Politikerna spottar på fattigpensionärerna

INSÄNDARE. I Sveriges riksdag sitter sju partier som låter landets gamla leva som fattigpensionärer, men frikostigt och med öppet hjärta delar ut uppehållstillstånd och försörjer nyanlända inklusive så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” med bidrag och kraftigt subventionerade jobb. Det kostar staten enorma summor, summor i den storleken att antalet utgiftsmiljarder inte ens riktigt går att överblicka.

Ett riksdagsparti, Sverigedemokraterna, har i åratal arbetat för en invandringspolitik värd namnet – samtidigt som sjuklövern fnyst hånfullt och enfaldigt viftat med rasistkortet.

Den situation som Sverigedemokraterna sedan länge förutspått och varnat för har nu blivit verklighet samtidigt som partierna inom sjuklövern utan skammens rodnad nu i smyg försöker anpassa sig till Sverigedemokraternas hållning i invandrarfrågan.

Det verkliga cirkusnumret försöker sig regeringspartierna S och MP på genom att högtravande prata om ordning och reda i invandringsfrågan samtidigt som man mot Lagrådets bestämda yttrande och gällande asylregler vill ge amnesti till en grupp så kallade ”ensamkommande flyktingbarn”. Så dumt att det bara kan komma från politiker.

Anonym

-Pettersson kommenterar inte insändaren ovan men ni som är nöjda med fördelningen av våra gemensamma tillgångar röstar naturligtvis på sjuklövern i höst…

22 thoughts on “Politikerna spottar på fattigpensionärerna

 1. Ja, vi gamlingar är ju ändå snart ute ur bilden. Då blir lyckan fullständig för alla 87:or när muslimerna tar över.

  Såg just i Migrationsverkets årsredovisning att ca 5 – 10% av alla invällare är kvinnor!
  – resten är väl 25 – 30 åriga ”17 åringar? (muslimer?)

  • Ja vi som haft turen att få växa upp i och uppleva ett tryggt homogent kristet icke mångkulturellt Folkhem har snart gjort vårat !
   Dagens unga och kommande generationer får ett annat Sverige att hantera.

 2. Läste en bra krönika om vad politisk korrekthet är. Det dominerande fenomenet, som skär igenom stora delar av samhället idag. Om 7-klöverns politik får fortsätta, så kanske vi är på väg mot demokratins död?
  ”Politiskt korrekta idéer är sådana som smeker makten medhårs. Det politiskt korrekta är sådant som innebär att politikerväldet behöver ta sig mer makt”.
  https://detgodasamhallet.com/2018/04/18/det-politiskt-korrekta/#more-11789

 3. Du som inte har råd att fixa dina tänder, som kommer sist i vårdkön, som får avslag på sjukersättningsansökan- kom ihåg att det är sosse-eliten och Moderaternas Reinfelt som sett till att 400 miljarder av dina skattepengar går till migrationen varje år. En röst på sjuklövern är en röst som du kommer att få ångra resten av livet.

 4. På tal om politik och media, så noterar jag att de tjattrande aporna Filip och Fredrik gång på gör vad de kan för att snacka skit om SD.

  Desperationen är stor, de börjar nog inse att allt fler väljare fattat att det håller på att gå åt h-e för Sverige och att trots idog propaganda från PK.maffian så tänker allt fler på Sveriges framtid. Och den innehåller inte ljugande lycksökare…

 5. Rapportredaktionen släppte i dag ånyo ut ett långt konstigt reportage av Carina Bergfeldt från USA. Det var ett snyftreportage om en kvinna som inte hade skaffat sig en tandvårdsförsäkring och då skulle det bli mycket dyrt.

  Varför detta reportage i ett nyhetsprogram och vad var syftet? Tror Carina att det är gratis i Sverige för t ex pensionärer att gå till tandläkaren? Det stora ingrepp som kvinnan i USA måste göra ligger på hög nivå även i Sverige trots våra höga skatter.

  • Carina Bergfeldt – en av de mest överreklamerade journalister som finns.
   Hennes boyfriend jobbar som journalist på danska TV2 och driver sin antiTrumpkampanj där.

 6. Jag är så utled trött på att se och höra Stefan ”pratmarkarn” Löfvén, Annie ”bjäbbet” Lööf, Gustaf ”bebisen” Fridolin, Jonas ”godhetsprofeten” Sjöstedt m.fl. företrädare för Sjuklövern och deras lögner så det står mig upp i halsen.
  Glömmer aldrig när Löfvén stod och predikade om att i hans Europa byggs inga murar och hur han kallade SD:s politik både det ena och det andra. Idag driver han stora delar av den politiken själv. Dock backar han då och då och nu senast t.ex. genom att låta de som fått nej på sin ansökan och som ljugit om sin ålder få en ny chans till prövning. Lita aldrig aldrig på Sjuklövern och dess företrädare. Det som gäller idag gäller säkert inte imorgon.

 7. Detta tycker Feministregeringen, Alliansen, Jonas kommunister och antar jag, Mia är helt OK, som självklart kommer rösta för denna jämlikhet och väl utnyttjande av VÅRA SKATTEPENGARRR; jag mår illa.

 8. Fattigpensionärerna i vårt arma rike knyter näven i fickan som de alltid tidigare har gjort . Hoppas innerligt att de går till valet och röstar SD

  • Stefan orolig redan för länge sen för detta !
   Men han vet inte vad som ”JÄSER” hos ALLA runt om i detta land !!

 9. Nej, det är journalisterna som spottar på fattigpensionärerna.
  I normala länder så jagar media politikerna om de spottar på fattigpensionärer.
  I Sverige jagar media bara politikerna om de spottar på invandrarna.

 10. Svensken gör ju inget för att ändra på galenskapen.
  70% röstar på vänster och allians, vilket är en röst för att det är ok, samt en fortsatt okontrollerad invandring.
  Ett par små partier flaggar för motsatsen och några hundra på Facebook, och det är ju som att pissa i havet.
  Svensken skulle ha mobiliserat sig, informerat sig, läst mellan raderna i Aftonbladet, Expressen osv. , och inte svalt media, som om det var smågodis.
  Chansat på att många av dessa som röstar ”fel”, skulle ställa upp och demontrera, strejka osv.
  I många andra länder där missnöje råder går man ut på gatorna varje helg, året runt, tills det ger effekt. Man strejkar lika ofta.
  I Sverige låser man dörren på fredagskvällen och åker till sommartorpet.

 11. Pensionärerna kommer ha ett stort inflytande vid valet i september.
  Men det gäller att utnyttja den makten och rösta bort de svensk- och pensionärshatande politikerna vi har nu.
  Det duger inte att göra som dagens svenska politiker gör idag, att sprätta ut våra skattepengar på alla sk ”nyanlända” och fullständigt negligera landets alla pensionärer.
  Vi får se till att vid det kommande valet byta ut nuvarande regeringen mot en, som värnar om det egna folket och dess pensionärer.
  Fagra löften duger inte. En ändring måste,till!

  • Tyvärr fläskar ju Löfvén på med det fetaste valfläsk som skådats och många äldre går tyvärr på det.

 12. https://toklandet.files.wordpress.com/2017/07/ordning-och-reda6.jpg

  Här är exempel på hemlösa, skattebetalande pensionärer i dagens socialdemokratiska ”välfärds”-Sverige som lever i djup misär men trots det är tvungna att bidra med finansieringen av de importerade lycksökarnas lyxleverne i välfärdsvansinnet.

  Citat

  Så här lever Stockholms hemlösa pensionärer.

  Två nätter med Stockholms hemlösa pensionärer.

  I spåren av bostadsbristen blir det allt fler hemlösa äldre i Sverige. SVT har under två nätter följt hemlösa pensionärer i Stockholm, som inte får pensionen att räcka till.

  73-åriga ”Astrid” spenderar nätterna på nattöppna hamburgerrestauranger. 67-årige Martin blev hemlös efter en separation och kollektivtrafiken har blivit hans hem. Många av de hemlösa pensionärerna är missnöjda med hur bostads- och integrationspolitiken förts de senaste åren. Snart är det val och flera av de hemlösa vi har träffat berättar att de ska rösta på Sverigedemokraterna för första gången.

  Slut citat

  Läs gärna vidare, se och lyssna till videon (speltid c:a 12 min.) som finns på länken nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/sa-har-lever-stockholms-hemlosa-pensionarer

  Och den sosse-ledda ”solidariska” politikermajoriteten bl a i Stockholms stadshus samt ministrarna i ”den humanitära stormakts-regeringen” i Rosenbad, Stockholm fortsätter att sussa djupt i sin Törnrosa-sömn.

  • Helt OK bara inte vår nyanlända adel får lida det vore väldigt rasistiskt. Får bara en tanke på baronen i Nacka, 3 fruar 16 barn hus för 13 mille, helt normalt tycker tydligen PK som måste hata sina egna gamla, nära o kära. Mia kom igen nu, förklara, för jag fattar absolut ingenting.

 13. Det kan inte sägas för många gånger. Svenska gamlingar är ingen kostnad. De får bara tillbaka det de än gång betalt in i skatt till staten. Vi kan jämföra det med att sätta in pengar på banken. Hur skulle du reagera om bankkassöraskan sa,
  – Nej du har inga pengar här, dom kom några män från Irak och tog ut? Tyvärr har vi inga pengar kvar till dig.

  • Det senare händer faktiskt redan idag, fast staten stjäl inte alla pengar på en gång utan bit för bit. Inflationen är 2%, en ”bra” bankränta är 0,75%. Efter kapitalskatt återstår en halv procent. Alltså försvinner 1,5% av kapitalet på banken för varje år. Efter 10 år har staten bestulit bankspararna på 15% av kapitalet.

 14. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det är mycket klart att svenska politiker inte går sina uppdragsgivare till mötes. Varför ska vi betala enorma summor för s k ensamkommande barn som det är andra länders skyldighet att ta hand om. Vi bör få ett svar från de politiker som har haft ansvar de senaste decennierna vilka eventuella internationella avtal de har skrivit på. Det hela är mycket skumt. Alla lögner om deras ålder vilket det har ljugits om gör inte att trovärdigheten har förstärks.

Kommentera