Stäng

Mona Sahlin är tillbaka

INRIKES. I går samlades hundratals personer för att stötta Sara Danius och protestera mot ojämställdhet utanför Börshuset på torsdagen. Det som en följd av stormen i Svenska Akademien.

– Sara Danius får lämna medan de som har känt till övergreppen i årtionden och inget gjort, de stannar tyst bakom sina stora svarta solglasögon. Nej hör ni, vi känner igen gubbröror när vi ser dem, sa Mona Sahlin i ett tal under manifestationen.

Mer på Expressen…

-Pettersson säger att man kan tycka vad man vill om Mona Sahlin (S) men hon är inte feg. Att tala om gubbröror  med sin bakgrund…

12 reaktioner på “Mona Sahlin är tillbaka

 1. Kan möjligtvis bero på att Sahlinskan satsar på att bli invald i akademin…?

  Snille och smak någon?

 2. Jag känner också igen kriminella kvinnor när jag hör dem.
  Bedrövligt att bara för att det är en kvinna som fått gå, då kastas all hederlighet överbord. Det visar sig vad jämställdhet betyder, är du kvinna då har det ingen betydelse om du gjort fel. Det är männens fel!

  Antar att det är den högröstande, så kallade kultureliten, som var där.
  Lägg ner akademien, den fyller ingen funktion, och lär snart vara full av kvinnor som käbblar.

 3. Mona Sahlin håller sig med sin alldeles egna ”gubbröra” enligt skvallerpressen.

  Delcitat

  Mona Sahlins mystiska liv – utan maken Bo
  Mona Sahlin och hennes Bo är gifta – men lever inte med varandra.
  Det hävdar flera av den skandalomsusade politikerns vänner.

  – Jag har inte sett dem tillsammans på många år, berättar en av dem.

  Redan 2015 började det tisslas och tasslas om Mona Sahlins, 60, och maken Bo Sahlins, 65, äktenskap

  Mona Sahlin och maken Bo lever inte tillsammans. Det menar vänner till paret.

  https://stoppapressarna.se/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/artikelalbum/monasahlin_make_stor1.jpg

  Helt plötsligt beslutade sig paret för att sälja sitt radhus i Nacka.

  Mona Sahlin vägrade kommentera varför de hade valt att bryta upp och menade att det var ett ärende av privat karaktär.

  Kort därefter folkbokförde sig Bo i en 40 kvadratmeter stor lägenhet i Stockholmsförorten Enskededalen. Onekligen en lya i minsta laget om man är två personer och dessutom är van vid stora ytor. Var Mona däremot huserar framgår inte då hon lever med skyddad identitet.

  Äktenskapet omgärdas således av en hel del mystik. Nu är allt fler övertygade om att Mona och Bo, som varit gifta sedan 1982, inte längre lever ihop.

  – Jag är helt säker på det och om jag inte visste bättre skulle jag absolut tro att Mona är ogift. Jag har inte sett dem tillsammans på många år, berättar en av politikerns vänner.

  – Mona och Bo? Nej, det där var länge sen, säger en annan, men vill inte vill utveckla saken vidare med respekt för makarna.

  Snacket om parets påstådda splittring skulle växa sig allt starkare i maj 2016. Då avslöjade Expressen att Mona hade skrivit falska intyg åt sin dåvarande livvakt Hernando Labbé Solinas. Något som gjorde att hon tvingades avgå som regeringens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism.

  I samma veva florerade intensiva rykten om att Mona och livvakten hade en passionerad kärleksaffär. (Publicerat lördag 17 februari 2018)

  Slut delcitat

  Läs gärna mer på länken nedan:

  https://stoppapressarna.se/svenskt/mona-sahlins-nya-liv-utan-maken-bo

 4. Som gravt efterbliven inser inte denna gamla kärring,alla felsteg hon gjort under sitt mer än 60-åriga liv ! Många av dem kriminella,och övriga vi alla andra skulle ha skämts för.

 5. Helt otroligt! Sahlin är som en bumerang. Kommer tillbaka hela tiden. Om jag ordnade en demonstration skulle jag tycka det vore pinsamt och skadade min sak om Mona Sahlin närvarade.
  Hon måste ju sakna självinsikt fullständigt.

  1. Född adlig, adlig för livet. Monas pappa var ju socialdemokratisk statssekreterare (chefstjänsteman vid ett departement) och vad jag förstår god vän med Ingvar Carlsson.

 6. Äe helt säker på att Sveriges lilla inte helt rumsrena kelgris Mona.S gör comeback efter valet 2018 när den trygga svenska väljarkåren gett den månkulturälskande 7 klövern nytt förtroende !
  I dagens totalt kollapsade dårhus Sverige kan vad som helst hända, ingenting förvånar en längre.

  1. Men hon är välkommen i valrörelsen som en av SDs bästa valarbetare! Sahlin och Lööf tillsammans som nytillskott i regeringen Löfvén II efter valet. Men om man ser det från Australiens synvinkel så toppar han laget.

 7. Mmm… Sahlin, Sahlin… namnet låter bekant.

  Var det inte hon som sa att ”det är häftigt att betala skatt” och numera jagas av kronofogden för en skatteskuld på över 600.000kr…?

  Låter som en tvättäkta sosse!

  Ja, Löfven är inte sämre han. För några dagar sedan gick han ut med att Socialdemokraterna ville begränsa arbetsinvandringen till Sverige.
  Fast två veckor tidigare röstade alla (S) mot detta!!

  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/04/19/11529290-det-var-varre-an-jag-trodde/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: