Stäng

Kriminella invandrargäng sprider skräck i Trelleborg

BROTTSLIGHET. I oktober kallades polis till ett bibliotek efter ett urartat bråk. I december knivskars en 15-åring. I mars stängdes ortens fritidsgård efter upprepade hot mot personal och ungdomar.

Nu kraftsamlar Trelleborg för att få ner ungdomskriminaliteten – och polisen riktar kritik mot att flera av personerna släppts under tiden de väntar på att domar ska träda i kraft, skriver Kvällsposten. 

– Det är grupper med mellan 30-50 personer. Vissa av dem är redan etablerade kriminella nätverk, säger Mats Rindborn Grahl, kommunpolis.

För att komma till bukt med problemet jobbar polisen med att så kallat ”avanonymisera” gängen av ungdomar, skriver tidningen Kvällsposten.

-Pettersson noterar att det dock inte ligger för media att ”avanonymisera” gängen. Media drar alla ungdomar över en kam.

Men om vi tittar i bloggarkivet ser vi vilka det är som härjar. På bloggen om Trelleborg… 

4 reaktioner på “Kriminella invandrargäng sprider skräck i Trelleborg

  1. Riksdagen har kraftsamlat utländsk kriminalitet flera år i Sverige av humanistiska skäl och riksdagen tycks vara väldigt nöjda med det. De tackar även media för gediget stöd genom åren. Trelleborg är en plats bland många i Sverige, som inte mår bra av regeringens humanistiska politik.

  2. Avanonymisera utanförskaps ungdomsgängen.
    Hur många poliser gick det åt för det då?
    Sätt dom i FÄNGELSE oavsett vad södertörns högskole genus experter säger om att sätta kriminella på kåken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: