Stäng

Nya Terrortunnlar upptäckta i Gaza

MELLANÖSTERN. Medan det pågår våldsamma demonstrationer i Gaza på gränsen till Israel med stenkastning och däcksbränder i ett försök att dölja terrorattacker över och under marken fortsätter terrororganisationen Hamas att investera stora biståndsresurser i terrorverksamhet i stället för på välfärd åt Gazaborna. 

I helgen förstörde den israeliska militären en stor tunnel som grävts av militanta från Gazaremsan in till Israel, meddelade Israels försvarsstyrka på söndagen. Det är den längsta och djupaste terrortunneln som Israel hittat hittills.

De senaste månaderna har fem tunnlar förstörts enligt IDF.

Trots arabernas terror så tillåter israelerna stora mängder förnödenheter att passera från Israel till Gaza varje vecka, i det som SVT brukar kalla total bojkott. Under vecka 15 levererade 1.853 lastbilar 59.107 ton förnödenheter till Gazaborna.

BBC

Jerusalem Post

-Pettersson undrar om Sveriges utrikesminister Margot Wallström är nöjd med att araberna använder Sveriges, EU:s och FN:s biståndsmedel till att finansiera terrortunnlar i stället för att bygga bostäder, vägar, sjukhus och skolor?

4 reaktioner på “Nya Terrortunnlar upptäckta i Gaza

  1. I Sverige behöver muslimerna inte gräva terrortunnlar.
    Vi bjuder dem på mark att bygga srtisledningscentraler, moskéer
    i hela landet.
    Regeringen fullföljer kontraktet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: