Stäng

SD vill avveckla nogo zonerna

VALET 2018. Sverigedemokraternas partieldare Jimmie Åkesson vill göra som föreslagits i Danmark, avveckla och riva vissa bostadsområden

I Sveriges Radio Ekot serie ”Mitt Sverige” har partiledarna fått välja en plats för att beskriva Sverige, Jimmie Åkesson den danska kommunen Hvidovre för en intervju. I Danmark vill politikerna att Ghettona ska avvecklas och invånarna spridas ut.

-Pettersson menar att förslaget är bra men det måste kombineras med ett invandringsstopp och ett återvändarprogram m.m.

Hela intervjun i eftermiddag i Studio Ett.

12 reaktioner på “SD vill avveckla nogo zonerna

 1. Figurer som inte passar in i Sverige och inte vill anpassa sig skall inte vara i Sverige. Svårare än så är det inte.

 2. Om husen i dagens mångkulturella och kriminella ghetton rivs så är frågan var ska de boende istället ta vägen om nu inte alla blir utvisade vilket de väl inte blir ?
  En sak är säker, de blir garanterat i alla fall inte grannar med varken Jimmy Åkesson eller någon annan politiker i riksdagen !!!!!

  1. Att avveckla ett getto betyder inte att husen per automatik skall rivas. Det är inte husen i sig som skapar ett getto det är invånarna. Så om vi skickar hem slöddret så upphör dessa hus att vara getton. Capich!

 3. De som får bära största bördan är naturligtvis de som har ett genuint intresse att skaffa arbete tjäna till sitt eget och familjens uppehälle men som inte någonsin får en chans p.g.a saknade arbetstillfällen.
  Det tar inte lång tid att förrän de gör helt andra beslut. Lev på bidrag, jobba svart allt medans politikerna, PK vill säga, tror att dessa besvikna individer ska inte-greras. Orsak och verkan förstås ej av teoretiska politikerbroilers. Men bjuder du in 5 gånger fler gäster än vad du har rum för, då blir det stora problem.

 4. En invandrare sa till mig: myndigheterna är så jäkla korkade.

  De vill att vi ska blandas in i samhället, lära oss språket och vad gör dom?
  Sätter alla invandrare på samma ställe!
  Ingen behöver prata svenska, ingen bryr sig om att lära sig svenska…

  Nu var detta en polack, som verkligen ville assimilera sig, jobba och inte sitta och spela om dagarna, eller kasta sten på blåljus.

  Han tillhör dem som idag är mest kritisk till dagens skäggbarn som förstör Sverige.

 5. Bra ide!
  Repatriera de som inte vill delta i samhällsprojektet Sverige.
  De borde, som svenskar, behandlas som att de inte vill ta sitt ansvar. Då bör även fördelarna dras in och de kriminella punktmarkeras.
  Tidigare under tider då man fick säga att en gris är en gris, då erkände polisen att det enda som hjälper är hot om utvisning.
  Nu får grova brottslingar kortare straff än fildelare.
  Egendomsbrott mot filmbolag är mycket allvarligare än brott mot mig.
  Då jag utsätts orkar polisen inte komma?

 6. När Sverige var ett tryggt bara kristet och ICKE mångkulturellt tryggt land så talades det aldrig om s.k nogo zoner, ghetton eller rättare sagt gängkriminella mångkulturella parallellsamhällen !
  En fin tid i Folkhemmet.

 7. Töm istället husen i gettona och sprid de boende på andra ställen, gärna glest runt Mellanöstern Nordafrika och andra ställen där problemet kommer ifrån.

  1. Det kommer aldrig bli några rivningar av s.k stackars utsatta kriminella områden som det mångkulturälskande hycklande etablissemanget vurmar för men inte vill bo, är bara skitsnack J.Å och SD får drömma vidare det handlar bara om röstfiske precis som från 7 klövern, mångkulturen är här för att stanna och sedermera ta över dagens kristna dårhus Sverige i totalt fritt fall
   Det är valår och då haglar det ju innehållslösa teoretiska mindre geniala förslag från alla partier som alla sedan bara rinner ut i sanden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: