Sexdömde afghanen som fick stanna

Han dömdes för att ha sextrakasserat en ung flicka på ett läger. M.a.o. borde han vara måltavla för alla feministers vrede och hela #MeToo-rörelsens svans.

Dock är han av utomeuropeisk börd och då är det andra tongångar. Vänsterns kvinnor, kallade batikhäxor, gråter av glädje när den sexdömde unge mannen får stanna i Sverige för tid och evighet. Därmed torde hela den feministiska rörelsens trovärdighet skjutits i sank.

Om han nu får stanna. Den här utmärkta ledartexten anser att Migrationsverket omedelbart bör överklaga den sexdömde afghanens uppehållstillstånd. Ja, om nu vår statsminister vill säkra sitt partis trovärdighet i migrationsfrågan, bör detta ske och den sexdömde afghanen borde därför sitta på ett plan till hemlandet inom kort. Tänk att debattartikelns författare är socialdemokrat.

Om Arif Moradi på bloggen…

15 thoughts on “Sexdömde afghanen som fick stanna

 1. Snart är det Eurovision och hela Europa stannar upp och svenskarna får sin årliga kick, den illröda kultureliten börjar nu bli fuktig och etablissemangets Metoo är självklart också med och ska hålla koll så inte sexism förekommer i detta fördummande vidriga spektakel !!!!
  I SVT PK-morgonstudio har det redan börjat, där sitter deras vänstervridma verklighetsfrämmande kulturjournalister ej torra bakom öronen och euroforiskt talar om detta ESC.
  Inte konstigt att det har gått käpprätt åt h….. med Sverige och övriga Västvärlden när man ser och hör vilka som styr utvecklingen i samhället.
  GRATTIS till Ungern, det verkar som det kloka ungerska folket vill ha kvar sin ledare som värnar om fosterlandet.
  I dårhuset Sverige ska man lämna landet om man ej fått uppehållstillstånd men det är inte brottsligt att stanna kvar i Sverige, vem är förvånad ?
  Nu kommer en ny lag som enligt minster Molgan ska göra UNDERVERK samtidigt sitter i SVT morgonstudion 2018-04-09 en PK-polis och lovar programledarna att polisen i första hand tar hänsyn till de mänskliga rättigheterna och inte kränker de stackars utsatta icke svenskarna som naturligtvis också mår dåligt enligt denna polis i studion och programledarna ser väldigt allvarliga ut men gråter faktiskt inte, det verkar som denna polis efter intervjun sagt precis det som ska och får sägas i dagens svenska mångkulturella PK- media angående detta livsviktiga ämne.

 2. Batikhäxorna i feministkretsarna står väl i kö och skriker “me too” efter honom!
  Do slipper de ju köpa en billig flygbiljett till Afrika “för nöjes skull”!

  De längtar väl efter att bli “paralyserade”, som många våldtagna vittnar om.

 3. Vad vi erfarit från den senaste tidens absoluta fascination inför denna inom dubiösa kretsar och kotterier så populära afghanska nationaliteten, torde en dom i ett brottmål med sexuella förtecken snarast utgöra en mer eller mindre uttalad premiss för att få lägga de lortiga tassarna på såväl uppehållstillstånd som klimakteriehärjade blomsterhattstanter och moraliskt invalidiserade feminister med siktet inställt på importerad madrassvärme.
  Här kan vi lätt föreställa oss ett feminint likhetstecken mellan övergrepp och dokumenterad merit.
  Andreas 🙂

 4. Det svenska rättsväsendet har kollapsat. Det är helt otroligt!
  Men det beror kanske på att det finns för många centerpartister som är nämndemän. Jag vill bara påminna om dem från Solna.
  Och det finns säkert fler.

 5. Den här mandat perioden har fått mig att se det svenska folket på ett mer nyktert sätt.
  Tidigare har jag älskat sverige och svenskarna och trott stenhårt på jämställdhet, men jag har börjat tvivla på att det är det vi ska ha.
  Jag tror inte jag vill va jämställd längre.

 6. Widar Andersson – en klart lysande stjärna i formuleringskonst! Sansat och ironiskt inlägg som säger allt.

 7. Det är sådana här domar, som gör att man önskar att få hela domarkåren utbytttillsammans med alla centerpartistiska nämndemän. Av vilken anledning skall vi skattebetalare tvingas betala för dessa Löfvens favoriter? Men med en fånes envishet hävdar Löfven, att dessa individer blir ”lönsamma lite längre fram”. När min bäste Löfven, när är ”lite längre fram”?
  Kanske äntligen dags att byta ut hela regeringen också.

 8. Inget för etablissemangets hysteriska Metoo-kampanj, sexparasiten är ju inte en vit infödd Västeurope utan en stackars missförstådd förmodligen ensamkommande med familjen kvar i hemlandet som med en enkelbiljett handen väntar på klarsignal från paradiset Sverige om en återförening !
  Det är och blur nästan lite tårdrypande.

 9. Migrationsverket försöker tillämpa lagen men får på moppo allt oftare i Migrationsdomstolen. Vad är det för folk (aktivister?) som söker sig dit?

  • Av den röd/gröna-regeringens kommunister tillsatta… Därtill tvingade
   att troget lyda och följa deras order !
   Så fungerar demokratin i Absurdistan.

Kommentera