L-A-P-P till Jimmie Åkesson

  Alla landets pensionärer gråter. Alla landets ljugande män jublar.

  1. Sara:
   Må dina rader gå i uppfyllelse ! Hade jag varit troende skulle jag t.o.m. bett för detta ! Amen

 14. En centerpartist som dom just intervjuade på radion, försvarade beslutet med att dom annars skulle stanna kvar ändå och ägna sig åt kriminalitet!

  Detta är alltså nya asylskäl!

 15. Hoppas alla landsförrädande dumma jävla sjuklöverröstare fattar vad de ställt till med nu! Spiken i kistan. Tack och adjö, sverige, hello Africa, och mellanöstern…

  1. Ja, vissa diagram är glädjande när de pekar ner.
   Jag ser fram mot att socialdemokraternas kontrakt med Muslimska Brödraskapet från 1999 ska bli känt för hela Sverige.
   Vi är ju alla drabbade!
   Vi är ju alla muslimernas fiender (enligt koranen)!

 16. Och detta antisvenska tokparti som inte står MP långt efter ska alltså Moderaterna kompromissa med. Grattis om de kan finna nån trovärdighet i det. Detta gynnar SD som kommer att tjäna på detta i valet.

 17. Nu är det slut på Alliansen. Vad innebär detta? Ska sossarna fortfarande regera efter valet eller ska det svenska folket vakna till slut och rösta på SD? Eller blir det kaos och anarki?

  1. Den röd/gröna sörjan S och MP med stöd av kommunisterna kommer garanterat att regera vidare med en tyst lite splittrad Allians i bakgrunden som stöttar när det behövs för att hålla SD borta !
   En klart trygg mångkulturälskande majoritet av väljarkåren har ju röstat på 7 klövern fram till 2014 trots att de inte kunnat undgå att se den katastrofala svenska samhällsutveckling från början av 80-talet och fram till idag, att denna s.k 87:a skulle ha ändrat sig till hösten är högst osannolikt så sista spiken slås nog tyvärr i kistan efter valet men underverk har ju skett förr men är bara att vänta och se måndag den 10/9-2018 vet alla svaret.
   På SVT textnyheter idag 24/4 går att läsa att 4 av 10 svenska väljare vill ha en blocköverskridande regering och det vanligaste alternativet är en regering bestående av S, C och L och stämmer det så behöver man inte vara Einstein för att förstå att Sverige är ett dårhus utan dess like och att 7 klövern kommer att leva vidare efter September !!!!!

 18. Det bevisar bara ytterligare en gång att:
  1.) Lita ALDRIG på Centerpartiet.
  2.) Enda alternativet är en röst på Sverigedemokraterna.
  3.) Alliansen går absolut inte att lita på.

 19. En röst på Centern mera ljugande vuxna men till Sverige den singnalen har nog redan gått öster ut……….

 20. Första etappen av de 30 milj som Anne Lööv vill ha hit. Hoppas ni tänker över vad ni skall rösta på

 21. För att motverka effekterna av tre hafsiga tillfälliga beslut släpper nu C igenom ett fjärde lika hafsigt.

 22. Man kan ju nu innerligt hoppas att detta beslut blir en ögonöppnare för många av Cs väljare, så att C krymper till en storlek långt under riksdagsspärren och blir kvar där även i framtida val.

 23. Nu avgörs det för väljarna – är det Ulf Kristersson eller Annie Lööf som leder ”Alliansen”!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: