Stäng

Borgerlig debattör blir medlem i Miljöpartiet

Rebecca Weidmo Uvell har gjort sig känd som den borgerliga debattören som inte räds att gräva i känsliga ämnen och lyfta fram obekväma sanningar om både vänster- och religiös extremism.

Många spärrade nog upp ögonen när hon berättade att hon betalat in medlemsavgiften till Miljöpartiet. Fullkomligt lysande!

Det var i förra veckan som Weidmo Uvell berättade att hon just blivit medlem i Miljöpartiet och på sitt välbesökta twitterkonto benämner hon sig numera Rebecca Weidmo Uvell (Mp). Det är så fullkomligt lysande att man flinar sig till sömns varje kväll. Varför?

Jo, bakgrunden till hennes medlemskap i Miljöpartiet grundar sig på miljöpartisten Magda Rasmussons kritik mot att Moderaterna inte tar tillräckligt stort avstånd från Ann Heberleins och Chang Fricks insatser i alternativa- och sociala medier. Heberlein är som ni vet riksdagskandidat för Moderaterna och Fricks medlemskap får ses i kontext till den kritik SD fått utså p.g.a. hans tidigare kopplingar till partiet.

Weidmo Uvell löste alltså medlemskap i Miljöpartiet och nu tvingas partiet hantera hennes kritiska och syrliga kommentarer i sociala medier, precis på samma sätt som Magda Rasmusson kräver att Moderaterna gör med Heberlein. Några exempel från hennes twitter-konto.

Hoppas alla förstår hur lysande det här är av Rebecca Weidmo Uvell. Så tänk om vi på Petterssons också gick och blev medlemmar i Miljöpartiet?

 

11 reaktioner på “Borgerlig debattör blir medlem i Miljöpartiet

 1. Om man vill påverka på riktigt bli medlem i sverigedemokraterna och rösta på,sånt där trams om vem har mest följare och vem får mest likes hör hemma på badoo.

 2. Uvell testar laget I MP! Hur?Lange? Hon behover nu inte
  rosta pa mp i host. Det har blivit vanligt att slira in pa
  andras ”territorium” . KD har varit brukligt i over tjugofem ar
  att ga med i och sedan ga ur.

  Lite lajbans innan valet! Men vad blir effekten?

 3. Entrism är en metod som den kulturradikala vänstern varit mycket framgångsrik med. Frågan är hur sugna de är att få smaka på samma medicin?

 4. Tack och lov för Rebecca Weidmo Uvell!

  Hon är en enastående klargörare om korruptionen i landet!

 5. Lysande taktik eller inte. Det finns något som heter vanlig hederlig anständighet och förr föredrog jag döden än att ens på skämt titulera mig miljöpartist, då ett slikt tilltag skulle gå min ära förnär på ett rent otänkbart sätt och för all framtid ha en menlig inverkan på seriositet och trovärdighet.
  Djärvt, men dumdristigt!
  Andreas.

  1. Pettersson skulle aldrig heller kunna kalla sig miljöpartist helt enkelt för att jag är rädd om miljön.

   Det vore lika dumt som att kalla sig journalist när jag försöker beskriva verkligheten.

   //Pettersson

   ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

   1. Du skall ha all heder för det enorma arbete Du oavbrutet genomför, Pettersson.
    Jag vet ingen som har lika rejält på fötterna som Du.
    Andreas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: