Dyrt möblera nybygge för tidigt för vissa…

INRIKES. En husbyggare utanför Landskrona får betala 22.000 konor. Stadsbyggnadsnämnden anser att man har flyttat in i huset för tidigt, rapporterar HD.se.

Husbyggaren har byggts enligt beviljat bygglov och i efterhand fått sitt slutbesked. Men nu riskerar ägaren att få betala en extra avgift på grund av att huset var fullt möblerat.

– Vi vill pröva om man kan ta ut en sanktionsavgift, det är en definitionsfråga, säger stadsarkitekt Petter Eiring

Stadsbyggnadsnämnden instämmer och har i veckan beslutat att utfärda en sanktionsavgift på drygt 22.000 kronor. Beslutet kan överklagas.

-Pettersson undrar om inte stadsarkitekten och stadsbyggnadsnämnden har annat att syssla med. På många platser i vårt land flyttar människor in utan bygglov, utan slutbesked, utan vatten och avlopp, utan sophämtning, utan markägarens tillstånd, de brukar dock få möblera utan sanktionsavgift…

121 ton skräp efter zigenare utan åtal

7 thoughts on “Dyrt möblera nybygge för tidigt för vissa…

  1. Det är dags för svenskarna att räta på ryggen och ställa till med ett dj-la liv och inte , som nu, vara så konflikträdda. Det är ju därför myndigheterna törs köra över svenskarna, men inte vågar gå i polemik med andra länders medborgare.

    • Svenskarnas konflikträdsla ligger djupt rotad, rädslan för överhögheten härstammar från 1500-talet och Gustav Vasas övertagande av Sverige !
      I lagomSverige har vi ju Jante-lagen som säger att du ska inte tro att du är något och fått lära oss att någon annan alltid ska ta tag i och lösa de problem vi bara pratar om och gnäller över hemma runt köksbordet.
      Att majoriteten av svenska folket fram till 2014 vid varje val ständigt gett 7 klövern nytt förtroende säger ju allt om svenskens s.k jäklar anamma och intresse för fosterlandet !

  2. Vilket bra jobb alla kommunala byråkrater gör för vårt samhälle!
    Elen avstängd för obetald räkning, säkringen har gått, sladden är utdragen och glödlampan har brunnit och krossats. Så lysande är de.

    ”– Vi vill pröva om man kan ta ut en sanktionsavgift, det är en definitionsfråga”.
    Så en medborgare ska tvingas betala 22 000 kronor för denne stadsarkitekts nyfikna intresse för hypotetiska scenarier i förvaltningslagstiftningens osammanhängande djungel av misstag och meningslösheter staplade på varandra. Hänsynslösa omänskliga översittarpack! (Inte undra på att Göteborgs kommun har över 300 anställda kommunikatörer för att försöka förklara sånt här i valrörelsen. Liksom Hillary Clinton satsar PK uteslutande på pengar till media helt utan innehåll, lycka till!)

  3. Man får beakta att denna husbyggare var säkert en ren skatte betalare och det tycker myndigheter i sverige om mer . I sverige skall man vara bidragstagare.Det gillar politiker o myndigheter och akademiker röran

  4. ”Akta dig för tattarna!”
    – sade ofta min gamla mormor.

    Problemet fanns redan då!
    De har inte ansträngt sig att anpassa sig till ett normalt samhälle!
    Det är inte vi som ska anpassa oss till zigenarna!
    Zigenarna har själva valt!
    Vi har ingen skuld till zigenarna!
    Vi ska inte krypa för zigenarna!
    Zigenarna ska rätta sig efter svenska lagar och regler!
    Zigenarna ska straffas när de gör fei i samhället!
    Avhysning från vårt land!

    • Min mormor sa detsamma till min mamma. Mamma var ensam hemma som barn en gång när ett tattargäng gick runt huset och tittade in genom alla fönster. Det fanns bara en plats där hon kunde gömma sig utom synhåll från alla fönster. De kidnappar ju barn och psykar dem tills de kan sättas ut som tiggare eller användas som prostituerade, det är grunden för zigenarnas slaverikultur och förnedringskultur. Hur sjukt är det att denna omänskligt grymma brottslighet inte får kritiseras i Sverige idag?

Kommentera