Elva bilar brann i Upplands Väsby

BROTTSLIGHET. Elva bilbränder skedde i Upplands Väsby i natt runt Sigma och centrala Väsby. För några veckor sedan brann tolv bilar och 2017 var ett rekord. 

Färsk statistik säger att antalet bilbränder minskar, men det är inget som de aktiva i grannsamverkan märkt och tittar man på siffrorna så stämmer det inte. De som sysslar med grannsamverkan tycker det är märkligt att Upplands Väsby med 45.000 invånare i kommunen inte har polis dygnet runt.

Läs mer på Mitti.se…

Om Upplands Väsby på bloggen…

-Pettersson säger att om landets 20.000 poliser fördelades jämt borde Upplands Väsby ha 90 poliser så några borde vara där dygnet runt men det är likadant över hela landet, så poliserna har väl åkt vilse när de omorganiserar…

9 thoughts on “Elva bilar brann i Upplands Väsby

  1. Bor i Väsby. Märkligt att bilbränderna inte sker i Bollstanäs, Brunnby, Fresta eller något annat område där mångfalden inte är stor…

  2. Ännu en evenruell uteslutning från SD, denna gång gäller det en lokal SD-topp i Växsjö som hyllat Putin som en sann nationalistledare !
    I den här takten så är SD det åttonde politisk korrekra klöverpartiet 2022, denna ev uteslutning ur SD innebär kanske ännu en påfyllning av partiet AFS ?
    Blir utan tvekan en röst på AFS i September.

  3. 7-klöverns kulturberikare i farten igen?, några av dem kanske kunde få en plats i svenska akademin då det enligt uppgift saknas riktiga kulturbärare i den församlingen.

  4. Men Löfven påstod ju att den eminenta Uppsalapolisen skulle ha koll på kriminaliteten där ?

Kommentera