Stäng

Våldtäkt utomhus i Luleå

BROTTSLIGHET. Vid 13-tiden inkom en anmälan om en misstänkt våldtäkt i de centrala delarna av Luleå. En kvinna i 20-års åldern hade blivit överfallen i stadsdelen Bergviken längs Gymnasievägen. Händelsen rubriceras som en fullbordad våldtäkt.

Den tekniska undersökningen av brottsplatsen är nu genomförd och avspärrningarna hävda. Polisen fortsätter med inre och yttre spaning på bred front.

Det finns initiala uppgifter om att två äldre kvinnor ska ha bevittnat händelsen, -vi är mycket angelägna om att komma i kontakt med dessa. Om det finns någon annan som har uppgifter om händelsen, kontakta polisen telefon 114 14.

-Pettersson noterar polisens signalement som Expressen skriver om och undrar om det är ett UFO eller en hen…

10 reaktioner på “Våldtäkt utomhus i Luleå

  1. Det var en vänster vinklat inlägg med flera motsägelser. Bara 1%, är afghaner i fängelset,sa Morgan. Undrar hur det egentligen är. Malmös alla våldtäkter är bara statistik som vinklats enligt den dam som intervjuades o.s.v. Enda riktiga var de mörkhyade som sa regeringen och folket är inte samstämmiga. Regeringen var bra, men folket led av xenofobi, enligt dom. Det är nog det enda som inte var vinklat. Allt annat ”fake”

 1. På Hagamannens tid gick det bra med signalement eftersom han inte var lika ful som de som våldtar nu för tiden.

 2. Krigsvåldtäkterna i norr ökar efter lufttransporterna från Europa. Har EU förklarat Sverige krig!

 3. Koranen säger att kvinnan är som en åker och att en åker ska brukas.

  – men tidigt på våren måste ju åkern plöjas. Det kan kanske utföras av en
  HEN?

  Man vet inte hur den där mohammed tänkte om åkern – eller kvinnan?

  Efter plöjningen kommer säden!

 4. Ufot var sannolikt av henkön. De brukar annars vara minst två när de våldtar, men ingen regel utan undantag. Kanhända en politiskt korrekt handling av ett politiskt korrekt kön i den humanistiska stormakten Absurdistan? År inte myndigheterna nöjda med sitt samhällsbygge snart?

 5. Enl. ovissa källor ett HVB-hem på samma gata !!!
  Dessutom en ”misstänkt” våldtäkt i centrala Eskilstuna tidigt på morgonen !
  Blir orolig när det börjar så här innan sommaren kommit på riktigt !!!

  1. Gäller nu att uppmana våra flickor att aldrig gå ensamma, att alltid ha sällskap ! Sverige är nu proppfullt från norr till söder med frigående våldsdemoner ! Finns bara en räddning , det är SD .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: