Stäng

Främlingsfientlig propaganda på Umeåskola

FEJKMEDIA. Ett flertal flygblad med rasistisk propaganda har hittats på Dragonskolan i Umeå. Skolan har anmält saken till polisen och varit i kontakt med SÄPO, rapporterar Västerbottens-Kuriren bakom betalvägg, samt andra medier. 

Västerbottens-Kuriren har pixlat så man inte ska kunna läsa vad det står på bladet.

Rektor Anna Sundelin på Dragonskolan uppger att flygbladen har polisanmälts och att skolan dessutom ”varit i kontakt med Säpo”.

– Det är fruktansvärt. Jag har själv sett lapparna, jag såg dem redan i måndags. Det är absolut otänkbart att vi har den typen av propaganda på vår skola, säger Anna Sundelin till VK.

-Pettersson tycker det är en skam för rektorn, skolan, medierna att de inte kan bemöta den ”rasistiska propagandan” i sak.

Beror det på att det inte är någon propaganda utan enbart fakta som några av skolans elever tagit reda på med noggranna källanvisningar längst ned?

På en normal skola i ett normalt samhälle skulle bladet var ett utmärkt diskussionsämne.

Nåväl, ni kan läsa det Västerbottens-Kuriren och andra media inte vill visa nedan…

32 reaktioner på “Främlingsfientlig propaganda på Umeåskola

 1. Båda propagandamaskinerna SVT och Expressen anges som referenser, så de måste vara rasistiska. [/sark] Ok, nu är logik och sunt förnuft ovanligt hos vänsterfolk, om inte en motsägelse …

  1. En utmärkt bild av nya styrets prioritering…
   Stenbock som i grunden inte är en sadist,skulle dock gärna ha upplevt den sanningens stund,då de röd/gröna byket rullas in i domstolen,för att få stå till svars för deras förräderi mot folket.
   Hoppas ni yngre en dag få tillfälle att uppleva detta !

   1. Stenbock .
    Den dagen blir en högtidsstund, må den komma snabbt för tiden är knapp !

 2. Vi i Absurdistan saknar ju i historien verkliga kriminella banditer. (undantag Karl XI) I ”mitt andra hemland”,har de ju Adolf,och alla de tiotals miljoner som på ett eller annat sätt figurerade/levde under de åren.
  Dessa nu nästa utdöda,söker man idag med ljus och lykta,för att hålla lågan vid liv.Ni minns kanske den 94-årige bokhållaren som ifjol dömdes till mångårigt straff.Men denne lyckades lurade dem på detta nöje,genom att somna in.
  Nu har man funnit ett nytt svart får,som tillika var inspärrad i ett KZ. Denne man troligen också uppåt 100 år gammal idag, anklagas nu för att ha uppförts sig illa mot andra fångar !! Stenbock väntar nu med spänning på de förestående domstolsförfarandet,då man rullar in mannen i sin sjuksäng bländad av fotoblixtar,från ”korrekta pressens” representanter….

 3. Denna rektorskas agerande är typexemplet, på varför jag tror att Sverige snart inte längre finns.

  Ty hon är inte ensam. Nästan alla svenska chefer, på vilken liten (eller stor) chefspost som helst, är likadana: Fega kräk, som slickar makten där bak, så tungan blir brun, för att stärka sitt ego – och sin plånbok.

  Om hon hade någon ryggrad, och tyckte att innehållet gav en felaktig bild av verkligheten, skulle hon självklart ha gått ut med ett eget flygblad, där hon korrigerade felaktigheterna.

  Men hon VET att innehållet i flygbladet är SANT. Men, som den förtryckare hon är, vill hon inte att eleverna på hennes skola skall få veta sanningen. Därför agerar hon som hon gör.

  Och tyvärr så kryllar Sverige av dem, dessa fega kackerlackor, som gömmer sig under överhetens skyddande stenar. Med sådana ledare på alla nivåer i vårt land, finns det inte längre något att bygga en självständig nationalstat på.

 4. Tror inte SÄPO bryr sig om lappen.

  Svenska myndigheter får ju inte åsiktsregistrera alls? Fast man nyttjar ju Interpol så indirekt sker det ju ändå. Om SÄPO är något undantag vet jag inte men det skll nog mer till än en lapp som nämner negativa grejer med invandringen för att det skall bli aktuellt att följa för dem. Säger ju rätt mycket om vad gör kommunistfolkmördaräckel som det finns i skolan dock.

  1. De nöjer sig väl med att något negativt sägs om en annan folkgrupp än svenskar.

   Vänstern av idag är ju nyrasistisk och brukar gärna etnisk identitet men då vara till att positivt särdiskriminera (lokala)minioritetsgrupper och kvinnor. Själva uppdelningen är ju modernt och fräst bland vänstern för nu är ju rasism och sexism socialism. Men det är ju trist om någon gör samma sak i ett syfte som inte positivt särbehandlas dessa grupper. Att man överhuvudtaget går positivt särbehandla dem och vara rasistisk och sexistisk och diskriminerande finns numera inskrivet i grundlagen, regeringsformen kapitel 2 paragraf 12-13.

 5. Som elev på den skolan, skulle jag nog tappat förtroendet för vuxenvärlden. Förnekelse av fakta utan förklaringar. Vart är världen på väg? Det här faktabladet kan vara en historisk sammanfattning om hur EU-ländernas självskadebeteende såg ut innan länderna gick under pga just förnekelser av fakta. Det börjar med att högkonjunkturen blåst över och det börjar fattas pengar. Eftersom hela EU har ungefär samma politik, kan ingen heller hjälpa den andre och Norge vill nog inte låna ut till länder med sån naiv förnekelseförmåga och bristande självinsikt.

 6. Nu är det oroligt, gråt, och panik inom PK-familjen, hade självklart varit bättre om det varit renodlad kommunistpropaganda !
  Garanterat något som kommer att tjatas om i PK-media med expertutlåtanden osv och Sverige stannar naturligtvis upp en stund nu så att Säpo och övriga polisen får lägga alla tänkbara resurser på att lösa detta hemska som alla stackars nysvenskar får se.
  Det annars alltid så trygga mångkulturella paradiset Sverige är nu omskakat och är i chock !!!!!!
  Vad säger Lövet och de övriga inom klöver-familjen om detta, blir det måhända ett extrainsatt möte i riksdagen ?

 7. Är man som rektor Anna Sundelin på Dragonskolan rädd för sanningen,
  då måste man ta till så här drastiska åtgärder som att kontakta Säpo, annars är det risk för att sanningen får för stor spridning, och det skulle ju faktiskt kunna gynna SD.

 8. Det är en skam att påstå att faktabladet är främlingsfientligt. Rektorn blåljuger medvetet av någon anledning för att med detta poserande visa att hon är på den goda sidan. Hon räknar helt kallt med att innehållet i faktabladet inte får något större spridningsområde så hennes lögner inte avslöjas.

 9. Kan Pettersson ordna så att denna utmärkta information går att ladda ned och skriva ut och sprida vidare? Det vore verkligen en välgärning!

  1. Denna rektor är som alla andra rektorer i dagens Sverige handplockad från extremvänsterns mångkulturälskande PK-skola !
   Den lilla röda boken ligger tryggt i rektorns hand.

 10. Det är med djupaste avsmak vi konstaterar att den genusrekryterade rektorskan Sundelin stolt marscherar i spetsen för den egohumanistiska förnumstighetsfraktion som nu bedriver en skamlös hetsjakt mot villebråd vars enda försyndelse varit faktaförmedling i sann upplysningsanda.

  Den politiskt korrekta parforcemanifestationen, flankerad av mainstream-medias gläfsande globalisthundar, syftar även till att vinna avancemang och duktighetspoäng inom den moraliskt korrupta och bigotta jaktsalongens grädda, där värdegrundsfloskler utbytes under klingande skålar mellan augurleende oligarkmarionetter.

  Den nya tidens putrida pedagogik har föga med lärande för livet och äkta kunskapsinhämtning att göra, men kan i allt förknippas med den anarkotyranniska och utpräglat totalitära statens massiva indoktrineringskampanj, vilken genom att statuera avskräckande exempel de facto förbjuder adepterna att ägna sig åt okynne som samhällskritik, självständigt tänkande och fri åsiktsbildning.
  Andreas.

 11. Det är kanske så man lockar polisen till ett brott. Vi hade skadegörelse på vår villagata och ringde polisen medan brottslingarna ännu var kvar.
  De hade inte tid att komma. Vi skulle naturligtvis sagt att de la rasistiska flygblad i våra brevlådor istället för att säga att de sparkade sönder dem. Då hade polisen naturligtvis kommit direkt.
  Jättebra tips.
  Nästa tips går till kvinnor som håller på att bli gruppvåldtagna av muslimer. När ni ringer polisen säg att det är högerextrimister som demonstrerar, så kommer polisen direkt.

 12. Inte underligt att tidningarna tappar prenumeranter.
  När de stämmer in i papegojornas tjatter utan att bry sig om fakta då behövs de inte längre.
  När staten och msm pratar om att rädda demokratin då är det tidningar som vk man menar. De som aldrig nämnt sanningen om sina älsklingar invandrarna någon gång. Vid brott döljer de identiteten på dem och fördömer dem som avslöjar den.

  1. Jo, all sanning är i dagens Sverige alltid kränkande, rasistiskt och hets mot alla stackars utsatta folkgrupper i samhället som inte existerade när Folkhemmet var ett tryggt homogent och kristet land med bara svensk fin kultur !!!!!

  1. När sanningen kommer ikapp, då är vi förmodligen borta och glömda. Arvet efter oss är och blir en satanisk muslimstat !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: