Stäng

Frankrike: Snart utan judar?

av Guy Millière • 18 april, 2018

 • Idag är Frankrike det enda landet i Västvärlden där judar mördas bara för att de är judar.

 • Judarna må vara de största offren, men de är inte de enda. På bara fem år har 250 personer i Frankrike blivit mördade av islamistiska terrorister.
 • Det största problemet är spridandet av hat mot judar, Frankrike och Västvärlden. Många muslimska extremister uppviglar till mord, som inträffar allt oftare.

För ett år sedan, i Paris den 4 april 2017, blev Sarah Halimi, en äldre judisk pensionerad läkare, torterad och mördad på ett fruktansvärt sätt i sitt hem i Paris, och sedan kastad ut från sitt fönster av en man som skrek ”Allahu Akbar” (Allah är störst”). Hon hade rapporterat till polisen flera gånger att hon var drabbad av antisemitiska hot – men utan resultat.

Mindre än ett år senare i Paris så blev ännu en äldre – och handikappad – jude, Mireille Knoll, våldtagen, torterad och mördad i sin lägenhet av ännu en muslimsk extremist. Fru Knoll, en förintelseöverlevare, hade också kontaktat polisen för att berätta att hon blivit hotad. Återigen gjorde polisen ingenting.

I flera månader försökte det franska rättssystemet dölja Sarah Halimis mords antisemitiska karaktär, medan domaren som hade hand om Mireille Knolls fall i alla fall erkände den antisemitiska karaktären i hennes mord från början.

Läs vidare

6 reaktioner på “Frankrike: Snart utan judar?

  1. Jo men så finns det inget drägg från Muhammeds länder,att tala om i Polen !
   Tyskland var ju inte precis sedda som goda innan detta inträffade, nu blev det än sämre för Merkel.
   Naturligtvis nyttjar nu de konservativa judarna en sådan händelse, i deras press.Och den finns ju i varje land,i stort jorden runt……

 1. Ibland så hinner verkligheten ifatt de goda, en mycket god väninna, fransk judinna och bosatt i Paris hon och hennes judiske man var mina grannar under många år. Hon var gynekolog och tillhörde 68- rörelsen i Paris, arbetade med en egen klinik där hon riktade sin hjälp till att i första hand hjälpa arabiska kvinnor. Under alla hennes år så hände det aldrig att hon undersökte en arabisk kvinna , om inte en man från släkten fanns med i undersökningsrummet.
  Efter pensionen så sammanfattade hon i enkla ordalag, om hon hade levt om sitt liv …….så aldrig att hon skulle ha gjort detsamma.
  Har tappat kontakten tyvärr men de önskade att flytta till USA eller Israel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: