Elva bilar brann i Upplands Väsby


BROTTSLIGHET. Elva bilbränder skedde i Upplands Väsby i natt runt Sigma och centrala Väsby. För några veckor sedan brann tolv bilar och 2017 var ett rekord. 

Färsk statistik säger att antalet bilbränder minskar, men det är inget som de aktiva i grannsamverkan märkt och tittar man på siffrorna så stämmer det inte. De som sysslar med grannsamverkan tycker det är märkligt att Upplands Väsby med 45.000 invånare i kommunen inte har polis dygnet runt.

Läs mer på Mitti.se…

Om Upplands Väsby på bloggen…

-Pettersson säger att om landets 20.000 poliser fördelades jämt borde Upplands Väsby ha 90 poliser så några borde vara där dygnet runt men det är likadant över hela landet, så poliserna har väl åkt vilse när de omorganiserar…


9 responses to “Elva bilar brann i Upplands Väsby

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: