Stäng

I Sverige skulle han säkert vara Miljöpartist

Val är utlyst i Malaysia till den nionde Maj! En välkänd figur,” Raja Bomah” Ibrahim Mat Zin , ställer upp för val som ställföreträdande premiärminister.

Den 68-årige,Raja Bomoh vart mycket uppmärksammad med sina ritualer för att hitta det fortfarande saknade flygplanet  MH370 2014.

Han hävdar att han har 25 000 anhängare i valkretsen.  Han säger: ”Med bara två kokosnötter i mina händer är jag känd över hela världen. Så jag behöver inte berömmelsen. ” Han säger att han ville hjälpa människor att klara de stigande levnadskostnaderna.

I videon nedan så ”räddar ” han Malaysia från Nordkoreansk aggression.

Raja Bomoh betyder ungefär ”kung över trollkarlarna” ,

 Hn lovar att donera sin månatliga lön till fattiga studenter om han vinner, samt också hjälpa ensamstående mödrar och handikappade.

TheStar

FjärranÖsternRedaktören tror att Sveriges statsminiminister Löfven borde studera denne man inför hans kommande första Maj tal, där han med en månads försening kommer att framföra flera ”Aprilskämt”!

3 reaktioner på “I Sverige skulle han säkert vara Miljöpartist

  1. Somliga kanske tror att jag är retorisk när jag hävdar att PK och andra islamister lider av grav mental funktionsnedsättning i sin verklighetsuppfattning. Men vem kan komma på någon alternativ förklaring till deras beteenden? Vad skulle TV-psykologen Dr. Phill ställa för diagnos?

    Klappa ihop kokosnötterna i låtsaskanoten som paddlas med en promenadkäpp medan den tredje besättningsmedlemmen låtsas ösa *in* vatten med en flätad korg. Helt mainstream svensk PK-politik. Han är åtminstone ärlig med vad han kommer att göra som lagstiftare, och illustrerar det så att precis alla kan förstå det. Väldigt ärligt, resten är upp till väljarna. Kokosnöten är direkt inspirerad av Fridolins kolbit. För mig får man vara hur knäpp som helst så länge man inte skadar andra eller vill få mitt förtroende som politiker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: