Stäng

Kommunens roll

Om en kommun delar ut ett ekonomiskt och ett hederspris till en organisation eller förening som verkar för ett mångkulturellt samhälle. Kan man då lita på att kommunen har ett intresse i att också bekämpa alla de baksidor som mångkulturen fört med sig?

2 reaktioner på “Kommunens roll

  1. Invandringen är motsatsen till mångkultur. Europa var mångkulturellt om man jämför Finland med Irland med Portugal med Grekland med Schweiz o.s.v. Men nu blir alla förorter likadana med sin islamistiska stenålderskultur som inte har utvecklats på 1400 år.

  2. Vad finns det för baksidor med den svenska heliga mångkulturen förutom att Sverige de sista 40 åren fått ett kriminellt anarkisamhälle med bland annat ständiga våldtäkter på modet s.k stackars utsatta ghetton där inga infödda äkta svenskar inte ens vurmande PK-journalister, politiker från 7 klövern eller SD bor eller vill bo och dit dagens svenska kramgoa dialogpolis knappt vågar åka till ?
    LÄNGE LEVE DET LYCKADE MÅNGKULTURELLA PARADISET SVERIGE SOM INOM KORT AVVECKLAT KRISTENDOMEN OCH SEGLAR UNDER EN ANNAN RELIGION OCH FLAGG.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: