Vad gör vi med dem som inte vill integreras?

INVANDRING. Vi tror att resten av världen går och längtar efter att bli undervisade i “svenskhet”, men sanningen är att det finns de som ser det här som något förolämpande. Samtidigt vill de ta del av skattefinansierad verksamhet, skriver Mustafa Panshiri och Jens Ganman på Expressen Debatt. 

Det svenska, sekulära samhället ställs allt oftare inför dilemmat att vara tolerant och skarpt tillrättavisande på en och samma gång. Vi pratar ömsom “svenska värderingar” – ömsom “mångfald”.

-Pettersson läser debattartikeln där det står mycket klokt:

 • Vi ska ha både separata badtider OCH könsneutrala toaletter.
 • Hijab OCH snippmössor.
 • De som med näbbar och klor försvarar det mångkulturella samhället är oftast den ekonomiskt trygga, och kulturellt homogena, medelklassen. Människor som bor i icke mångkulturella områden.

Det pågår en dubbelmoral av oanade mått. Vill vi ha integration eller inte, vi måste bestämma oss?

-Pettersson säger att frågan är inte lätt. Men vi kan börja med att stänga gränsen, sluta utfärda permanenta uppehållstillstånd och medborgarskap för dem som inte vill assimilera sig.

Sedan måste vi bli av med dem som inte vill vara en del av samhället och ge dem erbjudande om hemresa som inte går att tacka nej till…

8 thoughts on “Vad gör vi med dem som inte vill integreras?

 1. Här måste jag påminna om skillnaden mellan den skrotade (sedan 42 år tillbaka!) assimilationspolitiken och den numera (sedan 1975!) förda integrationspolitiken.

  Många verkar fortfarande tro att “assimilation” och “integration” är samma sak. Så är ju inte alls fallet. Att invandrare skulle bli som etniska svenskar (assimilation) finns inte längre stöd för i svensk lag.

  Istället ska invandrare integreras, vilket innebär i praktiken att målet är att muslimer, kristna, judar, japaner, amerikaner, romer, hinduer, somalier, svenskar, norrmän, och alla andra folkslag och nationaliteter, ska uppmuntras att leva sida vid sida med alla sina önskade språk och religioner och kulturyttringar. Mångkultur helt enkelt.

  Ingen medborgare ska ha större rätt till sin kultur, religion eller sitt språk, än någon annan. Mohammed ska anpassa sig till Sven-Erik och Sven-Erik ska anpassa sig till Mohammed. Integration!

  Malmö är ett lysande exempel på ett välintegrerat samhälle i vårt land. Glöm aldrig bort vad Mona Sahlin lovade oss för ca 10 år sedan: “Det gamla Sverige kommer aldrig tillbaka!”

  Välkommen till det nya “Sverige”!

 2. Ganska enkelt beslut. Skicka dem tillbaka till den plats de ursprungligen kom ifrån. Svårare än så kan det väl inte vara.

 3. Vad är det för fel på oss människor? Jag menar så entusiastiska när vi möter främmande och hyllar mångkultur, när den kulturen sedermera visar sig störande och påträngande slår vi om och börjar hata.
  Minns en svensk yrkeslärare i Afrika som höjde sina elever till skyarna och ansåg “de är mycket bättre än mina forna svenska elever” de var hans uppfattning efter en månads arbete. Jag bad honom tona ner lite eftersom han omöjligt kunde döma efter så kort tid. Naturligtvis blev jag fnyst åt och kallad rasist.
  Ett halvår senare uttryckte han sitt missnöje mot samma elever och “tyckte att de lika gärna kunde klättra tillbaka upp till sina ap-kompisar” Jag anmärkte på att han var lika mycket fel ute då som tidigare, allt är inte så enkelt som svart och vitt. Naturligtvis var jag då om inte rasist så rabiat.
  Vi har haft allt för många av denne mans sort involverade i massinvandringen till Sverige, och det kommer att ta många generationer för att rätta till tokigheterna som begåtts av naiva dåligt pålästa och oerfarna förståsigpåare.

 4. Vad händer med icke integrerade i Sverige ?
  Bra fråga och svaret är enkelt, ingenting för vad skulle kunna hända inlåsning eller kanske utvisning ?
  Knappast, så fungerar det inte i dagens kramgoa mångkulturälskande Sverige utan de lär få vara ifred och skulle de mot förmodan inte få vara ifred ja då skriks det bara rasism och att det strider mot de mänskliga rättigheterna och då backar ju genast alla och saken är klar.

 5. Dessa är att jämföra med en hyresgäst som inte vill skriva på hyreskontraktet.
  D.v.s. individen har sagt upp sig själv och ska ovillkorligen flytta omedelbart!

  Finns inget annat alternativ!

  I Sverige följer man svenska lagar, regler
  och kultur!

  • Följa svenska lagar, regler och kultur gäller som alla vet bara infödda äkta svenskar, nysvenskar gör som de vill och ingen vågar självklart säga eller göra något åt detta i dagens totalt ryggradslösa Sverige !!!!

   • Regeringen/socialdemokraterna kan inte bryta mot texten i kontraktet de (socialdemokraterna) skrev med muslimska brödraskapet 1999.
    Kontraktet finns att läsa på nätet.
    Kontraktet stipulerar att socialdemokraterna ska bidra till att Sverige islamiseras!
    Muslimer ska ha tillgång till höga positioner i samhället.

    Är Sverige redan förlorat (sedan 1999)?

    alla akba’

Kommentera