Nej SVT, det var inget vansinnesdåd. Det var en planerad ideologisk attack mot vårt samhälle

ISLAM. Den misstänkte terroristen Rakhmat Akilov led inte av en allvarlig psykisk störning när han begick terrordådet på Drottninggatan den 7 april visar den så kallade §7-utredningen från Rättsmedicinalverket.

Både SVT Rapport och SVT Aktuellt kallade häromdagen återigen det islamistiska terrordådet i Stockholm för ”vansinnesattacken på Drottninggatan”

 

Ord är inte oviktigt, genom att SVT kallar det islamistiska terrordådet på Drottninggatan för ‘vansinnesattack’ fråntar SVT gärningsmannen sitt uttalade uppsåt och därmed ansvar.

Det var en planerad och ideologiskt motiverad attack mot vårt samhälle och vårt sätt att leva eller menar SVT att islam som helhet är vansinne, då håller jag med, men då åker nog SVT dit för hets mot folkgrupp…

Facebook 

 

19 thoughts on “Nej SVT, det var inget vansinnesdåd. Det var en planerad ideologisk attack mot vårt samhälle

 1. Veronica palm brukar säga
  Ge saker sitt rätta namn.
  Terrordåd = dåd utfört av terrorist mot islams sk fienden
  Vansinnsdåd= kan utföras av full,narkotikapåverkad person ej specifikt mål allt som står i vägen är mål.

 2. En simpel mördare som planerar i veçkor….jag vill ha dödstraff på dessa dåd.jag vill inte att mina skattepengar ska gå till mördare.

 3. Det har väl knappast undgått någon att det var ett terrordåd, men om man vid något tillfälle kallar det ett vansinnesdåd att med berått mod köra ihjäl och skada människor behöver inte heller vara fel.

  Vansinne är det hur det än ser ut i huvudet hos gärningsmannen.

  • Ja, hellre vansinnesdåd än incident…

   Men, “terrordåd av en islamist” är den bästa benämningen.

  • Konstigt att den muslimska världen producerar så många vansinniga. Du måste vara ovetande om salafisternas syn på kuffrar.

 4. Samma argument framfördes när Breivik agerade.
  Många ansåg det vara ett vansinnesdåd, men vänstern var mycket noga med att benämna det som rasistiskt våld från extremhögern.

  Trots vänsterns försök att desarmera de brott som utförs av muslimska terrorister så är det inga vansinnesdåd, utan som det sägs, noggrant planerade terroristdåd

  Det kan inte vara så att brott som utförs av muslimer ska bortförklaras eller anses mindre allvarliga av andra orsaker. Saken är den att de angriper alla som inte är muslimer i enlighet med koranen. Att tro att vänstern skulle vara immuna mot deras brott är naivt. Se bara på kvinnan som var miljöpartist och aktiv inom flyktinghjälpen som mördades på drottninggatan. Det är helt enkelt så att dessa människor totalt struntar i vilka som dödas eftersom de inte är rättrogna.

 5. Terrordåd blir “incidenter”
  Våldsamma upplopp kallas “protester”
  Soldater heter “demonstranter”‘
  Bomber betecknas som “explosioner”
  Mordbrand blir “eldsvådor”
  Folkmord blir… vaddå? “Åtgärder”

  Josef Göbbelstalin som är generaldirektör för Statens Indoktrineringsverk har publicerat en ordlista över vad man ska kalla händelser – och alla medier verkar hålla sig till den.

  • 11 september blir olyckor.

   Brott mot demokratin blir aktivister!

   Terrorister blir rebeller!

  • Det finns dessutom inga;
   Vänster – “populister”!
   Islam – “populister”!
   Kvinno – “populister”!

   Det finns bara höger – “populister”, varför?

 6. Enligt Maria Nohra, programledare i SR Morgonpasset i P3 så var det inte annat än en “incident”.

  Så mycket för “oberoende” SR….

  Föga förvånande har programledaren rötter i Libanon.

  • Framkom det om hon tyckte att incidenten var liten eller stor, undrar vad brottsoffren tycker och vad de kallar s.k incidenten för men det kanske inte denna politiskt korrekta och förmodligen även något vänstervridna programledare i P3 tänkt på eller bryr sig om ?

   • Nja, hon ändrade sig från “attentat” till “incident”.
    Det säger väl allt hur hon tycker…

    Det måste ju kännas fint att sitta i SverigespropagandaRadio och kunna sprida sina åsikter.

Kommentera