Socialkontoret i Gottsunda sprängt


BROTTSLIGHET. En kraftig explosion inträffade i går kväll i det mångkulturella paradiset i Gottsunda i Uppsala. Flera räddningsstyrkor skickades ut sedan flera människor larmat om smällen.

Dörren till socialkontoret i Gottsunda har sprängts och några fönster är utslagna, säger Henrik Öhman, befäl på polisens ledningscentral i Uppsala. Enligt polisen var sprängladdningen förmodligen någon form av banger, vilket kan beskrivas som en kraftig fyrverkeripjäs. En förundersökning har inletts om allmänfarlig ödeläggelse. Ingen person är skadad.

UNT.se bakom betalvägg

Om Gottsunda på bloggen…


5 responses to “Socialkontoret i Gottsunda sprängt

 • Lokalinvånare

  Det viktigaste nu är ju att kolla så sprängaren mår bra. Tänk om han fått tinnitus? Eller kanske sträckt axeln när han kastade bomben? Hen kanske mått dåligt och haft kulturell ångest? Klart man kanske råkar spränga lite omkring sig då, det kan ju drabba alla. S.k. explosiv deprission som yttrar sig i spontana bombdåd.

  #styjkekjaaamar

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Någon som blivit nekad välfärdsbidrag ?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Krigshandlingarna mot värdlandet ökar i styrka och omfattaning medan den förvekligade marionettregimen fortsätter att buga inför den rikligen subventionerade terrorimporten.
  Dessa attentatsmän har mycket lite att frukta från det samhälle som fortlöpande finansierar den egna undergången och vi kan inte förvänta oss annat än en häftigt eskalerande sabotagevåg, mot vilken ingen proportionerlig moteld kommer att anläggas.
  Etablissemangets enda gest blir handhjärtan i form av förbannat usla försvarstal och undanflykter välsignade av Satans egen ärkebiskop, den horn- och klövförsedda Jackelen.
  Andreas.

  Gilla

 • Roland ram

  Man hugger inte av den handen som föder en.
  Inte ens det förstår dom.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: